Skønhed og mode

13 mad og drikkevarer, der skal undgås under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Ordet graviditet virker ægte og legit. Det er faktisk et simpelt ord fyldt med søde minder, men ofte kan graviditetens vanskeligheder måske virke lidt for meget. Allerede inden udtænkningen finder sted, springer ældste dig med ideer og advarsler, erfaringer og casestudier. De taler om deres tid, deres måde at behandle let på med graviditeten. Dine venner dem, der har haft det privilegium at opleve denne rejse, før du nu efterlader dig hints og ideer. Dem, der stadig ikke ser op til dig nu. De beundrer nu dine metoder til at håndtere det. Men de tidlige måneder er altid det sværeste, moderen indrømmer.

Babyfremstillingsprocessen er en kompliceret proces, men når du sætter dig ind i det, ville det ikke være så meget af et besvær. Det starter med den enkle sammenlægning af de to, sæd og æg. Den dannede tilstand betegnes så som en blastocyst, der er et fire eller fem dage gammelt befrugtet æg. Dette æg implanterer derefter sig til livmoderplacentens placenta og påbegynder arbejdet. Blastocysten vokser nu ind i et embryo og derfra til et ordentlig foster. Det er dog ikke før den anden måned, at barnet vokser indeni kan betegnes som fosteret.

For den første måned har babyen stadig en fremmed form, indtil den anden måned ruller ind. Babyen nu i den anden måned udviser ekstrem udvikling, der ikke stopper indtil noget i den syvende måned. Den ottende og niende måned fokuserer mere på babyens perfektion, så det ikke står over for nogen fare på omverdenen.

Med graviditet kommer det store ansvar for at kunne bringe et nyt liv til jorden. Dette sker kun efter fødslen er overstået, men i løbet af graviditeten har mange en moder klaget over deres strenge liv med regler, der ikke kan ændres.

Den første ting at gøre, når det opdages graviditet, er at løbe til lægerne, og han vil straks kridte dig et kort over alle doser og don'ts. En af de mest almindelige forvirringer vedrørende første gang mødre er hvad man skal spise og hvad man ikke skal under graviditetsprocessen.

Top 13 fødevarer, der skal undgås under graviditet Kvinder:

Her er en liste over alle de fødevarer, du skal give et stinkt øje til, når du begynder at forvente.

1. Koffein:

En af de fødevarer, der styrer den øverste hylde omkring denne tid, bør være din kaffe tin. Du spekulerer altid på, hvorfor ultralyd og checkups altid betegner din baby som undervægt selv efter din desperate forsøg på at spise mere og mere for barnet. Der er ikke noget galt med barnet, men dine livsstilsteknikker. Læger siger hele tiden, at koffein kan være grunden til, at din baby er undervægtig. For meget kaffe kan endda føre til abort. Men at skære den samlede koffein fra din kost kan være lidt for hård, da chokolade også indeholder koffein, som er et fælles ønske under graviditeten. Hold grænsen inden for 200 mg dagligt.

2. Tin Hermede Fødevarer:

Med den moderne indstilling i madlavning i hjemmet forbereder hele processen meget mere arbejde end blot at åbne en tom dåse af forkogt lækker kød og salat. Uanset hvor meget de siger, dette er en opdateret mad, og uanset hvor meget de garanterer deres tilstedeværelse af intakt ernæring, bør dåseføde på dette tidspunkt være et strengt nr.

3. Ost:

Selvom ost kan være en delikatesse for dig, er den bløde slags ost under graviditeten normalt et strengt nej. den hårde slags for eksempel cheddar og parmesan er hård og stout i naturen indeholder ofte lidt eller intet vandindhold i den. Det samme kan ikke siges for mozzarellaen på din pizza, da upasteuriseret blød ost indeholder vand i det, der er yderst tilbøjelig til bakterier.

4. Visse Veggies:

Smudsgrøntsagerne for eksempel bønner og radiser bør behandles meget omhyggeligt. Undgå dette så meget som muligt, da disse er jordgrøntsager, hvis undercooked eller rå vil underholde tilstedeværelsen af ​​salmonella bakterier eller E. coli i den.

5. Sea Food Alert:

Normalt kan floden og dammen fisk, laks og ørred aldrig gøre det, men når det kommer til delikatesser som havfood, havvindsalat, østers og muslinger, makrel og sværdfisk indeholder et højt indhold af kviksølv i dem, der kan efterlade rester selv efter bliver kogt.

6. Ægpleje:

Ikke flere poaches for månederne under graviditeten, da æg, hvis det ikke er kogt korrekt, vil indeholde det i salmonella, som er til stede i bløde æggeblommer og hvide. Et hårdkogt æg med en hård æggeblomme kan være den eneste løsning.

7. Frosset advarsel:

Dette er især for de frosne kød som pepperoni for eksempel eller salami eller røget skinke frosset eller Parma skinke. Ofte kan den bestilte pizza indeholde klumper af pepperoni, eller du kan købe en færdigpakket røget skinkebrød. Disse kød er ikke kogte eller forarbejdede, bare gæret og frosset, og dermed undgås.

8. Sushi:

Den samme grund til ovennævnte fødevareordre hersker her. Sushi er en delikatesse er selvfølgelig halv eller underkogt fisk, hvorfor det bør undgås, når det er bedst.

9. overskydende vitamin A:

Læger siger at spise lever- og leverrelateret mad som kyllingens lever eller leverpølserne kan udsætte din krop for for meget A-vitamin, hvilket er dårligt for den lille.

10. Alkohol:

Dette er nok den værste mad eller drikkevare af alle tider under graviditeten. Undgå alkohol og spiritus for enhver pris, mens du er gravid.

Se mere: Muslimske mad opskrifter

11. te:

Selvom te er noget, du er vant til at drikke hver morgen, aften og nat, er det nok bedst for dig, hvis du begrænser det til en til nu. Te er også en vigtig kilde til koffein grunden til, at for meget at drikke te sammen med kaffe ikke er værdsat. Men visse urtete kan forbruges i begrænsede mængder.

Se mere: Kontinental Mad Opskrifter

12. Toxoplasmose:

Her kommer alle de frugter og grøntsager, løg og kartofler og frugter fra tressen til handling. Efterhånden er disse fødevarer vasket, men på grund af jordkontakt eller forurenende kontakt i tilfælde af træfrugter fortsætter snavs og bakterier i den. Dette taler derefter om tilstedeværelsen af ​​en parasit i dem, som nu kan være i din krop, hvis den ikke er kogt eller vasket ordentligt.

Se mere: Eggless Gulerodskage Opskrift

13. Krydderier:

Selv om krydderier gør opvasken op med smag, kan lidt for meget krydderier til tider være skadeligt for barnet. Hold dig til de sunde som oregano eller basilikum og undgå for mange i en skål.

At vide, hvad mad at spise, og hvilke fødevarer, der ikke spiser, er virkelig nyttige for at holde din baby sund. Det er nødvendigt at følge, selv om det er svært at stoppe alle de ting om, mens du er gravid.

Billeder Kilde: Shutter lager 2, 5, 6, 7, 8, 13.

Pin
Send
Share
Send