Face Pack

9 Bedste Benzoylperoxid Face Washes For Acne

Pin
Send
Share
Send


Verden i dag er fuldstændig fyldt med forurening, som har ført til død hud, olieagtig og beskadiget hud osv. En vigtig løsning på alle sådanne hudproblemer for både mænd og kvinder er benzoylperoxidfasevasket, som hjælper med fjernelse af død hud og unclogging af de forurenede porer. Der er flere mærker, der bruger denne ingrediens til at gøre ansigtet vasker, der hjælper med at gøre huden klar og lysende.

Bedste og effektive benzoylperoxid Face Washes For Acne:

Her er nogle af de meget udvalgte benzoyl ansigtsvask sorter, du må ikke se på, før du får den, der passer til din hud,

1. Exposed Acne Serum With Benzoyl Peroxide:

Dette produkt er hovedsageligt lavet af grønteekstrakter, tea tree olie og benzoylperoxid. Hovedfunktionen i dette serum er, at det hjælper med at bekæmpe bakterier, der fører til acne, frie radikaler, der beskadiger huden og hjælper også i helingsprocessen. Den største fordel ved den bedste benzoylperoxid ansigtsvask er, at den er ret effektiv på hudorme, whiteheads og acne. Anvendelse af serumet i næsten 30 dage med jævne mellemrum ville give dig magiske effekter.

Pris: Dette bedste serum er tilgængeligt med et prisklasse på 8400 til 9800 Rupees alt efter hvilken type produkt du går med.

2. Paula's Choice Clear Extra Strength Benzoyl Peroxide Acne Behandling:

Denne ansigtsvask indeholdende benzoylperoxid er i form af et serum, som er ret effektivt til behandling af acne. Ansigtsvask kommer fra det populære mærke Paula's Choice, som giver garanti resultater på acne, da den er fri for enhver form for kunstig duftstoffer. Hovedattraktionen ved at bruge dette serum er, at det bryder ud i de fremtidige bumser og giver dig også en lettelse fra de nuværende mørke pletter tilbage på grund af bumser. Det bruges også i tilfælde af cystisk acne. Det virker også for at fjerne inflammationen fra huden.

Pris: Produktet leveres med et prisinterval på Rs. Kun 3000-4000.

3. PanOxyl Acne Maksimal styrke Skumvask til mænd:

Dette produkt fra mærket PanOxyl kommer med den maksimale del af benzoylperoxid, som er tilgængelig på lægeens recept. Produktet er tilrådeligt til personer, der har normale, olieholdige og kombinerede hudtekstur. Den gode benzoylperoxid ansigtsvask bruges primært til at bekæmpe hård acne på ansigt, ryg og bryst. Det hjælper også i processen med eksfoliering af den døde hud, hvilket giver dig en pimple fri hud. det er en meget rådgivet til behandling af acne på bagsiden.

Pris: Produktet er tilgængeligt med et startområde på omkring Rs. 1900.

4. Humant Acne Wash Benzoyl Peroxide 10%:

Denne 10 benzoylperoxidfasevask fra Humane Company er en stærk til eliminering af acne og bakterierne, der forårsager det fra huden. Det er også nyttigt at fjerne de døde hudceller fra huden, der omgiver porerne på grund af forurening. Åben for alle typer hud, Humane Acne vask anbefales ikke til folk, der har meget følsom hudtekstur. Produktet alene giver gode resultater, men når de bruges sammen med en clarisonic børste, er resultaterne langt bedre end de normale. Ansigtsvasken rydder ikke kun acne fra din hud effektivt, men reducerer også chancerne for acne i fremtiden og fjerner også arene. Det bruges også til andre dele af kroppen, der har acne.

Pris: Minimumsprisen på denne ansigtsvask er næsten Rs. 3500 til Rs. 3900 i gennemsnit.

5. Clear og Clear Advantage 3-i-1 Exfoliating Cleanser:

Dette acne ansigt vask med benzoylperoxid er daglig at bruge produktet fra Clean n klart mærke. Hovedproduktet ved dette produkt er at rydde de døde hudceller og lysere huden ved at låse op porerne. Velegnet til hudtekstur som fedtet, hud med acne og følsom hud, dette produkt leveres med tre fordele.
Ansigtsvasken giver hurtige resultater, når det bruges til processer som peeling, kørsel væk bumser og forhindrer frabrud i fremtiden.

Pris: Prisen på dette produkt starter fra Rs. 500 til rs. 5000 i henhold til det produkt du vælger.

6. Claror Acne Behandling, 2,5% Benzoylperoxid Gel:

For de mennesker, der er allergiske over for serum og cremer, tjener dette produkt som en velsignelse. I form af en gel fremstilles denne 2,5 benzoylperoxid ansigtsvask af Claror, som leveres med Micronized BPO-teknologi. Produktet kan bruges af alle slags hudtekstur, undtagen følsom og tør hud. Denne gelform af benzoylperoxid viser effektive resultater på acne, bakterier, hudporer, irritation og tørhed også. Gelen er også effektiv til at få olien fra huden på en enkelt vask.

Pris: Produktet ville koste dig omkring Rs. 3000 startområde.

Se mere: Antibakteriel ansigtsvask til acne

7. Rens og ryd Persa-Gel 10:

Et andet produkt af Clean n klart, denne 5 benzoylperoxid ansigtsvask ville helt sikkert være din favorit når det kommer til bumser og acne. Gelen er lavet med en unik kombination af stærke ingredienser, som er tilgængelig for olieagtige og andre hudtyper bortset fra den følsomme hud. Produktet er bedst, hvis du søger hurtig genopretning fra acne. Det er også effektivt på blackheads, whiteheads, acne, zits osv.

Pris: Produktet fås med en lille mængde Rs. 5000, som varierer alt efter det produkt du går efter.

8. Neutrogena On-the-Spot Acne Behandling:

Som navnet antyder, er dette magiske produkt fra Neutrogena nyttigt for acne og bumser. Velegnet til alle slags hudfarve, de kan forårsage irritation. Produktet er meget nyttigt til behandling af oliefri acne, bakterier, døde hudceller osv. Cremen forsvinder også med en god hastighed og er derfor bedst for acne.

Pris: Du kan benytte produktet med en minimumsbetaling på Rs. 500 til 6500 efter eget valg.

Se mere: Bedste cremer til acne acne

9. Derma Topix benzoylperoxid 10 vask:

Denne store salicylsyre og benzoylperoxid ansigtsvask anvendes til både acne og anti-aging produkt. Velegnet til normal, olieagtig og kombineret hudtone, det er stærkt afvist for en tør og følsom hud. Det er det bedste der bruges til acne på ansigt, arme og andre kropsdele.

Pris: Du kan få dette produkt ved at betale et minimum af Rs. 500.

Kend din hudfarve og få det perfekte over ansigtet vask med benzoylperoxid til en ren og klar hud.

Se mere: Ansigt vaskes for fedtet hud

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Skin Care Routine For Acne Skin (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send