Skønhed og mode

20 nyeste og fashionable slip på sko design

Pin
Send
Share
Send


Slip-on sko er blonder-mindre og betød at lette at bære. De er perfekte til lange åbningstider eller til at gå, løbe, jogge osv. De giver dig komfort for dine fødder og fjerner dig fra besværet med at binde snørebånd hver gang du fjerner dine sko. Vælg dit par komfortable slip på sko fra denne liste. Du vil finde sko til mænd og kvinder, der er perfekte til enhver lejlighed. Vælg mellem formelt sort slip på sko eller måske endda hvid glidning på sko til et mere elegant udseende. Kvinders slip på sko går lidt længere i stil med hæle og lejligheder som en del af sortimentet. Vælg mellem hælede sko, der giver slip på lethed, men er dekoreret godt nok til at være brudeklæde.

Stilfuld og trendy design af slip ons sko til mænd og kvinder i mode:

Lad os se på de top 20 komfortable slip på sko fra denne liste.

1. Moccasiner for mænd:

Vælg dette bløde lædermokasin for at give dig komfort og fornøjelse. Det ene stykke læder syet til sålen og siderne af disse sko gør det til et godt stykke kunst. Denne skos lethed og komfort vil efterlade dig som vil have det hele dagen lang. Disse mænds slid på sko anses for at være det bedste par på grund af deres holdbarhed og komfort.

2. Ballerinas for kvinder:

Dette anses for at være et af de mest komfortable sko til en kvinde bør eje. De grundlæggende lejligheder giver en kvinde den lethed at gå og gå om hendes arbejde. Ballerinas som navnet antyder, er sko båret af balletdansere. De er nemme og bøjelige. Slipsen på sko til kvinder er dekoreret med buer eller andre stilarter for at tilføje karakter.

3. Pump Loafers for Men:

Går du til en sort slipsbegivenhed og stadig vil have noget, der er let for fødderne? Hvorfor ikke prøve disse pumpe loafers lavet i skinnende læder, der ser klassisk og kongelig ud. De kommer i forskellige stilarter, men de fleste vil have et bånd på toppen af ​​loaferen som dekoration. Bedst egnet med smoking og giver dig et komplet, rart udseende.

4. Funky Espadrilles til kvinder:

Vælg espadrilles, når du vil lave en fashion statement. Disse coole bløde sko er stylet og taget et skridt videre med kølige design på toppen af ​​skoene. Bliv vild med design, der afspejler din karakter. Ejer et par af disse komfortable espadriller, og du vil gerne bære dem hele tiden.

5. Bådesko til mænd:

Bådesko til mænd er de afslappede sko, der også tilføjer noget formelt udseende. Disse sko er lavet af læder, ruskind eller andet materiale. De har snøre rundt på siderne af skoene, der gør det anderledes end andre casual sko. De synlige klapper til blonder på ydersiden tilføjer karakter til disse sko.

Se mere: Ladies Party Shoes

6. Pointed Flats for Women:

Se forretning som med disse spidsede lejligheder til kvinder. Ruskindsmaterialet giver en stilfuld følelse af disse slip på sko. Forsiden af ​​skoene er skåret på en sådan måde, at de har en wrap på effekt. Vælg denne type sko til komfort og stil på samme tid. Lejlighederne er gode at være parret med bukser eller bukser eller endda nederdele. De ser stilfulde ud og fungerer godt for endnu kortere kvinder.

7. Dyb mundsko til kvinder:

Gå efter noget retro med disse dybe mundspidser. Skoene har killinghæl og stropper med spænder. Udseendet er meget formelt, og det er nemt at glide på stilen. Vælg et par i dybbrunt eller sort for at gå med de fleste af dine tøj.

8. Monk stropper til mænd:

Formelle sko med en kant er, hvad munkremsko er. Disse sko er gode til kontor- og forretningsblede. De er lavet af italiensk læder og ser fantastisk ud. Skoene glider på og har stropper i enkelt-, dobbelt- eller tredobbelt stil med spænder er siderne. De er meget nemme at bære, da de ikke har nogen snøring.

9. Stilettos til kvinder:

Vælg disse stilarter til brude stil til dit bryllup, og du vil se smukke på den vigtigste dag i dit liv. Disse cool slip på sko er perfekte til at supplere dit outfit. Detaljeringen på disse sko gør den unik og bedøvelse. Hælene er af forskellig længde, så gå til dem, som du er trygge i.

10. Walking sko til kvinder:

Disse afslappede og let monterede sko til kvinder er den ultimative komfort. Formålet med at gå, disse sko glider på og giver dine fødder den bløde berøring og komfort, der er behov for. Perfekt til din morgen jog, disse sko er et godt køb. Vælg mellem de bedste mærker for at give dig den ekstra kant, mens du gør dine morgen- eller aftenøvelser. De mest populære mærker skaber produkter, der er gode til dine fødder og ikke træt hælene let. De polstrede effekter skabt i disse fodtøj er gode. Den nyeste teknologi tages i betragtning, når man laver disse glidere på fodtøj til kvinder.

Se mere: Kontor Sko Mænd

11. Espadrilles til mænd:

Disse casual sko til mænd er fantastisk til udendørs. Bomulds- eller lærredskoene er meget komfortable og bløde. Jutesålen er, hvad der definerer denne type sko. Sålen er flettet i jute for at give det et meget karakteristisk udseende. Vælg disse i farver, som du kan lide og føler dig stilfuld og ung.

12. Wide Fit Moccasins for Women:

Prøv disse formelle moccasiner til forretnings- eller kontorbrug. De brede fit farveblokke sko viser en stor stil. De anvendte farver er dem, der passer godt sammen med kontor slidstøj, og samtidig sætter farven på farver glamour til disse sko. Moccasinerne er bedst parret med forretningsklær eller bukser og nederdele.

13. Slippersko til mænd:

Vælg denne afslappede sko til mænd i læder, der giver en god følelse af komfort. Designet er meget innovativt. Bagsiden af ​​skoen er åben, men den bliver normalt dækket af bukserne. Forsiden er afrundet og enkel og giver et meget rent kig på skoene.

14. Tassel Loafers for Women:

Det seneste i glide på mode til kvinder er platformskoene. Disse loafers med kvaster på dem lavet i elektriske farver er bare hvad du har brug for til at pumpe op dit modevolumen. De er store, når de er parret med casual tees og jeans. De giver god støtte til fødderne og ser cool og elegant ud.

15. Hælsko til kvinder:

Denne klassiske hælsko til kvinder er det bedste par slip på sko. Blok kattehælens sko giver komfort til lange timer. Skoene er dekoreret med perler eller andre udsmykninger, der tilføjer stil til dem. Bær dem til en fest eller endda kontor.

Se mere: Kvinders Golf Sko

16. Penny Loafers for Men:

Penny loafers er det nemmeste at gå par sko, du vil eje. Disse loafers kommer med køligt læder eller ruskind. De kan være dekoreret med kvaster eller spænder. De fleste af dem er enkle og enkle og kan derfor også bruges til kontor. Hold det nemt ved at parre det med dine foretrukne semi-casual bukser og arbejdstøj.

17. lærredsko til kvinder:

Kom sommeren og det varme vejr får os til at bære vores løsmonterede tøj. For at parre med disse sommer tøj er disse sej flotte lærredsko. De kan bæres uden sokker for at give dem et meget smukt udseende. Blomstermønstre på skoene giver det et meget flot udseende. Farverne er pastel og lacing på dem tilføjer charme.

18. Jazz sko til mænd:

Vælg denne ultra komfortable slip på lædersko med split gummisål. Skoene er beregnet til at være foldbare og lette på foden. Disse er gode til dans og er derfor bøjelige uden at skabe en tåre eller revne i skoen.

19. Sneakers til kvinder:

Vil du have noget, der er ideelt til at gå, jogge eller endda løbe? Vælg derefter dette par sneakers til det behagelige løb. Disse sneakers kommer i forskellige farver og designs. Du kan endda gøre dine sneakers til det bedste for din stil.

20. Driver Sko til mænd:

Disse flotte flotte casual sko er førersko til mænd. De er beregnet til at køre og ikke gå lange afstande. Skoene er afslappede mokasiner med gummipropper på hæle og sål. De er meget stilfulde og tykke puder på den eneste udlån til nemme kørselsforhold.

Slip på sko til mænd og kvinder kommer i en række forskellige stilarter og farver. Vælg en i henhold til arbejde, du gør, og anledningen, når du vil bære dem. Der er stil til enhver lejlighed, og rækkevidden af ​​afslappet, semi-afslappet og formelt slip på sko er virkelig stort. For kvinder kan stilen være lejligheder eller med hæle. Hver enkelt kan være indrettet eller opbevares enkel nok til daglig brug.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Pin
Send
Share
Send