Skønhed og mode

24 uger af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send


Der siges at intet passer til en moders skønhed, der bærer hendes barn, og mens ordspørgsmålet går perfekt, er der ofte nogle forhindringer, der dækker begivenhederne sød duft. Når man ser på de lykkelige ansigter i de blanke blade, mener man, at graviditet kan være ret sjovt. Men desværre er det kun et spørgsmålstid, indtil den søde tanke om at bære et nyt liv bliver til timers søvnløse nætter og pandemoniumdage.

Se mere: 21 uger gravid symptomer

Først begynder graviditeten med sædkampen til æggestokken. På dette tidspunkt er det kun andet end en videnskabelig beregning af dage, hvor ægget befrugtede nu rejser til æggestokken gennem æggelederne og finder en passende væg af æggestokken, også kendt som placenta, der planter sig selv der. Denne videnskabelige procedure tilføjer nu en følelsesmæssig berøring til det, når dette æg eller blastocyst omdannes til et embryo og til sidst i et foster eller en miniature human form. Babyfostret vokser nu hver eneste dag med lidt af hans udviklinger opnået. Når den ni måneders periode er overstået, forbereder barnet sig på at blive taget ud af sin beskyttende skal og i sine elskede arme.

Hele ni måneders vanskeligheder og lykke er i lægevilkår tælles på en uge, da det gør det hyppige overvågningscenter meget lettere. På denne måde kan den seneste til den seneste opdatering modtages med en måneds varsel. Til dette udgør i alt 40 uger ni måneder. Disse 40 uger er yderligere opdelt i tre kategorier, det er den første anden og tredje trimester, der er baseret på babyens udviklingsstadier. I denne artikel taler vi om den 24. uge i fostrets udvikling.

Se mere: 22 uger gravid

Hvad skal du tænke over i denne uge:

Gennem de lykkelige øjeblikke ved at skifte gennem sider med babynavne, ankommer de sygelige morgen, hvor hun ved morgenens morgenbrud løber på toilettet og tømmer hende. Morgenkvaliteten sænker derefter langsomt, og man tror, ​​at de kvalme følelser nu er gået til gode. Men med nedsat kvalme kommer de større udfordringer som lejlighedsvis humørsvingninger og monster sult sammen med depression eller tristhed, som måske endda er et resultat af din krop, der producerer et overskud af østrogen. De smukke strålende glød af graviditet som beskrevet i magasinerne har omvendte virkninger, som hælder ud i form af pletter og pletter og acnes.

Fosterudvikling af barnet:

At være en 40 ugers tæller, ved den 20. uge har man allerede nået halvvejs, og da du passerer ugerne, jo tættere kommer du til den sidste dag. Nogle af de fosterlige udviklinger i denne fase er.

Voksende behov:

Med de sidste uger har din baby nu mestret kunsten at have behov for at rydde. Hvad var engang intet, men en lille kugle af livet vejer nu en god og halv pund med næsten otte og halv inches i længden. Men nogle babyer kan være over denne vægt eller under. Hvis det ikke gør så meget, er der ingen grund til at bekymre sig om vægte. Nu begynder hun langsomt at føle trange eller overfyldte inde i moderens livmoder, så det er nok den tid, du måske føler en pludselig slag eller spark, som er barnet, der forsøger at gøre plads. Dannelsen af ​​fingeraftryk fortsætter stadig konstant, som hendes hjerteslag og lungekomplettering. Luftsække i lungerne udfylder. Hendes krop er proportional nu.

Firtere handlinger:

Den hud, der var bare en god uge siden gennemsigtig og for blød at røre, sænker nu langsomt det voksne hudformat, da det får sin rette farve og tekstur. Det fedtede hvide lag fortsætter med at vokse, der beskytter dannelsen af ​​denne baby bløde hud. Sammen med et stabilt slag hjerte og fungerende lever, opfanger barnets sanser nu ting som følsomhed overfor lys og smag og smag. Hendes høreevne vokser også stærkere.

Se mere: 28. uge af graviditetspleje

Ansigtsformation:

På omkring denne tid er den lange proces med at danne et ansigt nu langsomt at fuldende sig med de perfekte funktioner, som falder som gåder i et puslespil. Ansigtet tager nu en særskilt form med øjenbrynene og øjenvipper, der danner, og det er hendes smukke rosa puckere. Øjnene får deres smukke form. håret i hendes hoved er også dannet, men det er stadig hvidt, da det endnu ikke har modtaget de rigtige pigmenter.

Fat Deposition:

Alt dette var formationen i tophastighed, og når formationsprocessen af ​​babyen afrundes til en ende, tiltrækker den lille magasin på din baby mere og mere fedtaflejring til barnets rette helbred. I slutningen af ​​uge 24 kan du se din baby mere kraftig end i sidste uge og se mere sund i de hoppende babyrøde kinder.

Fostervand:

Barnet vil nu kunne åbne munden og det vil være i stand til at suge fostervæsken på mors livmoder. Den lille ene mund kan åbnes; han / hun kan gyde, sluge og suge fostervæsken.

Bevægelse:

På dette stadium vil dine babyers ben og arme blive dannet fuldt ud, og barnet vil forsøge at gå i den nye position.

Symptomer på 24 ugers graviditet og hvordan man overvinder

Moderen går gennem forandringer til ved siden af ​​barnet.

Udvidelse:

Hver morgen vågner moren op for at se hendes baby bump lidt mere tyngre og plumper end sidste gang. Dette skyldes, at den indre baby, der løbende går gennem ændringer. Dette forårsager en mærkelig stretchy følelse i æggestokken og underlivets muskel. Dette på medicinsk betegnelse er kendt som Braxton Hicks Kontraktion, som kan gøre det strakte område kløende og tørt, hvilket gør det ridset.

Diabetes:

Mens diabetes er en almindelig sygdom, opstår ofte en tilstand, der hedder svangerskabsdiabetes i gravid kvinde, og det kan være en god uge at tjekke ind hos din læge om denne sag.

Datterproblemer:

Ofte sammen med graviditeten kommer betydelige sundhedsmæssige problemer som blørhed i øjet, forkølelse og kuldegysninger, varmeforbrændinger eller varmeflammer osv.

Morgen kvalme:

I andet trimester begynder hormonerne at afvige og dermed vil det mindske morgendommen. Livmoderen vil skifte opad og dermed hyppigheden af ​​urinering vil være lav. Men det har også nogle negativer, flatulens og halsbrand vil blive øget.

chloasma:

Det betegnes også som "graviditetsmaske" og er et meget almindeligt symptom under graviditeten. I løbet af denne periode har du muligvis bemærket de misfarvede og brune pletter eller nogle andre mærker på panden, hagen og kinderne. Ca. 70% af kvinderne står over for dette problem, og hvis du skjuler dig selv fra solens eksponering, vil disse pletter ikke blive mørkere. Chloasma vil resultere som en øget produktion af melanin, og det er intet andet end et hudpigment, som hjælper folk med at beskytte sig mod de skadelige UV-stråler.

24. uge Aktiviteter:

For gravide kvinder vil det være en udfordring at flytte hver måned, da de svirrer med mange tanker, der kommer over deres sind især under den første graviditet. Det bedste ved denne situation er at planlægge arbejdet med at besøge lægen først. Næste er at have mere tid med familiemedlemmerne og planlægge en shopping i de kommende måneder. Andre end disse vil ikke være så vigtige, og du skal behage en god søvn, kost og øvelsesplaner. Når du bliver involveret i værker, skal du forsøge at reducere belastningen forårsaget af det.

Du kan få tid til forfriskning ved at tage en tur om aftenen eller ved at lave din yndlings mad. Ved den 24. uge skal du nedlægges med alt, så de næste måneder bliver flyttet godt. Absolut vil det sjældent ske på din tid. Hvis du arbejder kvinder, kan du finde dig selv jonglering, der omfatter dilemmaer, angst og hormonelle ændringer. Få en regelmæssig checkup, der gør dit forældreskab det bedste.

Kost og motion for den 24. uge:

Kost planer-

1. Vandstand:

På dette stadium bør du ikke overse hydrationen, som du har brug for for at støtte livsforløbet inde i dig. At have nok vand vil hjælpe dig med at opretholde det, der kommer din vej og gør dig til at blive rask i længere tid.

2. Jern og vitamin B6:

Hvis du planlægger en kost, skal du sørge for at det omfatter alle jerntilskud med nogle ændringer. Du kan tilføje æg, bønner, broccoli og kartofler, der giver sunde fordele for dit helbred. Du kan også prøve nogle andre muligheder, der omfatter nødder og laks.

3. Fiber:

Når du prøver en afføring, bør du indtage de fiberrige indhold, der giver en sund forandring. Du kan østfrugter som granatæble, appelsiner, fyr æble og vandmeloner.

4. Kalsium:

I løbet af dette stadium bliver dit barns knogle udviklet og derfor har frisk mælk meget vigtigt, som hjælper barnets knoglevækst. Mælk er faktisk, da den har de væsentlige næringsstoffer og mælkfødevarer som foreskrevet af lægen. Du kan få mad som yoghurt, ost og cremer, men du bør kun tage det to gange om ugen. Spis også bananer gennem måneden.

5. Kød:

I løbet af denne tid vil kød være det rigtige valg, især de magre kød er bedst for gravide damer.

Prænatal øvelse:

 • Graviditeten er ikke den rigtige tid på at forsøge at tabe vægten, men øvelserne vil lette din graviditetspine.
 • Walking og forældre yoga vil forbedre din kropsholdning, og som vil overvinde lidelsen af ​​ekstra vægt på maven. Disse øvelser øger også blodcirkulationen.
 • Løbet rundt vil også genopleve dit stress og stimulere din krop.
 • Det styrker også musklerne i løbet af leveringsdagen. Det vil også være mere selvsikker på leveringstidspunktet. Det øger chancerne for at tabe sig efter graviditeten og gøre det nemmere at behandle.

Sex under graviditet i 24. uge:

At have sex på dette stadium vil kun være godt efter at have fået lægehøringen. Hvis der ikke er noget problem så kan du fortsætte, da det er den måde, der bringer tilbage den intimitet, som du har tabt i løbet af de sidste par uger. Du er velkommen til at tale med din partner, da forældrene er meget vigtige for dig på dette stadium.

Tips til at overvinde stress under graviditet:

 1. Prøv at holde dine følelser under kontrol på dette stadium. Dette vil spare dig og din baby sundhed også.
 2. At gå og deltage i forældrenes klasser vil være de bedste ideer, da dette vil hjælpe dig med at gå videre smart.
 3. I løbet af dette stadium er det stærkt anbefalet af lægerne at have tilstrækkelig tid til hvile, da dette vil hjælpe dig med at blive helbredt mod stresset.
 4. Dagligt, prøv at gå en kort gåtur med din partner, som vil forbedre din mental sundhed ved at reducere stress.
 5. Diskuter med din partner om fremtidige planer som at købe de væsentlige ting for din baby afhængigt af dine økonomiske situationer.

Medicinske behandlinger og kontrol:

På dette stadium er det meget vigtigt at have din rutinemæssige checkup, da det hjælper dig med at vide om din babys rigtige vækst. Du skal følge den samme procedure, som du har været undergået i de sidste seks måneder. Prøv at undgå de lægemidler, der skader din barns helbred og gå med de bedste lægemidler som lægen har ordineret.

 • Feber-Paracetamol eller Acyclovir
 • Halsbrand-antacida
 • Forstoppelse - Undgå laksemidler og mineralolie. Du kan tage stoffer som Metamucil
 • Hoste-Dextromethorphan

Tips og forholdsregler:

 1. Spis ikke mere end 12 ounce kogt mad hver dag
 2. Alkoholen under graviditeten kan forårsage føtalalkohols syndrom. Børn med dette syndrom kan vokse langsomt og have læringsproblemer og unormale ansigtsegenskaber.
 3. Du bør se regelmæssigt og opretholde dit helbred. Tag råd fra fitness rådgivere for at opretholde din hormonelle craziness.
 4. Sørg for at du kan gå godt, da dette er meget vigtigt for dig.
 5. Undgå at spise rå mad og forsøge at gå med havets mad. Sørg for at undgå oksekød og prøv at spise æg og proteinstoffer.

Graviditet kan være en vanskelig tid for dig, men ikke den sværeste. Du vil føde et smukt barn og starte en familie hurtigt nok. Det burde give dig god motivation til at overvinde alle forhindringer og holde dig i gang. Alt det bedste.

Pin
Send
Share
Send