Skønhed og mode

8 bedste bjergstationer i Himachal Pradesh til Chill Out

Pin
Send
Share
Send


Hill stationer har længe været en destination for noget ro og indre fred. Et fugleperspektiv af byen, den omgivende frodige grønne og den mægtige tåge er nogle af de gode ting i livet, vi kan bare ikke slippe eller glemme. De er altid det ideelle sted at slappe af og få energi. Den omkringliggende ro og den rolige fred er den eneste grund til, at vi føler den indre fred mere og fortsætter med at komme tilbage. Faktisk er det næppe overraskende, at vi insisterer på en pause fra byens liv og undertiden endda tænker på at flytte. Hill stationer er virkelig et indbegrebet af skønhed. Den gurgling floder og de store greens kombinerer med trekking erfaring er en livstid hukommelse at holde.

Somre er en anden grund, at folk flokkes her. Det er sikkert stedet at undslippe byens stigende temperatur. Områderne åbner for rig flora og fauna sammen med det behagelige vejr.

Hvornår skal du besøge Hill Stations i Himalaya?

Den ideelle tid til at besøge Himachal Pradesh er i toppen af ​​sommeren, april, maj og juni. Staten organiserer også messer og festivaler, som alle giver dig et kig på deres tradition, i form af håndværk, tøj og håndvæv. Dette er nok den bedste sæson for alle shopaholics derude også! Vi vil foreslå sommeren som en god tid til at pakke dine tasker og forlade til Himalaya.

Hvad skal du bære når du går til Hill Stations i Himachal?

Nå, medmindre du går på en tur, skal du bare bære de sædvanlige ting, som når du rejser til andre steder. Husk at tage et ekstra tæppe og en jakke for at beskytte dig mod chillness. I tilfælde af at du går på en tur, her er nogle ting, du skal have i din taske.

  • en. Track bukser og sko: Husk, når du trækker, skal du bære de mest behagelige tøj. Dine sko har en rolle at spille i, hvor meget du kan spore. Køb sporsko, der er ideelle til trekking. For bukserne, undgå bomuld 3/4 eller spor. En hurtig tørbukse er et godt valg. Hvis du vandrer i en højde over 5000m, skal du bruge vindsikker og vandtæt bukser.
  • b. Regnjakke: Uanset om sommeren eller vinteren er vandtæt, er det et must når du er på en tur til Himalaya. En vindtæt jakke og vandretøj der er vandtæt og en regncoat er et must at bære.
  • c. Balaclava: Bær din Balaclava og en uldskallehætte til god varme. De er en god beskyttelse mod kulden.
  • d. Vandtæt og uldhandsker: Handsker vil være nyttige, hvis det sner og uldhandsker er en god beskyttelse mod det kolde klima.
  • e. Vandringsokker: Brug ikke 100% bomuldsstrømper. Uld sokker er den rigtige mulighed. Cotton sokker kan tørre ud huden, som ikke er ideel til kolde klimaer. Gå til fuld længde sokker.
  • f. Soveposer: Soveposer vil være nyttige for dem, der er camping. Husk at bære en termisk base til din krop, især hvis det vinter.

8 ånde i bakke steder du kan ikke savne i Himachal Pradesh:

Himalaya er en virkelig foryngende ting at opleve. Men tricket ligger i at finde det rette sted at slappe af og lade dit hår tabe. Her er nogle af de, der skal besøge hillstationer i Himachal pradesh, som du bare ikke bør gå glip af.

1. Shimla:

Shimla er "Queen of Hills". Den mest berømte og den maleriske bakke station i Indien, er Shimla kendt for sin åndedræt skønhed af egetræer og fyrretræer. Mens resten af ​​Indien lider af solens brændende varme, skinner Shimla i den mægtige tåge og er et hjem for utallige turist hvert år.

Hvad skal du se: Besøg Chadwick Falls, Jhakhoo-templet dedikeret til Lord Hanuman og prøv udflugt på Tattapani. Denne eventyr sport er en anden fælles ting for alle eventyr elskere.

Sådan nås: Fra Delhi kan du tage en bus til Shimla, som vil tage ca. 7 timer. Du kan også tage et tog til Kalka fra Delhi og derefter tage et legetøjstog til Shimla, der vil tage omkring en dag. Toget går langsomt, men det er sikkert en smuk rejse gennem bakkerne og tunnellerne.

2. Manali:

Et andet godt sted til sommersæsonen er Manali, der er dækket af sne langs skønheden i de nærliggende bakker. Sjælen, der søger spirituelle vibes, kommer til dig, når du kommer ind i den vidunderlige by, der resonerer den flydende lyd af Beas, kombineret med duften af ​​brændende fyrretræer. Manali har også været den populære bryllupsrejse stedet for par.

Hvad skal du se:Besøg Hadimba Temple, den, der er omgivet af Deodar træer og er kendt for sin arkitektur. Solang dalen er en anden nærliggende destination, der tilbyder paragliding og ridning. The Rhotang Pass er et andet sted, du helt sikkert ikke kan gå glip af. Nyd et varmt glas chai her, mens du stirrer ind i de fjerne Himalayan Peaks.

Sådan nås: Manali kan nås fra nærmeste togstation Ambala og Chandigarh. Der er masser af busser, der går mellem disse byer til Manali. Bussen og taxa kommer til en rimelig pris.

3. Dharamasala og McLeodganj:

De to mest kendte destinationer, der fylder luften med de buddhistiske chants, byder på en række lokale attraktioner, der holder dig travlt. Beliggende i foden af ​​Dhauladhar-områderne tiltrækker byerne en stor masse folkemængde, især i juni og juli.

Hvad skal du se:Bhagsu Falls er en populær turistattraktion her. Bhagsunath templet er et andet sted, der ligger lige ved siden af ​​?? de falder, du skal besøge. Her finder du også mange buddhistiske klostre.

Sådan nås: Stedet er kun 4 timer fra Patahnkot, og der er et par lokale busser til rådighed. Når du kommer til Dharamsala, kan du tage den næste bus til McLeodganj, der tager yderligere 20 minutter at komme dig derhen.

4. Chail:

Beliggende blandt Shivalik-bakkerne, er Chail omgivet af tyk fyrreskov og deodarer. Det behagelige vejr i løbet af året tiltrækker skarer til det sted, der tilbyder mere end blot det fredelige tilbagetog. Stedet foretrækkes også af mange trekkers, og det er almindeligt at se folk der kommer her for at gå meget ofte.

Hvad skal du se:Der er et Chail Wildlife Sanctuary, der byder på en godbid til de vilde dyreliv og fuglekikkere. Pas på den himalayanske sorte hjorte, indiske Porcupine, langur, vildsvin, goral osv. Den røde junglefugl huser sig her. Kali ka Tibba er et gammelt Kali tempel, som du kan besøge. Der er også en højeste cricket jorden her.

Sådan nås: Kalka er den nærmeste station til Chail. Du kan tage en taxa eller en bus fra Shimla. For dem af jer, der rejser med fly, er Shimla den nærmeste lufthavn til Chail.

5. Kullu:

Kullu er et andet navn, vi ofte tænker på, når vi hører Himalaya. Den smukke dal er kendt som 'Guds dal', en der er velsignet med smukke vandfald, orkideer og blomsterfyldte enge. Kullu er også et berømt sted for mange vandrere og vandrere. Vi vil helt sikkert ikke have, at du savner Kullu på din Himalayan tur.

Hvad skal du se:Besøg Manikaran Gurudwara, Den Store Himalayan National Park og prøv lykken ved river rafting og paragliding. Kheerganga hot spring er en anden ting, du skal opleve.

Sådan nås: Du kan nå Kullu via Bhuntar lufthavn eller fra Chandigarh banegård, omkring 270 km væk fra Kullu. Fra lufthavnen er stedet kun 10 km væk, og du kan leje en taxa til Kullu.

6. Kufri:

Kan du lide at stå på ski? Så kunne Kufri være for dig. Kufri tiltrækker mange ski entusiaster, især om vinteren. Imbibe den kolde luft og føle roen på stedet langsomt tage dig over. Den maleriske Kufri er også et tilbagetog fra den brændende sommer i byen.

Hvad skal du se:Himalayan Wildlife zoo er den største attraktion her, der er hjemsted for mange dyr som bjørn, musket hjort, sne leopard, antiloper osv. Det er også et godt sted for alle fuglekikkerne. Kufri Fun World er en forlystelsespark, som du kan besøge.

Sådan nås:Kufri er otte timer fra Delhi med bus, og den nærmeste lufthavn er Shimla lufthavn, der tager ca. en time derfra for at nå Kufri.

7. Kasauli:

Kasauliis er en naturskønne landsby i Himalaya, som ligger kun 70 km væk fra Shimla. Hillen er dækket af tåget skyer og deodar træer, hvilket gør det ser tykt og pakket ud. Fyr- og kastanjetræerne ser smukke ud på bakkerne ovenfor. Den smukke britiske koloniale arkitektur, gamle stil bungalows er alle karakteristiske for bakken station.

Hvad skal du se:The Mall vej er livlinjen af ​​bakken station, der har turister fra vidt og bredt shopping for de autentiske uldstoffer. Besøg monkey point, der tilbyder en smuk udsigt over natten i Chandigarh ovenfra.

Sådan nås: Den nærmeste banegård er Kalka, som du kan nå fra Delhi. Kalka forbinder til Kasauli med mange lokale tog. Kasauli er 40kms væk fra Kalka. Du kan også nå stedet fra taxier på Kalka.

8. Palampur:

Det er også kendt som te hovedstad i nord india. Det ligger i Dhauladhar-området i Himachal og er et populært sted for alle naturelskere. Det er også en foretrukket bryllupsrejse stedet. Hill stationen er hjemsted for mange vandfald, tehaver og krystalklare vandløb. Oplev den ultimative lykke med at se den smukke natur spille i skridtet i Himalaya.

Hvad skal du se:Prøv paragliding på Bir-Biling, som også er kendt som indiansk hovedstæder. Palampur har også meget at tilbyde for alle trekkers.

Sådan nås: Pathankot vil være den nærmeste banegård til Palampur, og det tager cirka 7 timer at nå Palampur. Du kan prøve Himachal Transport busserne for at nå Palampur fra Delhi eller Chandigarh.

Himalayan tur vil være en livstid oplevelse. For de af jer, der bare ønsker at slappe af, har Himalaya og dens byer meget at byde på. For trekkers og vandrere har stedet mange overraskelser for dig. Bær hjem en taske med minder sammen med det rolige og rolige, at du kun får her, efter dit hjem!

Pin
Send
Share
Send