Skønhed og mode

Hvordan kan honning fjerne mørke cirkler under øjnene?

Pin
Send
Share
Send


Honning er en værdifuldt anvendt ingrediens i en række ansigtspakker og andre helbredende pakninger til huden. Men kan honning fjerne mørke cirkler under øjnene? Honning er rig på som antiinflammatorisk, naturlig blegning, fugtighedscreme, antioxidanter, anti-mikrobielle osv., Der gør det til en god ingrediens, når man tænker på at håndtere mørke cirkler gennem hjemmelavede løsninger.

Honning giver ikke kun lindring fra de mørke cirkler, men også dets mangeernæringsfunktion giver din hud andre fordele som næring, glat tone, glans osv.

Hvordan man laver og bruger honning til mørke cirkler Behandling:

Her er nogle magisk arbejdende pastaer af honning til øjne, mørke cirkler reducerer forsigtigt,

1. Honning og mandelolie:

Hvordan laver man:

Almondolie kommer med E-vitamin, der har en afgørende rolle for at give huden bløde effekter, bredt for mørk hudton. Du kan også bruge sød mandelolie i stedet for normal mandelolie. Du kan også bruge nogle dråber rosenvand.

Sådan bruges:

For at bruge honning og mandelolie til mørke cirkler samles afbalancerede mængder mandelolie og honning. Bland mængderne godt. Påfør de blandede ingredienser omkring øjnene. Massage de omgivende områder af øjnene i nogle minutter, ca. 5 minutter. Lad blandingen på huden stå om natten og vask den af ​​næste morgen.

2. Honning med gurkemeje:

Hvordan laver man:

For at lave denne traditionelle pasta med honning og gurkemeje til mørke cirkler er alt hvad du behøver, rå honning og gurkemejepulver. Gurkemeje pulver giver din hud antioxidant og antiinflammatoriske egenskaber, der virker effektivt på mørke områder.

Sådan bruges:

Tag en skål og bland 1 spsk rå honning og 1 spsk af gurkemejerpulver i en skål, så sørg for, at der ikke er klumper i pastaen. Tag blandingen og påfør den under øjnene. Massér blandingen i næsten 5 minutter og lad den stå i 10 minutter. Skyl det med vand og klappet tørt. Du kan også tilføje rå mælk til blandingen.

Se mere: Kokosolie til mørke cirkler

3. Honning, Glycerin og Olivenolie:

Hvordan laver man:

For at gøre denne pasta af honning til mørke cirkler, skal du også have glycerin og olivenolie, der fungerer som fugtighedscreme og hjælper med at slippe af med den beskadigede hudcelle. De forbedrer også blodcirkulationen omkring øjnene.

Sådan bruges:

For at gøre denne honning til mørke cirkler indsættes, tag en skål og bland 1 tsk honning, glycerin og olivenolie i den. Bland ingredienserne ordentligt for at danne en afbalanceret pasta. Påsæt blandingen af ​​væsker under øjnene og de omkringliggende områder. Lad det stå i næsten 10 minutter. Derefter masseres blandingen på de omkringliggende områder i ca. 2-5 minutter, og skylles af med vand. Pat tørrer huden.

Se mere: Agurk Til Mørke Cirkler Under Øjne

4. Honning, Agurk og Aloe Vera:

Hvordan laver man:

Aloe Vera og agurk er fantastiske plejere for mørke skind, der giver lette effekter, når de bruges regelmæssigt. For at gøre denne pasta af agurk, Aloe Vera og honning til mørke cirkler under øjnene, skal du grille agurk og aloe Vera juice. Du kan også bruge Aloe Vera gel.

Sådan bruges:

Tag 1 tsk af revet agurk og ½ tsk Aloe Vera juice / gel og økologisk honning. Rør ingredienserne godt i en skål for at gøre en glat pasta. Ved hjælp af fingrene skal du sætte pastaen under øjnene eller omgivelserne. Lad blandingen stå på dit ansigt i 20 minutter og vask det med koldt vand. Pat dit ansigt for at gøre det tørt.

Når du anvender honning under øjne mørke cirkler, kan du også tilføje nogle andre ingredienser til det som pulvermelk, gulerødder, citronsaft, E-vitamin, yoghurt, kokosolie, kikært mel, mynte og meget mere, der giver dig magiske resultater, hvis anvendes regelmæssigt.

Se mere: Castor Oil For Eyes Dark Circles

Pin
Send
Share
Send