Skønhed og mode

Top 15 Grækenland Turiststeder at besøge

Pin
Send
Share
Send


Med over 60 år er historiske steder, der er bevaret fra århundreder, dejlige strande, bjergkæder, turister i Grækenland, en af ​​de bedste oplevelser, du kan give dig selv. Grækenland er en af ​​de mest populære turist spots. I hele Grækenland er der mange rester fra de gamle civilisationer, som giver os viden om, hvordan livet var før.

Populære Grækenland Turiststeder at besøge:

1. Athen:

Athen er Grækenlands hovedstad og er også et vigtigt sted for de administrative afdelinger. Denne by er en af ​​de ældste i verden, og det vides at være over 3000 år gammel. Byen har også været et vigtigt bidrag til den vestlige kultur det også fra gammel tid. Det er ikke kun administrativt vigtigt med alle de økonomiske og retlige spørgsmål, men det har også en religiøs betydning. Athen er kendt for at være fødestedet for mange filosoffer som Socrates, Pericles og Sophocles.

2. Santorini:

Santorini er en vulkansk ø, som falder under Cyclades-gruppen af ​​græske øer. Det er velkendt på grund af sin fantastiske maleriske, fascinerende skønhed af solnedgange og de hvidvasket hus, der er opstillet, den ene efter den anden. Fira hovedstaden i Santorini viser en unik blanding af venetiansk og cykladisk arkitektur.

3. Korfu:

Korfu, der ligger ud for Albaniens kyster og det græske område af Epirus, er en af ​​de mest betydningsfulde øer i det ioniske. Bakken, forskønnet i grønt, spænder fra 2 til 20 km. Bjergene ligger i en højde på 906 meter til 973 fod. Det har et mildt klima med farverige blomster, og alt dette gør Korfu til et meget fredeligt og behageligt feriemål.

4. Myrtos Beach:

Myrtos Beach er beliggende i nordvest for Kefalonia. De er kendt for deres magiske farver af vandet og tiltrækker tusindvis af turister. De turkisfarvede farver på havet sætter en kontrast til den lyse hvide af de glatte marmorstenstener på stranden, hvilket giver alle de besøgende en fantastisk tid. De stejle bjerge og høje klipper bag Myrtos-stranden tilføjer kun til sin skønhed.

5. Epidaurus:

Epidaurus er et gammelt teater i Grækenland, som giver en af ​​de bedste behandler for øjet, især for folk der interesserer sig for kunst. Dette sted kan rumme 15.000 tilskuere, men er stadig blevet holdt godt vedligeholdt. Denne teater stammer fra 2.000 år og er en meget populær turist attraktion. Dette giver et fantastisk glimt af det antikke græske liv.

6. Mystras:

Mystras er en middelalderlig by, og den har smukke kirker, paladser, huse og gader. Men hvad får folk til at gå gaga er de fantastiske slotte med topmøder og freskomalerier. Denne by var blevet forladt i det 18. århundrede, og det er en stor grund til, at når besøgende træder ind, føler de sig som om de har spolet tiden og kom tilbage i alderen.

7. Mount Athos:

Mount Athos er et halvø cum bjerg i Grækenland. Den østlige side af denne halvø er hjemsted for over 1.400 munke og 20 østlige ortodokse klostre. Dette er en selvstændig stat, men falder under den græske suverænitet. Dette sted har nogle strenge regler og regler; en sådan regel er, at kun mænd må komme ind her.

8. Samaria Gorge:

Samaria Gorge er en lang canyon, som ligger i sydvest Kreta. Dette er omkring 16 km lang. Turisterne får lov til at gå hele kløften og millioner af turister kommer og besøger dette sted hvert år. Turen tager i det mindste 4 til 7 timer, og guiderne fører dig gennem skove af gamle cypresser og fyrretræer. Derefter skæres der mellem lodrette klipper gennem bjergene for at komme frem til Agia Roumeli på det libyske hav.

9. Mykene:

Mykene var beliggende i centrum af Mycenaean. Agamemnon og Achilles et tilhørte her. Dette er et vigtigt arkæologisk sted, og det har været godt bevaret. Det plejede at være en af ​​de vigtige byer år tilbage og nu tjener det som en vigtig turister destination hvor folk udforske mange ting som Lion's Gate, befæstede mure, Terraced Palace, Agamemnon Tomb osv.

10. Delphi:

Det arkæologiske område af Delphi er populært for dets ruiner, som omfatter Apollo-tempel og Athenernes Skat. Dette blev engang betragtes som centrum for Jorden. Du skal spare lidt tid for at se dette sted korrekt.

11. Parthenon og Akropolis:

Parthenon, der ligger på Akropolis, er kendt for at være et af de bedste templer, som absolut er i listen over "must visit" af hver turist. Dette arkitektoniske sted var begyndt at komme i etablering fra 447 f.Kr., og det havde erstattet andre templer i Persien. Parthenon har tjent som et tempel, fæstning, kirke og en moske i sit lange liv.

Se mere: Italien Turiststeder

12. Hephaestus tempel:

Hephaestus tempel er et af de bedste græske templer, der stadig eksisterer. Det er ofte overskygget af Parthenon på Akropolis, men det er faktisk bedre vedligeholdt og mindre overfyldt, hvilket ville give dig en stille og rolig måde at føle omgivelserne.

Se mere: New Zealand steder at besøge

13. Mykonos:

Mykonos er en kosmopolitisk destination, som er en af ​​de bedste øer i Grækenland, som du kan gå til. Byen er fantastisk med huse i labyrinten af ​​de små gader. Husene er for det meste hvidvaskede. Sandstrande og det attraktive natteliv gør folk ønsker at komme her mere.

14. Meteora:

Meteora har en af ​​de store attraktioner i Grækenland, som består af middelalderlige klostre. Der tårne ​​er bygget af høje klipper, som virker som dinglende over hundreder af fødder fra jorden. Dette var blevet bygget for at holde de tyrkiske styrker væk, som havde vundet over Grækenland i det 14.-15. Århundrede. Denne betagende udsigt over klostrene skal være et besøg, da det bliver en hukommelse at chrish for evigt.

Se mere: Tyskland Turiststeder

15. Knossos:

Knossos er centrum for en gammel civilisation, Minoan. Dette sted har et berømt palads og var hjemsted for King Minos. Det ville være nemmere at gå gennem guiderne for at kende de bedste steder at besøge i dette område.

Pin
Send
Share
Send