Skønhed og mode

Kultur og festivaler af Madhya Pradesh

Pin
Send
Share
Send


Lige i centrum af alle stater og byer, lige i hjertet af Indien er en stat kendt under navnet Madhya Pradesh. Ja, Indien er Madhya Pradesh en af ​​de største stater i Indien med en stamme befolkning på ca. 20% eller mere af hele befolkningen i Indien. Hjemmet til mange en nationalpark, Madhya Pradesh eller populært kendt som MP er et velkendt reservoir af skov og dyreliv, der er i overflod i denne stat. Men for at kende disse indfødte civile i denne stat behøver man at deltage i nogle af deres kulturelle samlinger og festivaler fejret bredt over hele landet, og dermed i denne artikel finder du Madhya Pradeshs kultur og festivaler.

Kultur og festivaler af Madhya Pradesh:

Madhya Pradesh er ofte en by- og tribalbeton agglomeration, og oplever ofte turistaktiviteter, og den religiøse etnicitet tolerante stat fejrer en bred vifte af festivaler, herunder det fælles nytår og julebegivenheder. Bortset fra dette er nogle af de andre traditionelle festivaler -

I de tidlige måneder af februar og marts fejres Pachmarhi festival i Pachmarhi. Kerneattraktionen er den berygtede shivratri mela oplevet omkring denne gang. Denne festival byder herre Shiva som mangel på hengivne flok til Lord Shiva's hellige helligdom i satpuraområdet. Mahadeo tempelet eller bakken ved siden af ​​det er overfyldt med sådanne hengivne, der tilbyder deres bønner og tilbeder. Små handler og messer foregår også som en form for underholdning. Selv om dette er bare en fest i en dag, er Khajura Dance Festival, der også fejres rundt i år, en fuld syv dages festival, en af ​​de vigtigste kulturelle begivenheder, hvor alle lokalbefolkningen, turisterne og endda berømtheder flocker til at opleve nogle første klasse kulturelle talent. Denne 29-årige fejring fejret inden for de oplyste templer i de vestlige grupper i Khujrao giver en platform til alle de lokale folk med danse som odissi, kuchipudi, kathakali osv.

Se mere: Vigtige festivaler i Nagaland

Igen i de sene måneder af året omkring november afholdes Chetiyagiri Vihara festivalen i Sanchi, hvor denne en dag fejring akkumuleres til de buddhistiske principper og normer. Som tusinder af buddhistiske munke og helgener flokkes til Sanchi for at deltage i denne festival, tilbedes relikvierne til buddas to disciple og ses. Denne lovende dag omgiver udelukkende disse relikvier, der er kendt for at være buddas to oprindelige disciple.

Lige omkring denne gang holdes også Tansen musikfestivalen. Myten går tilbage til Akhbar-årene, da Tansen, en af ​​de ni juveler i Akbars hof blev begravet lige der i Gwalior, og dermed er denne festival, der er en kulturel musikalsk begivenhed, afholdt i Gwalior, MP. Musikere fra hele verden, berømtheder og junior kunstnere og alle andre besøger denne begivenhed. Selv om det er en engang en begivenhed, gør den sprudlende og friske samling af nogle af de bedste stemmer i landet det ret en værdig hukommelse.

Se mere: Vest Bengal Festivaler

Madhya Pradeshs tilstand fejrer også Dusshera på en sjov og frolic måde. Denne kraftfulde 10-dages festival begynder at omslutte den mytologiske historie om, at Lord Rama er i eksil og slutter med sin tilbagevenden, dvs. Dusshera, når en replik af skurken King Ravana, er udført af hays og andre brændbare stoffer, og når denne klon er lavet, som ender op ad flere meter højt, er den slået i brand, som symboliserer sejren til det gode og ødelæggelsen af ​​ondskabet.

Se mere: Festivaler i Tamil Nadu

Så er der Ganesh Chaturthi, tilbedelse af elefantguden og mange andre mere.

Bortset fra denne berømte festivaler er der ganske mange andre tribalfestivaler og traditionelle tribal messer og melas.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5.

Se videoen: Marble Rocks Jabalpur. Marble Rocks Boating. Bhedaghat Jabalpur Tour Guide. MP Tourism (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send