Skønhed og mode

25 bedste naturlige hjem retsmidler for allergi

Pin
Send
Share
Send


Allergier kan være af mange slags og varierer også fra person til person afhængigt af sæsonen, der forårsager følsomhed i deres kroppe. Nogle mennesker oplever allergierne i forårssæsonen, mens nogle om vinteren. Bortset fra dette kan allergier forekomme i alle aldersgrupper, der starter fra børn til unge voksne og endog gamle alderen. Symptomerne på de fleste allergier er næsten det samme, der fører til ubehag, følelser af overbelastning samt kold og hoste i de fleste tilfælde. Men når du er sikker på allergi forekomst, er der nogle øverste hak måder, hvordan du kan håndtere dem og få dem behandlet.

Her har vi nævnt hjemmehjælpemidler, der kan bruges til allergisk kur, hvis nogle af dem bliver fulgt regelmæssigt.

Bedste Naturlige Home Remedies For Allergi:

1. Brug Neti Pot:

Neti pot er mere som et udstyr, der bruges under overbelastning af nasal passage, enten i sinus infektioner eller i allergier. Man skal fylde netpoten med saltvand og derefter hæve hovedet på en sådan måde, at vandet fra netpoten krydser gennem næsebor til den anden og derefter falder i bassinet. Det samme skal gentages med det andet næsebor. Sørg for at du ikke løfter hovedet tilbage, da det vil gøre saltvandets vand ind i passagen og forårsage mere irritation. Det er et af de enkle og bedste naturlige midler til allergi.

Se mere: Hjem Remedies for opkastning

2. saltvand vanddråber:

Et andet simpelt middel til allergi, der også bruger saltvand, er næsedråber. Prøv at lægge 2-3 dråber saltvand i hver næsebor og se hvor godt i åbner næsepassagerne og giver dig lindring fra blokeringer, som er et almindeligt symptom på allergier.

3. Honning undrer:

For dem med pollenallergi vil en lille honning hver dag sikre korrekt kur mod krisen. Du kan have 1-2 teskefulde lokal honning eller medtage det i te. Det giver helt sikkert lindring af symptomerne på allergier og fører til gradvis kur.

Se mere: Astma Cure Home Remedies

4. Har Kyllingesuppe:

Kyllingesuppe er et mirakel, når det kommer til blokerede næsepassager såvel som ondt i halsen og hoste. Kyllingsuppens egenskaber er sådan, at det giver dig øjeblikkelig lindring og fører til korrekt behandling af allergierne. Prøv at pådrage det en gang i de daglige måltider for resultaterne.

5. Fugter arbejder for allergi:

Mange mennesker har allergier på grund af den tørre luft i de kølige årstider. I dette tilfælde, hvis du placerer et luftfugter i rummet, hvor du bruger gode mængder tid, vil det hjælpe med at tilføje luftfugtighed og fugt og hjælpe dig med allergi behandling.

6. Urter Fordele:

Der er nogle specielle urter som goldenseal, spirulina og øjenlys, der virkelig kan fungere godt på allergierne og giver dig den ideelle behandling. Dosis skal dog konsulteres med en professionel, inden den bruges. Urterne er perfekte hjemmet retsmidler til allergi, som ikke har nogen bivirkninger også.

7. Fiskeolie Supplement:

At tage et fiskeolie supplement er et af de ideelle ting at gøre, når det kommer til en hjemlig afhjælpende behandling for allergi. Fedtolie indeholder mange fedtsyrer og omega 3 kilder, som er meget nyttige til fugtgivende hud og forhindrer det mod alle former for allergier og infektioner. Det er også en meget høj kilde til D-vitamin og hjælper dermed også med korrekt blodcirkulation og muskelopbygning. Fiskolietabletter er også tilgængelige på markederne, men for allergier, der anvender fiskeolie, viser det sig direkte at være mere nyttigt. Prøv at dukke op en af ​​kapslerne hver dag for at få fremragende resultater på problemet.

8. Varmt brusebad:

For dem der har en blokeret næse og problemer med overbelastning i næsepassagen og brystet kan tage et varmt brusebad for øjeblikkelig lindring af tegn på allergi. Dette vil sikre en gradvis behandling sammen med andre hjemmehjælpende ideer.

Se mere: Hoste retsmidler hjemme

9. Tag damp:

At tage damp på ansigtet ved hjælp af et varmt karbad vand dækker hovedet med et håndklæde er en af ​​de ting at behandle allergi problemer. Steam hjælper med at lindre tegn på allergi på den ideelle måde. Det er meget simpelt naturligt hjemmehjælp at følge og giver hurtig lindring af allergier.

10. Aloe Vera For Allergi:

Aloe Vera er en sådan ingrediens, som hjælper med at helbrede allergier lige så farligt som psoriasis også. Gelen af ​​Aloe Vera er et af hjemmemedicin for allergi og er ekstremt godt i helbredelse af udslæt, der kommer som resultat af allergier. For at få det bedste resultat skal du anvende Aloe Vera mindst 3-4 gange hver dag, og du bør heller ikke gnide gelen hårdt.

11. Banan:

Banan er altid kendt som en meget god ingrediens til hudbehandling, og hver del af en banan har vigtige kvaliteter, som også er gode til behandling af hudallergier. Banan peeling er kendt som en af ​​de bedste allergi hjem retsmidler og er yderst effektive på enhver form for allergi. Hvad du skal gøre er at tage bananskallet og sæt den hvide del på den nedre side og hold gnidning pænt på de berørte områder.

12. æblecider eddike:

Denne type eddike er meget nyttig til behandling af hudallergier, og du kan bruge den på to forskellige måder alt efter din komfort. Først og fremmest som et af husmidlerne til hudallergi kan denne eddike fortyndes i vand og påføres det berørte område og derefter gnides og skylles forsigtigt ud. Du kan også tilføje lidt eddike i badet vand og bruge det ligeledes.

13. Kamille:

Denne smukke blomst er også kendt som en ingrediens til at lave sund te og den er meget udbredt over hele verden. Nu snakker specifikt om Europa Kamille bruges i vid udstrækning som hjemmemedicin til hudallergi og bruges i alle former derovre. Det bliver nu også populært i de andre dele af verden.

14. Cayenne Peber For Allergi:

Du kan blive overrasket over at vide, at selv peberfrugter kan bruges til at behandle allergier, og det brænder sikkert ikke. Cayenne peber er et af hjemmet retsmidler til allergi og er meget udbredt som et antiinflammatorisk produkt. Det er bedre at bruge cremeformen af ​​cayenne peber, som også er tilgængelig i medicinske butikker. Bare sørg for at du ikke anbringer det på brudt hud.

15. Cashewnødderolie:

Dette er bestemt ikke en del af aromaterapi undersøgelser, men er en meget populær æterisk olie, der især kræves i tilfælde af hudinfektioner, allergier og psoriasis. Denne olie kan bruges til at massere de dele, der er ramt af allergi, for at fjerne den tørrede og flagerede hud og for at gøre området glat og forhindrer området i at tørre.

16. Castorolie:

Dette er en meget vigtig type olie og en af ​​de bedste allergi hjemme retsmidler også. Du bør lave en tyk opslæmning med ricinusolie og bagepulver og derefter påføre det på de berørte områder dagligt inden du går i seng. Sørg for, at dette ikke anvendes på brudt hud. Du vil helt sikkert få resultater inden for en uge eller to.

17. Kokosolie:

Enkel kokosolie er som et magisk middel for utallige problemer og lidelser. En lille varm kokosolie er en fantastisk måde at holde huden fugtet og det handler om allergiinficeret hud, som har tendens til at tørre op meget let. Det er slet ikke hårdt og kurerer dermed alle former for brændende og kløende fornemmelser. Det er også en god måde at fugtige huden på. Et af de andre gode hjemmet til allergi er kokosolie.

18. Hvidløgsolie til allergi:

De hvidløgs antiinflammatoriske egenskaber og de medicinske egenskaber i den er nyttige til behandling af hudinfektioner og allergier. For at bruge dette skal du blande lige mængder Aloe Vera og hvidløgsolie og derefter lave en god løsning. Du skal anvende dette på de inficerede og allergiske områder og masser meget forsigtigt på dem hver dag mindst to gange.

19. Bagesoda:

Et vidunderligt middel til allergi er kombinationen af ​​bagepulver og vand. Til dette skal du blande bagepulver og vand i henholdsvis 1: 4 og dermed lave en opløsning og ikke en pasta. Nu bliver du nødt til at anvende det samme på de allergisk inficerede områder hver nat, før du går ud i søvn og derefter ser forskellen det gør.

20. Vegetabilsk olie til allergi:

Vegetabilsk olie er et produkt, som vi ofte overser, når det kommer til hudbehandlinger, især på tidspunktet for infektioner, allergier, koger og lignende. Dette skyldes, at olien er tyk og lidt klæbrig og hjælper med at holde fugt i huden intakt, efter at du har masseret med den. Jeg er ikke nødvendig, at du kun sætter olien på de inficerede områder, fordi du også kan anvende olien rundt om området.

21. Valg af sæber:

Valget af sæbe, som er til din hverdagsbrug, er meget vigtigt. Det er endnu vigtigere at vide, at den sæbe, du har valgt til at bruge hver dag, skal have et højt fugtindhold, fordi vandet ikke er fugtigt og kun kemikalie, hvilket er en meget dårlig ting. Når du bruger sådanne sæber, vil du opdage, at du vokser hudsygdomme.

22. Sollys:

Der er vitamin selv til stede i solens tidlige stråler. Ja det er sandt, at sollys er fyldt rigeligt med godheden af ​​D-vitamin og dermed allergi undtagen solallergi, selvom det er psoriasis, kan få gode effekter fra solens stråler. Bare sørg for at det er tidligt om morgenen. Også ved hjælp af en solkrem lotion er et must når som helst efter den tidlige morgen varme session.

23. Almindelig badning:

Der er mange mennesker, der holder sig væk fra at bade om de ikke har lyst til. Dette er noget, som du ikke bør gøre. Der er behov for et bad regelmæssigt, ikke fordi det er varmt, det er fordi du skal holde dig ren og gå. Badet fjerner alle former for døde hudceller og ujævn hud og giver dig fugtig hud hele tiden. Sørg for, at du vælger milde sæber i stedet for de hårde.

24. Spis sundt:

Først og fremmest bør du ikke engang røre ved de ting, som du måske er allergiske over for, fordi allergier kan have mange negative resultater. Også grønne grøntsager og genstande med en række mineraler og vitaminer er også meget vigtige. Tilsætning af grønne grøntsager, god fisk, kød og også mælk og mejeriprodukter er alle meget nødvendige for at blive sunde.

Se videoen: Hjem retsmidler mod Cellulite - oplev et middel mod din grim (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send