Face Pack

6 Bedste Apple Face Packs For Olie Og Glødende Hud

Pin
Send
Share
Send


Daglige ansigtsbehandlinger er de bedste til at få et glødende udseende på træt hud. Med forureningen i vores byer skal vi gøre noget for huden, så den bliver ung og frisk. Hudens elasticitet samt foryngelsen er en nøglefaktor at undersøge, mens du vælger et produkt, der skal påføres huden.

Naturprodukter er altid den bedste vej frem. Æble er et sådant naturligt produkt, der går godt på huden. Fordelene ved at bruge et æble på ansigtet er mange, da det opretholder hudens elastik. Du kan nemt lave et æble ansigt hjemme og bruge det regelmæssigt. Denne æble ansigt pack for acne er let at lave. Æbleskallet ansigtsmaske er også noget, der kan gøres med bare skræl af æblet. Apple ansigtsmaske til acne er fantastisk til at behandle acne udbrud og andre hudproblemer.

Hjemmelavet Apple Face Pack Opskrift:

  • 1 tsk revet æble
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk ostemasse

Tag alle ingredienserne og bland godt. Brug på fingre eller børster til ansigt og nakke. Lad det være på huden i 15 minutter. Skyl dit ansigt og hals med vand og klappet tørt.

Bedste Apple Face Pack-produkter i Indien:

Her er nogle af æblefrontpakken, der er let tilgængelig på markedet,

1. Naturens Essens Apple Pack:

Apple Face Pack fra Nature's Essence er den bedste hudpudsner. Det forbedrer hudtekstur og gør den fast og elastisk. Dette er den bedste ansigtspakke til brug for at få en glødende hud.

Appleekstrakterne i produktet er grunden til, at det fungerer godt. Æble bringer ud af huden smidighed og forynder det også. Du får en glødende hud på grund af brugen af ​​æblet i ansigtspakken. Pastaen er fint og kan bruges med en spatel.

Brug:

  • Påfør et lag af pastaen på ansigt og hals.
  • Lad det sidde i 15 minutter.
  • Vask det af med rent vand.
  • Brug produktet en gang om ugen for optimale resultater.

Anbefales til: Alle hudtyper.

Pris: Rs.85 for 100 g.

2. Jovees Apple og druefrugtpakke:

Æblet til ansigt som en pakke er bedst fra Jovees. Det er en hudforyngende pakke, der indeholder urter og nærende blanding af ekstrakter af frugter. Disse produkter i pakken hjælper med at forny din hud for at se bedst ud. Æblet i ansigtspakken giver din hud et klart, strålende og frisk udseende. Det virker også for at fremhæve hudens lysstyrke.

Brug:

  • Påfør hele ansigt og hals. Lad være i 20 minutter.
  • Vask grundigt med rent vand.
  • Brug produktet to gange om ugen.

Ingredienser: Æbleekstrakt, ferskenekstrakt, abrikosekstrakt og vitamin E.

Anbefales til: Alle hudtyper.

Pris: Rs.185 for 100 g.

Se mere: Bedste Frugt Facials At Make Home

3. MalusCare Apple Face Pack:

Dette fantastiske produkt fra Vegetal Bio actives er perfekt til folk med normal hud. Apple Face Pack for fairness genopretter din hud naturlige essens. Rækheden af ​​æbleekstrakt ses i huden, da den nærer din hud indefra.

Æblet i ansigtspakken giver din hud et strålende og frisk udseende. Det virker også for at frembringe lysstyrken i huden.

Brug:

Rengør dit ansigt og hals med LactoClin O rensepotion. Påfør MalusCare forsigtigt over hele ansigt og hals og undgå et område omkring øjnene og munden. Lad i 20 minutter skylles godt med vand og klappes tørt
Brug produktet to gange om ugen.

Ingredienser: Æble, Aloe Vera, Papaya, Almond og Agurkekstrakter

Anbefales til: Normal hud.

Pris: Rs.390 for 75 gm.

4. Banjaras Green Apple Face Pack:

Denne grønne æble ansigtsmaske er en forfriskende rensemiddel, der er skabt til hyppig brug. Den indeholder æbleekstrakt sammen med havalger med hudglatende ler, der hjælper med at stramme og rense huden. Det nærer også ansigtet med mange naturlige mineraler og proteiner. Dette giver din hud en klarere og sundere hud.

Brug:

Bland en ønsket mængde pulver med rosenvand for at gøre en tynd pasta. Påfør hele ansigt og hals. Når det er tørt, vask med rent vand.
For de bedste resultater, brug pakken to gange om ugen.

Anbefales til: Alle hudtyper.

Pris: Ingen lager nu

Se mere: Frugts ansigtsmasker til fedtet hud

5. Himalaya Forfriskende Frugtpakke med Apple:

Himalaya's Refreshing Fruit Pack er et æble ansigtspakke til glødende hud, som er en blanding af ekstrakter af naturlige frugter. Denne frugtpakke indeholder genstande, der hjælper med at give din hud det nødvendige foryngelse. De forfriskende og helbredende ekstrakter af Krabbe Apple, Papaya, Agurk, Fig og Fuller's Earth giver din hud alt det nærende, der er behov for, og derefter forbedrer hudens sundhed. Det afkøler huden, glatter det og fjerner alle de dybt indlejrede urenheder. Krabbe Apple er en kendt kilde til vitaminer. Alle hudens krav kan håndteres, og du kan få den bedste glødende hud.

Brug:

Vask dit ansigt og nakke med vand. Påfør Refreshing Fruit Pack i et jævnt lag over hele ansigt og nakke. Sørg for at undgå området omkring øjne og mund, da det er følsomme dele. Efter 10-15 minutter tørres masken ud og derefter kan du fjerne den med en våd svamp. Skyl af med vand.

Anbefales til: Normale til tørre hudtyper

Pris: Rs. 130 til 100 g.

6. Sunny Herbals Bakson Apple Pack:

Bakson Apple Pack er et æble ansigt pakke til olieagtig hud, der giver dig godhed af grønt æble, Aloe Vera og Almond olie. Hver af disse ingredienser virker godt for at give en stor gavnlig virkning på din hud.

Antioxidanterne i grønne æbler opretholder elasticiteten af ​​din hud og giver dig et ungdommeligt udseende. Den er rig på C-vitamin, der forhindrer hudcellebeskadigelse af frie radikaler.

Brug:

Tag en god mængde Bakson æblepakke og anvend den på dit ansigt og hals. Forlad det område, der er omkring øjnene. Lad det sidde i 15 minutter og vask derefter med vand.

Ingredienser: Almond Oil, Green Apple, Extract, Aloe Vera.

Sats: Rs.329 for 150gm.

Apple ansigtspakker er et vidunderligt supplement til din ansigtsrutine. Der er flere æble ansigtsmasker fordele, som du sikkert vil bemærke, når du begynder at bruge produktet på regelmæssig basis.

Se mere: Sådan får du retfærdig hud

Pin
Send
Share
Send