Skønhed og mode

9 bedste sommer læbestifter og nuancer

Pin
Send
Share
Send


Make up er ufuldstændig uden læbestift og kvinder kan ikke forestille sig deres liv uden en også. Med alle de farver, glamour og drama, de tilføjer til ansigtet, må disse sikkert ikke gå glip af, når man tænker på at blive klædt. Sommeren er en perfekt tid til at vise frem farverne og den livlige make up for at få en sexet følelse. Her er nogle super sommerfarver, der vil forbedre det overordnede udseende og føje livet til dit ansigt. Disse nuancer er tilgængelige i forskellige mærker og kommer i en cremet eller mat tekstur som ønsket, der glider over læberne og dermed fugter dem og forbliver hele dagen lang.

Smukke sommer læbestifter og nuancer med billeder:

Pepto Pink:

Hot pink er den mest skyggefulde skygge til alle sminke. Mørk eller lys skygge, hot pink går godt til alle lejligheder og hele tiden på dagen. Fra negle til øjne har denne pink spredt livlighed på alles ansigt.

Se mere: Brune nuancer af læbestift

Koral:

Coral passer til alle hudflekker og er et liv til ansigtet. Du kan bruge koral med røde undertoner eller rosa undertoner, så de passer til hudtype efter behov. Mørk eller lys hud, det virker helt sikkert for alle. Bare hold det klogt med resten af ​​din make-up for at føje til glamouren.

Lilla:

Denne skygge af lilla skiller sig ud for ret skønhed og lyser ansigtet. Skyggen er i, men et vanskeligt valg, fordi det måske også får et til at se mørkt ud. At få den rigtige farve er afgørende for at forbedre din skønhed.

Orange:

Dette kan se en svær nuance ud at bære, men appelsiner går med alle tøj og passer til alle hudpleje. Skyggen er fed, men kan bæres ubesværet, når den kombineres med højre sminke. Det giver en livlig stemning og tilføjer en delikat eller fed udseende afhængigt af outfit og make up.

Fersken:

Fersken er den ultimative nuance til sommer. Det giver laid back og beachy vibe, der passer godt til ferie mode. Hold det med en masse kohl og mascara til øjenmake-up, og du får drop drop-looket ubesværet.

Se mere: Lyseblå læbestift

Rød:

Rød er egnet til morgen, aften og nætter. Det er den hotteste og hele tiden favorit for enhver kvinde. Brug med en glans til en dag udseende og en dybere skygge til det hot look for en sizzling date. Den bedste del med rød er, du kan bære fersken eller rosa undertoner, der passer godt til huden.

Tangerine:

De er dyre af ferskner, men vil være lidt mere eksperimentelle, mandarin er skyggen for dig i sommer. Det gør det overordnede udseende meget levende og livligt, passer til alle hudtoner og leveres med varierede undertoner til varm hud. Du kan også prøve dette med fed og farvet makeup for at føje til dramaet.

Lilla:

Lilla er ikke højt rangeret og foretrukket normalt, men vil sprede meget liv i sommer. Lyserøde, violette og lavendelvarianter kan bruges til at gøre skyggen anderledes. For dem med ret hud, blomstrer eller en mørkere skygge fremhæver udseendet.

Se mere: Bourjois Lipstick farveprøver

Nøgne mennesker:

Nøgne nuancer går godt med alt. Det kan give dig et dusk og garvet look perfekt til somre. Det giver et blødt udseende uden at huden bliver bleg og livløs. Skyggen er perfekt til dem, der ikke kan lide dristige farver, men vil gerne føje lidt plump til læberne.

Disse læbestift nuancer er velegnede til somre på grund af den beroligende effekt, de giver både brugeren og den, der ser. Alt du skal gøre er at være sikker og bære dig selv med nåde.

Pin
Send
Share
Send