Skønhed og mode

Forskellige typer af kameraer og linser til perfekt brug

Pin
Send
Share
Send


Digitale kameraer er nok i disse dage. Det er derfor, når det kommer til at vælge det rigtige kamera, skal du muligvis gå igennem en skræmmende opgave. Ikke desto mindre vil efter en god forskningsperiode lande dig til det rigtige produkt. Kameraer er helt sikkert en ting at have. De fanger og burer dine øjeblikke af lykke, sindstilstand, frygt, følelser mv. Nogle af dem forfølger fotografering som deres lidenskab og savner aldrig for at fange den rå og naturlige tilstand af skønhed af ting. Du har brug for disse til at forstå vores natur, i sin råform. Disse er ikke kun begrænset til natur og skønhed, men til andre lige så smukke ting i verden.

Typer af kameraer og anvendelser:

Forskellige typer af kameraer og deres mærker og billeder

1. Kompakt kamera:

Disse var sandsynligvis dit første kamera. De er små, lyse og også narre bevis. Du skal blot pege linsen til dit fokus og klikke. Kameraet tager sig af resten. Den bedste del om dem er, at de er praktiske, og dermed kan du bære dem rundt uden meget besvær. Selvfølgelig kommer de med deres egen ulempe. Deres lave lysfunktioner er dårlige og har indvirkning på kameraets kvalitet. Det kan ikke differentiere baggrunden fra objektet med fokus.

2. Digital Single Lens Reflex kameraer:

det mest anvendte kamera i disse dage er DSLR. De er kommet til at være kameraet til valg for næsten alle. Og det er helt sikkert på grund af den klarhed, de tilbyder. De har linsemuligheder, som du kan ændre afhængigt af objektet i fokus, længere væk fra dig eller nærmere. Autofokuset er meget hurtigt, og lukkertid er noget, du ikke ville have oplevet selv med DSLR'er. Men de kommer med en enorm pris.

3. Spejlløse kameraer:

Disse er de nyeste i byen og er kun lige så nye som ti år. De er de nyeste trendy. De er hybrider, og hovedtanken er at fjerne de klare spejle, kameraer kommer med. Det muliggør også pentaprisme, der er nødvendig for optisk søger af DSLR. Disse er for det meste foretrukne af fagfolk og prisen kan være for høj til rådighed.

Så, hvordan vælger du kameraet? Giv disse forslag en tanke.

 • Den slags fotograf, du har, har en rolle at spille. En nybegynder, et mellemliggende og en avanceret fotograf vil have forskellige behov, og dermed om du vil have brug for en DSLR eller et spejl mindre, afhænger stort set af, hvad der er dit fokus, foto eller video.
 • Spørg dig selv, om du har brug for mere kontrol over billederne. Nogle kameraer giver dig ikke det.
 • Hvad er dit budget? Dette er helt sikkert en stor faktor, og så er du nødt til at bestemme, hvor meget du er villig til at shell ud.
 • Hvor ofte fotograferer du? Dette er vigtigt. Ellers behøver du ikke at kigge efter de fineste af fine. Men hvis du er lidenskabelig med fotografering, gennemse kun det bedste.

Spørg dig selv disse spørgsmål. Du kan så være i stand til at bestemme, hvilken du skal bruge.

Objektiv har en stor rolle at spille i billedets klarhed. Har vi ikke hørt folk sige, "det er ikke hvad billedet er, men hvad er der på billedet?". Hvad der er på billedet, vil kun give mening med den rigtige linse, der effektivt vil fange det, du leder efter.

Typer af kameralinser til mindeværdige billeder:

Her er nogle ting du har brug for om det grundlæggende i kameraet.

1. Prime Lens:

Prime-linse er kendt som den faste linse. Det er kendt som den faste linse, fordi brændvidden i en primær linse, hvis den er fast og ikke kan ændres. Det betyder at du ikke kan zoome ind og zoome ud, så du kun kan skyde fra sidevinkelsyn. Hvis du tilføjer eller fjerner noget objekt i baggrunden, ville det betyde, at du skal flytte tættere eller måske være langt væk, indtil det tjener formålet. Disse er billigere og er lette og kompakte. De ses også at udføre bedre i svagt lysforhold. Den største nedgang kan være, at du ikke vil kunne zoome ind og zoome ud,

2. Zoom objektiv:

De fleste mennesker har tendens til at tænke zoom og prime er de samme. Men nej! de er det ikke. Zoom linse er en paraply term for enhver linse, der giver dig mulighed for at have variabel brændvidde, så du kan zoome ind og zoome ud i modsætning til primallinsen. Disse kan også erstatte to eller flere primære linser. De vil dog ikke fungere så godt som primære linse i mørket. Zoomlinse er også dyre, og billedets skarphed er kompromitteret. De er også omfangsrige og tunge sammenlignet med primære linse.

3. blænde:

Blænde er simpelthen åbningen af ​​linsens membran, hvilket letter lysets passage. Du kan se nogle tilfældige tal skrevet her, hvis du observerer kameraet tæt. Numre som 1,4, 2, 2,8 osv. Er kendt som f-stop. De nederste fstops på kameraet giver mere eksponering, da de er kendt for at repræsentere større åbninger. De øvre fstopper giver mindre eksponering, da de er kendt for at repræsentere mindre åbninger. At få den rigtige mængde lys til en fotografering er afgørende, og dermed er tommelfingerregelen at forstå og analysere, hvor meget lys det faktisk modtager, inden du vælger dit kamera eller endda smartphone-kameraet.

4. Teleobjektiv:

Disse slags linser er meget populære og bruges både af amatører og fagfolk. Da de har en lang rækkevidde, kan du klikke på billeder af dem, der ligger meget tæt på. En linse siges at være tele, hvis den har en brændvidde på 60 mm eller endnu længere. Den største fordel ved teleobjektiv er, at objekterne vises tættere på, end de rent faktisk er. Du kan også sløre din baggrund. Du har tendens til at få de bedste portrætbilleder ud af disse.

5. Normal kamera linse:

Den normale kameralinsen er også kendt som standard kameralinsen. Disse har en brændvidde på 40 mm til 60 mm. De kaldes 'normale' af en grund. De er bedste kunstnere og præcis fanger hvad det menneskelige blotte øje kan se. De har heller ikke meget forvrængning, fordi de har brede vinkler og er dermed fremragende valg til gadefotografering, dokumentarfilm og portrætter. Deres fleksibilitet og anvendelighed er en solid grund for mange fotografer at vælge dem.

6. Vidvinkel kameralinsen:

disse linse har en brændvidde på 17 til 40 mm. De er i stand til at give dig et bredt eller bredt overblik over målet og er derfor ideelle til brug for at fotografere landskaber eller mindre interiører. En stor ulempe er imidlertid forvrængning, den kan producere ved at udvide fokuset og få dem til at se større unødigt ud. Således er de måske ikke ideelle i alle situationer.

8 bedst bedømte kameramærker til at investere dine penge på:

Nogle gange er det vigtigt at investere i topprodukter, når du beslutter at værne om det i lang tid. Kameraer har været en sådan. Nogle af dem bringer livet ud af billederne, og det er dem, du har brug for at bevare. Tag et kig på nogle af de bedste kamera produkter, der giver dig nogle af de bedste funktioner at vælge imellem.

1. Canon:

Canon er blevet betragtet som kameraets konge. Det blev grundlagt i 1937 som Canon Inc., og de er producenter af nogle af de bedste videokameraer, fotokopimaskiner, digitalkameraer og printere mv. De har også en række Power Shot-serier, der giver brugerne mere kontrol over billederne.

2. Sony:

Vi er sikre på, at Sony ikke har brug for nogen introduktion. De er de tredjestørste producenter af digitale kameraer i verden. Cyber ​​Shot og Alpha er de to bedste produkter, de har givet i digitalkameraet. Det blev grundlagt i 1946 og hurtigt successtigen med deres banebrydende teknologi.

3. Samsung:

Det andet store navn er Samsung, der er smart, trendy og populært kamera mærke. Dette sydkoreanske multinationale konglomerat bringer det bedste ud i deres produkter som smartphones, tv-serier og deres kameraer. De giver fin klarhed i billederne, og de har smart dækket de funktioner, der er nødvendige for den nuværende generation.

4. Fujifilm:

dette japanske konglomerat er et andet godt valg at gå til. Denne fokuserer også på medicinsk billeddannelse, optiske enheder, fotokopieringsmaskiner, diagnostisk udstyr mv bortset fra at tilbyde andre tjenester. De er kendt for deres avancerede teknologi, og Fujinon-objektiverne er deres bedste. FinPix serien er deres bedste samling og har været det populære valg blandt mange fotografer.

5. Panasonic Lumix:

Et andet japansk produkt, der tilbyder det bedste kamera mærke er Panasonic Lumix. Deres første modeller blev udgivet i 2001, og deres kameraer er udstyret med state of the art Leica-objektiv, der er kendt for sin fine tyske teknik.

6. Olympus kamera:

Olympus kamera og linser er designet til at give den bedste ydeevne med hensyn til klarhed og med hensyn til at bringe livet til billeder. Deres billedstabiliseringsfunktion vil tage højde for kamerarystelsen, og deres linser er mindre, lettere end DSLR, hvilket giver den bedste billedkvalitet. Nu fremstiller de digitale kompakte kameraer. Endnu et andet produkt fra Japan!

7. Kodak:

Kodak er et amerikansk selskab grundlagt i år 1892 og fremkaldt som kæmpen i billedteknologi. Kodak Easy share-serien var et hit. Men selskabet har nu mistet sin betydning i markeringen på grund af sin meget langsomme overgang til den digitale tidsalder.

8. Pentax:

Dette japanske selskab blev oprettet i 1919 er meget populært for det upåklagelige kamera. Objektivet er fint, når det er bedst, og de har givet os nogle af de sejeste digitale single lens reflex kamera modeller. De var også producenter af kikkert, rifle scopes osv.

Tips til at vælge det bedste kamera:

Før du investerer dine penge på et kamera, skal du sikre dig, at dit kamera passer til din brug og dine behov:

 • Forstå dit formål. Er det til professionel brug eller bare for at fange dine øjeblikke?
 • Hvis du er en proffs, kan du tjekke de forskellige linser, der passer til din genre som dyreliv, udendørs, makro mv.
 • Hvis du er amatør, kan du bare få en god digicam der passer til dit budget
 • Dernæst definer dit budget og spørg dig selv, om det er værd at strække den ekstra øre.
 • Dit kamera skal være det nyeste inden for markedet for optimal brug. Gå ikke til ældre modeller
 • Sørg altid for, at kameraet leveres med et firma garantikort
 • Hold kameraet sikret i en god taske eller taske til lang levetid

Fotografi er helt sikkert den bedste måde at miste jer på. For det meste ligger tricket simpelthen i at vide, hvad man skal fotografere og hvordan man gør det. For at få det bedste ud af scenarierne bliver det nødvendigt at vælge det rigtige kamera og objektiv. Tag dig tid og find ud af hvad du har brug for, og hvor meget har du virkelig brug for det.

Se videoen: WLAN Spionage Kamera mit 180 drehbarem Objektiv per App steuerbar Blackboxcam Rotate (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send