Skønhed og mode

9 bedste tonede fugtighedscreme

Pin
Send
Share
Send


Forestil dig fordelene ved din BB creme indarbejdet i en fugtighedscreme, hvor du kan høste fordelene ved to uden at skulle bekymre dig om at lægge dit ansigt med to forskellige adskilte lag af kosmetisk lidelse.

Normalt vil en BB eller CC creme eller endda en kompakt give din hud en lille fremhævning, så dit blegne hvide ansigt bliver lidt solskinnet og brunbrunet danner en skygge af oliven.

Arbejdet med en fugtighedscreme er normalt at modvirke reaktion på tørrheden eller olienheden af ​​BB-cremen, der giver grundig hydrering til huden. Nu kommer ind i den nye æra af en smule af en begge, en fugtighedscreme med et lille blik af en farvetone og nedenunder er hvor du kan finde det rigtige valg til din lomme og hud.

1. Covergirl Smoothers Spf21 Tinted Moisturizer, Fair To Light:

Denne tonede fugt kommer med SPF21, der henvender sig til hudfleksioner fra mælkefuldt til solkyset lys. Mens solbeskyttelsen beskytter din hud mod garvning eller udsættelse for UV-stråler, blander farveforstærket med din hud og giver en blød opløftning til din farve.

Den indeholder vand / Eau, glycerin, ethylhexylmethoxycinnamat. Det kan være den bedste tonede fugtighedscreme til acne tilbøjelig hud.

Det er bedømt 3,6 ud af 5 og prissat til 1220 INR for 1,35 ounce. Brug dette dagligt, før du træder ud på solen. For de bedste resultater, brug dagligt.

2. Nyx farvet fugtighedscreme:

NYXs tonede fugtighedscreme er baseret på nøgne rene nuancer og giver dig ynk og energi til dit udseende, mens de naturlige farver forbedrer din tone og giver dig det perfekte, ingen makeup rocking det ser ud. Fugtighedscreme i dette produkt vil blødgøre og hydrere din hud, så du føler dig lys og forfrisket.

Den indeholder vand / Aqua / Eau, Cyclopentasiloxan, Cyclohexasiloxan, Diisostearyl Malat, Propanediol, Silica og er bedømt til 4,4 ud af 5. Påfør det dagligt på dit ansigt og smelter nemt ind i huden. Det er prissat til 938 INR for 30ml.

Dette er især nyttigt, hvis du har en svag mørk hud.

3. Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer Spf15:

Fugtopstødet fra Clinique adresserer øjeblikkeligt til fugtlåsen i din tone, der er ved at mætte og genopfylde din hud, mens du giver en let naturlig farve, der gemmer ufuldkommenhed, mens du beskytter din hud mod den magtfulde sol med et SPF15-våben.

Den er bedømt til 3,8 ud af 5 og skal bruges dagligt, inden man træder ud for effektiv solbeskyttelse. Den indeholder en række ingredienser som octisalat, titandioxid og octinoxat, som er aktive ingredienser. Glycerin, sorbitol, menthol silica, natriumchlorid blandt de mange. Det er lavet til perfektion og blanding med din naturlige hudfarve. Det fungerer som et godt fundament og er prissat til 25 $ for 10 ml. Den har en rating på 4,2.

4. Lotus Herbals Nutraglow Tonet Fugtighedscreme Spf25 Hasselnødsstjerne:

En robust kombination af naturlige ingredienser, Naturaglow fra Lotus herbals, omfatter Aloe Vera, hibiscus og calendula ekstrakter, der geler godt for at give dig genopfyldning af fugtighed, samtidig med at du får en lille toneforøgelse og en solid solcreme beskyttelse.

Den er prissat til 475INR for 50 ml og har en rating på 4,7. Den indeholder ekstrakter af calendula, hibiscus og aloe vera. Påfør cremen hver dag, før du træder ud.

5. Aveeno Positivt strålende tonet fugtighedscreme Spf30:

Den soy komplekse teknologi spiller en stor hånd ved lysning og lyser din naturlige tone, mens SPF30 virker kraftigt på huden for at give optimal solbeskyttelse. Bortset fra ren naturlig udstråling fungerer dette produkt også godt på huden, der hydrerer og blødgør det.

Den har en rating på 4.0and har vand, phenyltrimethicon, PPG-3 myristylether, glycin blandt de mange andre ingredienser. Det hjælper med at forhindre solbrænding og påføres 15 minutter før træning i solen. Det er prissat til $ 14,99 for 2,5 fl oz. Prøv denne bedste tonede fugtighedscreme for aldrende hud.

Se mere: Nivea Moisturizer India

6. Nivea Visage-Sun Kissed Facial Moisturizer:

Hvis du altid har ønsket at have den perfekte solbagt gylden glød uden at miste din vigtige hudfugtighed, er din geni i et rør lige her for at give dit ønske. Den bløde farvetone i den naturlige skygge passer ind i din hud og giver en fremhævet hudfugtighed, mens fugtighedscreme holder huden tørre eller stiv, stretchig følelse. Dette er den bedste tonede fugtighedscreme til tør hud.

Det er prissat til $ 6,79, med en rating på 4,6 ud af 5 og har vand, glycerin, polyglyceryl-3-methylglucosedearat. Husk at massage cremen på dit ansigt i cirkulær bevægelse for indsatsresultater.

7. Laura Mercier lysende tonet fugtighedscreme:

Den lysende tonede fugt er let og poleret, der efterlader en matfinesse til dit udseende, når du har gjort det og går om dagen. Revitaliserer din hud indefra, dette vækker sløv, slank hud og lyser og fugter det for et sundt udseende.

Den har en rating på 4,0 og er prissat til 9685 INR for 50,28ml. Den indeholder vand, dimethicon, cetearylalkohol, hydrogeneret polisobuntan, peg-40, ricinusolie og mange sådanne ingredienser. Massage cremen på huden dagligt for at opnå de bedste resultater.

Se mere: Jergens fugtighedscreme

8. Clinique Selfsun Face Tinted Lotion:

Dermatologi testet og en suiting match for alle hudtyper tilbyder Clinique's tonede lotion en let kompakt farvetone, der ville oplyse din eksisterende tone samtidig med at du forbedrer hudens hud, da de bløde cremeformler hydrerer huden for en satin-følelse.

Produktet er bedømt til 4,1 ud af 5 og prissat til 1813 INR for 50 ml. Den indeholder vand, dihydroxyaceton, cyclopentasiloxan, PEG-8, diethylhexylsuccinat, cetearylalkohol, PEG-100-Stearat, Coco-Caprylat / Caprat, Glycerylstearat, Saccharose, Glucose, Glycerin etc.
Brug denne daglige til de bedste resultater ved at massere på huden.

9. Stila lysende farvet fugtighedscreme:

Stila lysende fugtighedscreme kommer med et ikke fedtet oliefrit udseende, der er vand og svedbestandigt, så fløden ikke vasker væk selv under de sværeste situationer. Denne tonede fugtighedscreme med SPF har en mild farvetone, der tilbydes af denne fugtighedscreme, er nøgen og naturlig i farvetone, der geler ind i huden, hvilket efterlader det studio perfekt og er en bedst tonet fugtighedscreme til olieagtig hud.

Det er bedømt til 305 ud af 5 og prissat til 4524 INR for 1,5 fl oz.

Se mere: Olay Fugtighedscreme

Bivirkninger ved brug af den tonede fugtighedscreme:

  • Fugtighedscreme, tonede kan have farvestoffer, som vil vise sig skadelige for din hud.
  • Nogle af dem har alkohol, det kan ikke vise sig godt for huden.

Pas på symptomerne, og følg de øjeblikkelige ændringer, som din hud kan gøre.

Fugtighedscreme er et must til yngelhud, især hvis du har en tør hud. De hjælper med at holde huden hydreret i lang tid. Da det handler om din hud, er det vigtigt, at du giver det rigeligt hensyn, inden du vælger det rigtige produkt. Disse bedst tonede fugtighedscreme til indisk hud har SPF og spiller en afgørende rolle for at beskytte din ansigtshud.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Try Not To Laugh Challenge #4 (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send