Skønhed og mode

Forskellige typer af bumser - Sådan helbredes

Pin
Send
Share
Send


På vores fælles sprog er pimples også identificeret som pletter eller zits. I virkeligheden er acne små papuler eller pustuler, der primært skyldes talgkirtler. Disse talgkirtler findes i bunden af ​​hårsækkene, og det forårsager bumser, når de er overaktive. Pimples er flagrende tegn på acne, især når en pause forekommer, hovedsagelig på grund af overeksponerede kropsdele som ansigt, bryst, skulder og ryg.

De talgkirtler, der findes inde i porerne i vores hud, producerer en voksagtig / olieagtig substans kendt som talg i vores krop for at smøre vores hud og hår. Disse kirtler er til stede over hele vores hudsteder undtagen få dele som palmer og såler. De er meget til stede på ansigt og skalpe. Vores hud stræber kontinuerligt sine ydre lag, og derved efterlades de døde hudceller. Som følge heraf bliver de fanget sammen af ​​den olieagtige talg, der forårsager en blokering i porerne.

Når porerne bliver blokeret samles de bag blokeringen, der producerer mere talg fra kirtlerne. Denne blokerede talg indeholder langsomt voksende bakterier, der er forbundet med acne. Deres eksistens på vores hud er ufarlig, men når de finder passende forhold, kan de reproducere hurtigt og blive et alvorligt problem. Generelt springer denne bakterie ud af talg, der producerer et stof, der forårsager et immunrespons. Dette svar fører yderligere til betændelse i huden og pletterne.

Se mere: Hvordan man behandler cystisk acne

Typer af bumser og deres symptomer:

Nedenfor er de forskellige typer bumser og deres symptomer som følger.

Whiteheads - De er også kendt som en lukket komedie, som er meget små og forbliver under huden. De er små i størrelse og har kødfarvede papler.

Blackheads - Disse er kendt som en åben komedie og er let synlige. De vises på overfladen af ​​huden og er sort i farve. Folk tror fejlagtigt, at disse er forårsaget af snavs på grund af deres sorte farve og skrubber deres ansigter kraftigt for at fjerne dem. Scrubbing dem hjælper ikke med at fjerne dem, men det kan irritere huden resulterer i andre problemer.

Papirer - Disse er små runde faste bump, der stiger fra huden. Disse humle er ofte rosa i udseende.

Pustler - Disse er bumser, der er fulde med pus i dem. De bliver tydeligt synlige på hudoverfladen, da dens base er rød og pusen er dannet på toppen af ​​den.

Nodler - Disse er ens i struktur til papulerne, men er meget større. De er de mest smertefulde, da de er indlejret dybt inde i huden.

Cyster - Disse typer bumser er tydeligt synlige på hudoverfladen. De er fyldt med pus og er normalt smertefulde og forårsager ofte arene på skindene.

Sådan Cure Pimples:

1. Mange af os begynder at plukke på huden for at fjerne en pimple eller acne blemish, der forårsager flere ar på huden.

Undgå at plukke hvis en acne breakout forekommer på din hud, da det forværrer acnebetændelsen, der forårsager ar. I stedet fortsæt med at rense og fugtigt med naturlige hudpleje ingredienser.

2. Brug urtemedier sammen med botaniske ingredienser for at slippe af med kviser. Botaniske ingredienser er produkter, der ikke indeholder skadelige kemiske tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler i dem.

Urteekstrakter er lavet med tørret plantemateriale. Du kan bruge den ved at fortynde urteekstrakterne med andre ingredienser, såsom vand, rosenvand eller andre bærerolier.

3. Honning har evnen til at fjerne urenheder fra huden, da det indeholder nogle rensende og desinficerende egenskaber i dem.

Honning hjælper med at dræbe bakterierne og afværge acne arene. Også de nærende egenskaber af honning absorberes af huden, hvilket gør det til en naturlig fugtighedscreme uden olieindhold i den. Honning er også en fremragende naturlig rensning.

4. Aloe vera er en af ​​de mest anvendte planter, der indeholder rigelige næringsstoffer og unikke helbredende egenskaber.

Drikker aloe vera juice regelmæssigt hjælper med at afgifte og nære kroppen indefra. Det rydder også urenhederne og giver en glødende hud. Aloe vera planten indeholder ernæringsmæssige stærke afgiftningsegenskaber, der eliminerer affald og toksiner væk fra kroppen.

Se mere: Berømtheder med bumser

5. Bortset fra aloe vera juice giver gelen fra aloe vera planten rensende og fugtgivende fordele til huden. Denne naturlige hudpleje ingrediens udover indeholder flere vitaminer, mineraler og antioxidanter, indeholder også antibakterielle og anti svampegenskaber, der beskytter mod yderligere hudinfektioner.

At anvende aloe vera gel på huden forhindrer smitte og helbreder bums.

6. Fuller's Earth Clay er en anden naturlig ingrediens, der forekommer på sedimentære ler og er blevet brugt i naturlige rensemidler og hudblegemiddel i århundreder.

Leren indeholder også fremragende absorberende egenskaber, som virker godt på at fjerne urenheder fra huden. Denne ler er generelt blandet med simpelt vand eller rosenvand.

Fuller's jord ler kan blandes med rosenvand, urtete eller grøn te. Disse væsker gør mudemasken mere gavnlig for huden ved at tilsætte ekstra næringsstoffer fra væskerne.

Enkle tips:

Må ikke blive forstyrret, hvis intet hjælper dig med at rydde acne. I mange tilfælde er acne eller andre hudsygdomme resultaterne arvelige træk. Følgende er få tips, som kan hjælpe dig med at håndtere sådanne bums problemer.

1. Mange mennesker tror ofte, at bumser eller acne er smitsomme, hvilket bestemt ikke er sandt. Du kan ikke fange pimples fra en anden person, da de ikke er smitsomme.

2. Hud bliver supplerer, når vi drikker tilstrækkelige mængder væsker som vand.

Drik tilstrækkelige mængder vand og masser af rå eller friske pressede frugtsaftblandinger. Du kan drikke frisklavede frugtsaft, der er næringsstoffer tætte og har afgiftning og helbredende egenskaber til huden.

3. Mennesker, der spiser mange dagbogsprodukter og højt glycerol fødevarer, er mere tilbøjelige til at tiltrække bums. Undgå at spise mad, som du er allergisk over for, da de registrerer sig som toksiner i dit kropssystem.

4. Rensning af din hud med hårde produkter kan fjerne for meget af dine naturlige olier og forværre problemerne ved at fremkalde kirtlerne for at producere flere olier.

5. Ikke alle plantestoffer er velegnede til hudpleje. Nogle produkter kan være for hårde (de fleste æteriske olier), mens andre kan være for olieholdige (de fleste plantebønner og bærerolier). Der er et par, der anbefales til ansigtsbehandling efter hud, afhængigt af hvor fed eller tør din hud er. Så vær selektiv, mens du køber sådanne produkter.

6. Når vores hud sveder, fjerner den toksiner, som igen hjælper med at fjerne bums. Så start motion for at holde dig sund såvel som sikker fra bums problemer.

Skønt huden skal renses og fugtes korrekt efter sveden.

Se mere: Home Remedies for acne ar

7. Mangel på hvile holder kroppen i at helbrede både følelsesmæssigt og fysisk. Ved at sove tager vi faktisk en pause fra stress og genopretter vores systemer, så de kan fungere ordentligt den følgende dag.

Når vores systemer fungerer ordentligt, forekommer bumser mindre sandsynligt.

Pin
Send
Share
Send