Skønhed og mode

Sådan fjerner du mørke cirkler om 2 dage naturligvis?

Pin
Send
Share
Send


Mørk cirkel ser ikke godt ud på dit ansigt. Du skal fjerne det enten ved at gøre nogle ansigtsbehandlinger, eller du kan bruge mørke cirkel fjernelse cremer. Mørke cirkler får dig til at se træt ud, og årsagen til det kan være tungt arbejde, søvnløse nætter, stress eller noget underliggende sundhedsproblem. Du kan fjerne mørke cirkler om 2 dage naturligt. Ingen mener denne kendsgerning, at mørk cirkel kan fjernes om 2 dage. Vi kan kun fjerne mørke cirkler i hjemmet. Du behøver ikke at gå overalt for at fjerne det, og det er også økonomisk.

Top måder at fjerne mørke cirkler om 2 dage:

Du behøver ikke bruge penge på produkter, der er tilgængelige på markedet. Der er bedre måder end de produkter, der giver dig et hurtigt resultat for at reducere mørke kredse om 2 dage.

1. Aloe Vera Gel:

Aloe Vera gel har fået den magiske kraft til hurtigt at komme af med mørk cirkel; det hydraterer din hud og fjerner pigmentering under dine øjne. Den har antiinflammatorisk og antioxidantegenskab. Så Aloe Vera gel er et velkendt middel til mørke cirkler

Hvordan man ansøger:

Brug en bomuldsstynge til at påføre Aloe Vera Gel under dine øjne. Lad det være der i 10-15 minutter og tør det med et vådt håndklæde. Anvend det 2 gange om dagen for at få det bedre resultat. Du kan gøre dette om morgenen og inden du går i seng.

2. Grøn tepose:

Grøn teposer er en effektiv og nem måde at fjerne mørk cirkel på. At koncentrere for meget tid på den bærbare computer kan forårsage en mørk cirkel. Grøn te indeholder antioxidanter, som hjælper med at gøre huden lysere. Også, grøn te indeholder tannin, som har astringent egenskab. Det hjælper med at skrumpe de dilaterede blodkar omkring dine øjne og reducerer puffiness.

Hvordan man ansøger:

Placer kølige grøn teposer n dine øjne og lad den være der i 20 minutter. Så kan du vaske dine øjne med vand. Du kan gøre det hver dag. Det giver dig øjeblikkelig lindring fra sorte cirkler

3. Argonolie:

Argonolie har anti-aging egenskab. Så det reducerer hudproblemer på grund af aldring og får din hud til at se ung ud. Det har også antioxidanter, som har evnen til at fjerne urenheder, og det gør din hud klar. Argonolie indeholder også E-vitamin, og det hjælper med at fjerne mørke cirkler

Hvordan man ansøger:

Tag lidt olie i din hånd og gnid den under dine øjne ved hjælp af din finger. Massage dette område i 10 minutter. Gentag dette hver dag for at få gode resultater. Den bedste tid til at gøre dette er før sengetid.

4. æblecider eddike:

Æblecider Eddike indeholder mange mineraler og enzymer, der hjælper med at reducere den sorte cirkel, og det gør din hud til at se yngre ud. Det er en fantastisk løsning at slippe af med mørk cirkel. Det er også et middel til mange hudproblemer. Du kan se magi af æblecidereddike inden for 2 dage.

Hvordan man ansøger:

Du kan bruge et Q-tip til at anvende æblecidereddike under dine øjne. Det vil tørre naturligt. For at opnå det bedste resultat gøres det 2 gange om dagen

5. skat

Honning er et godt middel til mange sundhedsrelaterede og hudrelaterede problemer. Det har anti-bakterielle, anti-inflammatoriske egenskaber. Det har også anti-aging egenskab, så det gør din hud lysere og yngre. Anvendelse af honning fjerner mørke cirkler, og det letter din hud.

Hvordan man ansøger:

Du kan anvende en dråbe honning under dine øjne og massere det med fingrene med uret og mod uret. Gør disse 2 gange om dagen. Du kan se fantastiske resultater.

6. Rose vand:

Rose vand er et godt middel til at reducere mørk cirkel om 2 dage. Det har antioxidantegenskab, så det styrker hudcellerne og forynder. Således fjerner den mørk cirkel

Hvordan man ansøger:

Tag bomuldsstrimler og anvend rosevat under dine øjne. Lad det være der i 20 minutter og tør det af. Du kan gøre dette 2 gange om dagen dagligt for at få de bedste resultater. Du kan gøre dette om morgenen og inden du går i seng

Se mere: Sådan Fair Skin i 2 dage Naturligvis

7. Agurk:

Agurk har magt til at berolige din hud og det er et godt middel til at slippe af med den sorte cirkel under dine øjne. Du kan bruge agurk med mange andre ingredienser til at behandle dine hudproblemer. Det hjælper også med at hydrere din hud.

Hvordan man ansøger:

Skær agurk i små skiver og hold det i køleskab. Du kan holde det i køleskabet i 20 minutter. Tag det ud og læg det på øjnene og slapp af. Gør disse 2 gange dagligt for at slippe af med mørke cirkler om 2 til 5 dage. Du kan også blande nogle citronsaft til nogle agurkesaft og anvende det med bomuld under øjnene. Det er også en god ansigtsmaske for at fjerne mørke cirkler.

8. Tomat:

Tomat har strandede ejendom. Det hjælper med at slippe af med mørk cirkel og puffiness. Tomat er et glimrende middel til at slippe af med mørk cirkel, og det gør din hud blød.

Hvordan man ansøger:

Tag 1 tsk tomatjuice med halv teskefuld citronsaft. Påfør denne blanding på din hud og lad den være der i 10 minutter. Vask derefter dit ansigt med vand. Påfør denne blanding 2 gange om dagen for at få et godt resultat. Du kan kun bruge tomatjuice til at fjerne mørk cirkel.

Se mere: Sådan fjerner du mørke cirkler om 5 dage

9. Castorolie:

Det hjælper med at forynge din hud og fjerne mørke cirkler. Castorolie er god til at kæmpe med alle hudinfektioner. Anti-oxidant i denne olie beskytter huden og fjerner urenheder

Hvordan man ansøger:

Påfør ricinusolie under øjnene med bomuld og lad den være der i 15 minutter. Hud absorberer denne olie, og det hjælper med at fjerne mørke cirkler og øger hudens lysstyrke. Gør det 2 gange om dagen for de bedste resultater.

Andre tips

  • Drikk rigeligt med vand t0 hydrere din hud
  • Prøv at sove mindst 8 timer, hvilket hjælper med at undgå baggy øjne og forhindre mørk cirkel
  • Har sund mad. Prøv at have friske salater, frugtgrøntsager, bønner, yoghurt, uforarbejdede mælk mv
  • Reducer saltindtaget, fordi det gør din krop dehydreret

Disse er nogle effektive hjemmemekanismer for mørke cirkler om 2 dage. Prøv dem og få øjeblikkelige resultater. De er rent naturlige og harmløse. Slap af med mørk cirkel permanent og vær sikker.

Se mere: Home Remedies For Dark Circles

Pin
Send
Share
Send