Skønhed og mode

Mad kost til skæl

Pin
Send
Share
Send


Skæl er en velkendt årsag, som kan føre til alvorlig hårskade. Der er forskellige grunde, der kan være ansvarlige for denne tilstand. Dette behandles ikke i tide kan være meget skadeligt for det overordnede helbred. Dette påvirker også en person mentalt, da dette kan medføre tab af selvværd. Dette er også ansvarlig for en række faktorer. Normalt anses dette for at være meget eksternt. Men både interne og eksterne årsager skal overvejes og undersøges, hvis en person ønsker at bekæmpe dette.

Dette er en meget almindelig årsag i disse dage, hvor mange mennesker har en travl livsrutine og på grund af arbejdstryk og andre ansvar; folk får ikke tid til at have en passende og ordentlig kost. Junk fødevarer bliver også spist regelmæssigt som pizzaer og burgere. Sodavand kan også være årsagen til det høje indhold af kulhydrater og sukker. Disse er ofte kendt for at være ansvarlige for unormal hormonfunktion, og det fører til mere alvorlige problemer.

Hvordan kost hjælper med at undgå skæl:

I denne artikel har vi givet en liste over 9 kost fødevarer til at bekæmpe hår skæl er som følger.

Se mere: Flassårsag ved svampeinfektioner

1. Hytteost og mælkeprodukter:

Dette er også kendt som paneer. Mælkeproteiner som ost, smør og paneer er nyttige til at give kroppen en tilstrækkelig mængde calcium, der er ansvarlig for alle typer emaljer og vækst. Proteiner er byggestenene, og derfor er disse især vigtige, hvis en person er vegetar.

2. Coriander blade:

Dette er en urt, som almindeligvis bruges til at forbedre smagen af ​​retterne. Disse er også høje i deres afgiftningsegenskaber. Dette eliminerer alle former for giftige spormetaller fra kroppen, som kroppen ikke kræver.

3. Æg og fjerkræ:

Hår er lavet af proteinblokke. Æg er derfor en væsentlig vare, der skal indgå i måltiderne. Dette har rigeligt med protein, zink, selen, jern, spormineraler og også svovl, som giver den skarpe duft til den. Kylling er en meget god ting at blive medtaget i regelmæssigt forbrug, da disse er rige på vitamin B 12, zink og også andre. Disse hjælper med at holde tråde i deres gode yderside af tråde.

Se mere: Stress skæl symptomer

4. Hørfrø:

En håndfuld linfrø, hvis det ofte anbefales at blive konsumeret regelmæssigt. En teskefuld af denne indeholder ca. 2 milligram omega 3 fedtsyrer, og hvis dette forbruges som en olie, vil en teskefuld give ca. 6 milligram.

5. Hamp:

Dette er rig på omega 3 og omega 6 fedtsyrer. Dette kan tilsættes til regelmæssige protein shakes for at forbedre tilstanden af ​​tørhed.

6. Laksfisk:

Disse er rige på vitamin D og B 12. Bortset fra dette, herunder laks som et regelmæssigt forbrug, kan råvarer også give kroppen en god mængde omega 3 fedtsyrer. Disse er meget vigtige for det generelle helbred.

7. Østers:

Disse er rige på zink og protein. Disse bør medtages for at få en rigelig mængde af disse næringsstoffer, som er nyttige til behandling af problemet.

Se mere: Listerine Flaskebehandling

8. Citrusfrugter:

C-vitamin er hovedsageligt vigtigt internt og også eksternt. Det er grunden til, at citronsaft er en god ting at bruge for at slippe af med tørhed. Appelsiner, Mausambi, Lime og Almindelige Citroner kan medtages som saft i måltidet.

9. tørre frugter, vægmøtrikker:

Valnødder og andre typer tørfrugter, især mandler og andre, er meget rige på E-vitaminolie. Disse indeholder også inositol, som hjælper i kollagen og DNA i kroppen. Disse er derfor afgørende for enhver form for ny vækst og også til behandling af enhver form for tørhed.

Disse givne fødevarer er meget rige på vitaminer med hensyn til hår sundhed og stærke samt kontrollerer skælproblemer.

Pin
Send
Share
Send