Tattoo Designs

Begyndervejledning til at få en tatovering

Pin
Send
Share
Send


Ved du, at du får en tatovering? hvordan man får en tatovering? Bliver inked virker meget cool i disse dage. Kunsten bliver ganske populær også. Når vi vil have et kunstværk eller noget, der har betydning for vores liv, har vi tendens til at gøre en udtalt form af det. Der er forskellige typer af disse designs, som du kan gøre på din krop. Ikke kun på dine hænder eller ben, de er udarbejdet på forskellige dele af kroppen. Ikke at folk er bange for at gøre disse, men problemet står ud for, hvad hvis det design, du for nylig havde gjort, kan du ikke lide det.

Der kan være uoverensstemmelser, farverne passer måske ikke til din hudfarve, eller du kan bare ikke lide designet eller vil gerne gøre det igen. Bortset fra alle de prikkende smerter, som en person skal gennemgå, når han eller hun får et bestemt design på kroppen, er prisen også en faktor. Ikke kun så meget hygiejnen og sikkerheden for nålens egnethed til din hud betyder også meget.

Disse dage kan du få laserfjernelser, som koster dig en stor formue, og du er i stand til at få farverne væk. En anden faktor er, at hvis du er ubesværet med at beslutte, hvilket design du vil have, skal du muligvis få det gjort og genudføres igen og igen, indtil du er i stand til at lette dit sind, at du er tilfreds med designet. Derudover er der et par overvejelser, som du skal huske på, når du planlægger at få en tatovering af nogle permanente farver ind i din hud, uanset hvad årsagen eller årsagen bag den kan være.

Her er de 5 ting, du skal vide, før du får en tatovering af nogle permanente farver udført på en bestemt del af din krop.

Enkel og nem begynder guide til at få en tatovering:

1) Vælg et rigtigt design: Du skal enten vælge et forudbestemt design eller have noget specialfremstillet. Din kunstner vil hjælpe dig med at vælge et ordentligt design som det sted, hvor du vil have det. Så snakk dette ud med ham eller hende ordentligt, før du får det.

Se mere: Sun Tattoo Designs

2) Bestem størrelsen: Du er nødt til at være sikker som pr dit budget og også som din egnethed, at hvor stor eller lille du vil have det. Hvis du vil have noget meget detaljeret, så bliver du nødt til at gøre det stort, eller hvis det er en lille ting til håndleddet eller skulderen som en skrifttype, så kan du få den i små.

3) Tal med din kunstner om det: Du skal vælge en god kunstner til permanent blæk. Tal om omkostningerne og farvernes egnethed som i din hudfarve.

Se mere: Clock Tattoo Designs

4) hygiejne: Du skal have ordentlig viden om, at de anvendte nåle er nye, og din kunstner bærer handsker, mens du gør dette.

5) I tilfælde af fjernelse: Hvis du måske føler, at hvis du har blæk, hvis du ikke kan lide det, vil du gerne ændre designet, så skal du holde lidt ekstra penge og også have kendskab til de klinikker, der leverer denne service. Men hvis du har fået pengene til at bruge så er det ikke problematisk. Men det kan koste dig en stor sum penge. Dette bør koste omkring 2500 INR til 3000 INR omtrent for hver kvadrat tomme.

Se mere: Family Tattoo Designs

Billedkilde: 1.

Pin
Send
Share
Send