Skønhed og mode

9 Bedste Yoga Asanas at slippe af med mørke cirkler under øjnene

Pin
Send
Share
Send


Yoga er altid godt for total sundhed og velvære. For forskellige problemer har vi forskellige metoder til yogaøvelser at følge. Her holder disse holdninger og træning os væk fra aldringsprocessen af ​​øjne og de omkringliggende områder, idet de holder rynker fri og også uden mørke cirkler.

Bedste Yoga Asanas For Mørke Cirkler Under Øjne:

Her er nogle metoder til yoga for mørke cirkler under øjnene,

1. Løveposition Yoga:

Denne holdning af yoga er en del af øvelsesrækken, der hjælper med at slippe af med mørke cirkler på den nemmeste og sundeste måde. Til dette skal du først sidde på knæene. Prøv derefter at komme til barnets gennemsøgningsposition. På nuværende tidspunkt indånder du dybt, strækker du ryggen og støder op mod det meste. Alternativt bør du også holde din mund på en løvebrølende måde som vist på billedet. Kom langsomt ned og hold din krop i krybspositionen og ekspandere luften ud. Gentag for 5 gange.

2. Sarvangasana arbejdsstilling:

Lig ned med ryggen og hold dine hænder lige og strakte over hovedniveauet. Løft begge benene sammen og forsøg at lægge dine hænder under din skæl. Og så hæve din krop lidt med ben i en 90 graders position til gulvet. Nakken skal støtte hele kroppen og stå på den. Hold dig i denne kropsholdning i ca. 3 minutter, og hold pusten normalt. Hvis det er muligt, kan du prøve denne yoga for øjnene mørke cirkler til næste gang efter 5 minutters afslapning.

3. Parvatasana Stilling:

I samme serie har du en anden yoga øvelse for at fjerne mørke cirkler under øjnene. I denne stilling holder hænder og fødder på jorden. Kun midten af ​​kroppen hæves til det maksimale niveau for at opnå en bjerglignende position. Samtidig skal du fortsætte med at prøve hæle på jorden. Bliv i denne stilling i yderligere 3 minutter. Du bør sørge for, at din vejrtrækning er normal.

4. Shavasana holdning:

Dette er den endelige yoga kropsholdning til at slappe af hele vores krop fra træning. Du bør afslutte din yoga-udøvelse med denne shavasana-holdning. Dette får dig til at holde vejret i det normale niveau. Holder dine øjne lukkede og gør dit sind og sjæl til at slappe af. Rolig alle dine fornemmelser ligger på denne holdning i ca. 10 minutter. Hvis denne holdning er udført korrekt og regelmæssigt, får du maksimale fordele. Denne yoga for mørke cirkler og bløde øjne vil langsomt afhjælpe problemerne om få dage, og samtidig vil din hud omkring øjnene blive lysere og lysere. Også, dette Face yoga til mørke cirkler gør hele dit ansigt lysere med en glød.

5. Sambhavi Mudra Stilling:

Du skal sidde i din komfortable stilling, og holde dit hoved, ryg og nakke lige. Placer dine hænder på knæene og slapp af. Nu lukker dine øjne med at holde din vejrtrækning normal og også din skulder skal være lige. Efter 2 minutter skal du åbne dine øjne og forsøge at fokusere din vision på øjenbrynene. Hold begge dine øjne fokuseret på øjenbrynene uden forstyrrelser. Hold dit blik så længe du er komfortabel med. Hvis du finder nogle belastninger eller vanskeligheder, kan du langsomt komme ud af positionen og slappe af. Og gentag derefter 3 gange. Denne yoga til øjnene for at fjerne mørke cirkler er meget effektiv til at holde dine øjne sunde uden mørke cirkler.

6. Flyt din vision Holde hovedet stadig:

Sid lige og hold ryggen lige og hænder hvilet på knæ som vist på billedet. Nu uden at flytte dit hoved tage din vision helt på højre side. Prøv at fokusere på området på din højre side af et enkelt objekt. Efter cirka et minut skal du holde din vision lige. Derefter gør det samme til venstre. Fokus i et minut. Igen opnå den oprindelige position ser lige ud. Du kan gentage denne yoga til sorte cirkler under øjnene, på begge sider for 5 gange hver.

Se mere: Yoga for højdeforøgelse

7. Trataka Yoga til mørke cirkler:

Tag din stilling komfortabelt, enten i Padmasana eller Vajrasana. Placer et stearinlys fra to meter væk fra dig. Nu lyser det og holder blikket på flammen uden at forstyrre dig selv. Uden at blinke, skal du holde koncentrationen på flammen så længe som muligt. Du kan også sige dine religiøse mantraer eller begynde selv at tælle tal for at holde styr på, hvor længe du holder dig selv. Jo længere du holder dit blik, bedre de opnåede fordele. Fungerer meget godt i helbredelse af alle øjenklager og forbedrer også visuel klarhed. Denne yoga for at fjerne mørke cirkler er det bedste for øjnens sundhed for at holde det væk fra mørke cirkler og hængende.

8. Palming Yoga for Dark Circles:

Gnid dine palmer mod hinanden kraftigt. Efter lidt tid begynder du at føle varmen udstrålende fra palmen. Placer palmerne dækker dine øjne helt i omkring et minut. Føl palmernes varme. Det forbedrer blodcirkulationen og slipper i sidste ende af mørke cirkler.

Se mere: Yoga for at fjerne depression

9. Rolling Eyes Yoga for Dark Circles:

Tag din komfortable stilling og slapp af. Få dine øjne til at kigge i retning mod den lige retning. Efter et halvt minut skal du begynde at stirre fra den yderste højre side og bringe din vision mod toppen. Derefter efter 30 sekunder skal du igen bringe dine øjne til venstre og så endelig til den nedadgående retning. Gentag denne cirkel både med uret og retning mod uret for 5 gange hver.

Alle de øvelser og yoga stillinger beskrevet ovenfor er virkelig testet og bevist. De giver 100% resultat i kamp mod de mørke cirkler, rynker og sagging af huden omkring øjnene. Det hjælper med at forbedre blodcirkulationen og regulerer blodtrykket så godt. Dette gør vores helbred i hele vores krop, men det er stadig fokuseret på øjenhygiejne.

Se mere: Yoga øvelser til vægttab

Pin
Send
Share
Send