Skønhed og mode

9 bedste og hjemmelavede milkshakes til vægttab

Pin
Send
Share
Send


Alle drømmer om at være slank og trim og du sulter dig selv, bruger timer i gymnastiksalen og sveder for at tabe sig. Men nu kan du værne om og forkæle dig selv og stadig tabe dig ved at nippe med lækre, mundvandende milkshakes og stadig du har tendens til at skure pund og se mere attraktivt ud. Disse shakes hjælper ikke kun dig med at blive slankere, men hjælper samtidig med at forynge din hud, da milkshake er fyldt med fuld af vigtige næringsstoffer og mineraler. Disse hjælper med at øge stofskiftet, hvilket er en vigtig ting, der hjælper dig med at skære ned kilo, og du begynder at se slankere på samme tid med en spændende glød på ansigtet.

Effektiv vægttab Milkshake Opskrift:

Her er nogle top 9 unikke og fristende milkshakes, som hjælper dig med at reducere vægten og få dig til at se yngre ud.

1. Amazing Green Protein Milkshake til vægttab:

Mange af jer kan ikke lide smagen af ​​spinat, men nu med andre ingredienser kan du nippe og blive sundere og slankere.

Ingredienser:

Renset 20 -25 spinatblade, få ananasstykker og en banan, en spiseske med chia frø og hørmel, en kop usødet mandelmælk og nogle isterninger.

Process at forberede:

Nu er det til at forberede din rige højproteinskake fuld af vitamin A. Tag alle ingredienserne i en blender og churn dem indtil den tid de bliver glatte. Derefter tilsættes nogle isterninger og igen krumme et stykke tid. Hæld det i et glas og nip langsomt.

2. Kokosmælkshake til vægttab:

Du har modstand i at forbruge kokosmælk, da den har masser af fedt og chokolade, men nu kan du lave en sund milkshake af det og reducere vægten.

Ingredienser:

En dåse med lavt fedtindhold kokosmælk, tre kogter af rå risproteinpulver med chokoladesmag, nogle isbiter og en tesked vaniljeekstrakt.

Process at forberede:

Nu er kokosmælk tilgængelig med lavt fedtindhold, og du kan prøve dem som et godt protein shake, som hjælper dig med at øge stofskiftet og igen hjælper med at skære nogle kilo. Tag alle ingredienserne i en ren blender og tøm nogle for fraktioner af sekunder, indtil alle ingredienserne smelter fint sammen. Derefter sætte nogle isterninger i et glas og pout shake og hvis du vil tilføje nogle økologisk honning til drikken.

3. Bær og Banan Milkshakes til vægttab:

Her kommer en shake, der indeholder masser af C-vitamin og antioxidanter, der stimulerer dit stofskifte.

Ingredienser:

En skrællet skåret banan, halv kop jordbær, blåbær, hindbær, et æble sammen med en kop usødet mandelmælk, nogle isbiter

Process at forberede:

Hvis du vil have tykkere og koldere shake, end du fryser alle ingredienserne få timer tilbage eller bare køler dem efter eget valg. Tag alle frugterne og bland dem godt med nogle isterninger og langsomt støt nyde milkshake.

4. King of Fruits Milkshake til vægttab:

Hver eneste af jer elsker mango, men modsætter os når vi alle er på vægttabsprogram, men nu gør lækker milkshake og reducer vægten.

Ingredienser:

8-10 skiver frisk mango og ananas, en kop enhver smagsret yoghurt eller almindelig en som pr. Smag og jord linfrø en bordsked.

Process at forberede:

Først renser du frugterne og terninger dem i terninger og tager alle ingredienserne i en blender, herunder yoghurt og hørfrø også. Krydder eller blander i i næsten et minut, indtil det bliver blødt, og din højt protein og forfriskende milkshake er klar til at erstatte måltidet.

5. Ananas og Chia Frø Milkshake til Vægttab:

Her kommer en mest nærende milkshake lavet af chia frø og ananas.

Ingredienser:

Én bordsske chia frø, med en kokosmælk, en tsk flakket kokosnød, en kop frossen ananas og halv kop yoghurt almindelig eller aromatiseret som efter dit ønske.

Sørg for, at du siver chia frøene til natten i køleskabet, så det bliver blødt

Process at forberede:

Tag alle ingredienserne i en ren blender og bland den til det bliver glat og nip dem langsomt, da det holder dig fuld i timer og aktive.

6. Grøn Druer og Blå Berry Milkshake til Vægttab:

Her kommer lækre druer og blåbær milkshake fyldt med masser af C-vitamin.

Ingredienser:

En kop vasket druer og blå bær (frisk eller frossen som pr din tilgængelighed) en kop mandelmælk, og dash kanel forbedrer smag

Process at forberede:

Tag alle ingredienserne sammen, indtil det bliver glat, hæld i et glas fyldt med is og få en velsmagende sund milkshake.

7. Yoghurt, Avocado og Jordbær Milkshake til Vægttab:

En anden velsmagende milkshake, der hjælper med at reducere vægten og få dig til at virke godt og sundt.

Ingredienser:

En kop avocado, jordbær og lavt fedtfattig eller almindelig yoghurt, en spiseskefuld linfrøolie og nogle isterninger.

Process at forberede:

Sæt alle frugter og yoghurt i en blender og bland i et minut eller to, indtil det bliver glat, og tilsæt derefter isterninger og koldpresset hørfrøolie og blend igen i et øjeblik. Din kolde fristende milkshake er klar til at drikke.

8. Kraftig æggehvide og Almond Milkshake til vægttab:

Her kommer en shake for folk der elsker æg og kan ikke blive uden det.

Ingredienser:

Et æggehvide proteinpulver, en op mandelmælk og nogle isterninger.

Process at forberede:

Bland alle ingredienserne i næsten 1-2 minutter, og denne lækre melkehake med lav kalorier er klar til at fylde din mave.

9. Nærende Havregryn Milkshake til Vægttab:

Havregryn og banan er både sund og opløselig fiber, som hjælper dig med at holde dig aktiv og endda øge dit hjerte også.

Ingredienser:

En fjerdedel kop rullet havre eller enhver aromatiseret havre, en skrællet krydret banan, halv kop fedtfattig yoghurt og mandelmælk en rosa kanel.

Process at forberede:

Bland alt ingrediens i en blender, indtil det bliver glat, og lav højfibrøs milkshake, der hjælper med at reducere vægten.

Når du beslutter dig for at kaste nogle ekstra pund, som du synes om at hoppe over måltider, men når du tænker på det, skal du erstatte det måltid med noget helbred, proteinfyldt milkshake. Milkshake holder dig fuld til det næste måltid og forhindrer dig i at spise junk og højt kalorieindhold, og endda begrænser cravingsne, da maven er fuld få timer, og samtidig forbliver du aktiv.

Pin
Send
Share
Send