Hårpleje

9 enkle tips til hårdt hår

Pin
Send
Share
Send


Hårpleje er lige så vigtigt som hud og kropspleje. Dette gælder især for de kvinder, der får deres hår behandlet eller stylet på en eller anden måde. Blandt de mange almindelige hårtyper er der permeeret hår, der har brug for ordentlig opmærksomhed og pleje for vedligeholdelse. Man er nødt til at følge en liste med tips og forslag, hvor permeeret hår er bekymret. Denne vejledning er også tilpasset hårpermer til kort hår. Det har nogle af de bedste og mest effektive tips til permed hår af eksperter. Følg dem rutinemæssigt for at få ønskede resultater.

Typer af hårdt hår:

Før du planlægger at få dit hår permed, anbefales det at forstå de forskellige typer perms og vælge den der passer bedst til dig:

 • Blide bølger: Opretter et blødt og naturligt kigget bølget hår
 • Delvis perm: Kun enderne er permed for naturlige krøllede låse og passer langt hår
 • Spot Perm: Det fokuserer på en bestemt sektion af hår som kronen, midsektionen eller låsene. Det bruges hovedsagelig til at løfte håret op og give det et godt spring.
 • Spiral krøller: Leder du efter en pixie som krøller? Opt for spiral krøller kan give dig de springende, stramme krøller, der ligner fjedre.
 • Pin Curls: Denne perm er det bedste for folk der elsker retro look. Pin krøller er skabt ved hjælp af stifter, og størrelsen af ​​bølgen kan justeres som du vil.
 • Root Perm: Perfekt til folk med kort og tyndt hår til at tilføje mere volumen og give det en hoppe.

Enkle tips til Permed Hair:

Her er en liste over tips til perm hårpleje.

Se mere: Tips til sundt hår

Shampoo Tiden:

Når perming er blevet gjort succesfuldt, uanset hvilken type perming du vælger, bør shampoo kun bruges efter 1-2 dage. Dette er udelukkende fordi håret har undergået behandling og derfor er skrøbeligt. Derfor skal man være gammel til at vaske håret i mindst 2 dage.

Specialiserede shampooer:

I dag er der specialiserede shampoo tilgængelige på markedet for permed hår. De blide og naturlige ingredienser i disse produkter er perfekte til dit hår lige nu. Andre normale shampooer er fulde af kemikalier og hårde på håret og bør undgås.

Brug ikke varme:

Varme er en nej-nej, når det kommer til permed hår. Brug ikke blæretørre til at tørre håret. Brug i stedet den naturlige vej og lufttør dem.

Kun touch-ups, når det kræves:

De sektioner, der er urolige, er dem, hvor du skal få touch-ups og kun når det er nødvendigt. Fuld perm bør ikke udføres hver gang. Det bruger mange kemikalier og bør spares så meget som muligt. Regelmæssige perms beskadiger kun håret permanent.

Se mere: Skønhedstips til hår

Skrumpe håret:

Til skabelse af bløde bølger og nye stilarter er det bedste du kan gøre for at permeere håret at scrunch dem. Denne skønhedsgrundlag er noget, der anbefales.

Conditioning er vigtigt:

Permed hårpleje bør helt sikkert omfatte hår conditioning. Bryd stereotypen, at ved hjælp af en balsam vil ødelægge krøllerne. Prøv og brug en specialiseret balsam, der er lavet med det formål at holde krøllerne i den rigtige tilstand. Der findes forskellige balsamere på markedet, der er skabt til kemisk behandlet hår.

Må ikke kamme:

Håret bør ikke kæmes i mindst 24 timer efter at behandlingen er færdig. Fingre kan bruges i stedet for at fjerne håret i løbet af denne tid. En bred tandkam er også et godt eksempel her.

Må ikke binde:

At lave ponytails og boller er en streng nej i det mindste i 24 timer efter at perm er blevet gjort. Hvis du lader den stå åben i de første 1-2 dage efter behandlingen, sikres det, at der ikke er nogen deformation i håret. Krøllerne vil også opretholde god form og blødhed.

Afrimning er påkrævet:

Få en trimning færdig i en periode på 4-5 uger. Dette skal følges rutinemæssigt. Sammen med at opretholde hårets helbred, vil dette sikre, at krøllerne springer op og giver dig en god spøgelse, som du vil elske.

Se mere: Hårpleje tips til kvinder

Svømmehætter:

Hvis du elsker at svømme, er svømmehætter et must. Permed hår skal forblive væk for chloreret vand og vælge en god badehætte er den bedste måde at beskytte dine låse på og nyde en god tid i vand.

Undgå Håndklæde Rub:

Håndklæde Rubbing hår kan tørre håret og gøre det frizzy. Det anbefales at bruge en bomuldst-shirt til at opsuge overskydende vand og hjælpe med bedre tørring af hår.

Sådan laver du dit naturligt lige hår derhjemme:

Er du på udkig efter en salonfri væk for at tillade dit naturligt lige hår? Denne afprøvede proces er fantastisk til at give dig de smukke ringlets du altid har drømt om, minus de dyre behandlinger.

Ting du har brug for:

 • Good Quality Shampoo og Conditioner
 • Curling Putty eller Scrunch Cream
 • Diffuser

Start med at vaske dit hår med en shampoo og konditionere den med en cremet balsam. Vådt hår er det bedste til at skabe bølger, der varer længe. Opdele dit hår i sektioner og skrumpe dit hår ved at anvende curling kittet. Indstil blæseren til høj varme og fastgør diffusoren. Placer dit hår så tæt som muligt på diffusoren og tør det tørre. Voila! Du er klar til at flauntere disse smukke bølger.

Sådan vælges Perm Hårpleje Produkter:

Permed hår har brug for en grundig pleje for dine bølger til at vare længe. Det er vigtigt at forstå, at dit hår ikke længere er naturligt og er indstillet med kemikalier. Så inden man vælger et hårplejeprodukt, skal man være meget forsigtig med at undgå skader.

 • Undgå hårplejeprodukter med alkohol og silikoner. Alkohol kan hårdt dehydrere dit hår og gøre det blødt og tørt, mens silikoner kan gøre det fedtet og veje dit hår ned.
 • Gå efter fugtforbedrende shampoo og balsam for at bevare dine curls blødhed.
 • Prøv dybt rensende hårprodukter for forsigtigt at fjerne overskydende produktopbygning på hovedbunden, der kan resultere i hårtab.
 • Kig efter proteinrige masker til at fodre dit hår og sørg for at bruge det mindst en gang til glansende glansede låse

Top 5 Hårplejeprodukter til Permed Hair:

Her er de fem bedste hårplejeprodukter til rådighed på markedet for at tage vare på dine lækre krøller:

 • OGX Marokkansk Curling Perfection Defining Cream
 • Cantu Shea Butter Moisturizing Curl Activator Cream
 • BBLUNT High Definition Curl, Curl Defining Leave-In Cream
 • Shea Fugt Coconut Hibiscus Curl Forbedrende smoothie
 • Kinky-Curly Knot Today Lad i Conditioner / Detangler

Disse er nogle af de vigtigste tips, der skal holdes handy, når det kommer til permed hår. Man skal følge er flittigt for de bedste resultater. Sørg også for at tage behørig pleje en gang færdig, med mange nærende forstærkere til dit hår, der er let tilgængelige på markedet. Vælg altid det bedste til dit hår!

Pin
Send
Share
Send