Kost

Bedste fertilitetsdiætplan for kvinder - hvad der skal spises og undgås

Pin
Send
Share
Send


Kvinder har fået det største job på jorden, der gør dem til andenplads for Gud. Og alt dette vigtige job er at føde nyt liv. Aftalt mændene har en vigtig rolle at spille, men så hvis jorden ikke er frugtbar, vil frøene ikke vokse.

Typer af infertilitet:

Der er forskellige grunde, der kan forhindre undfangelse, og dermed indebærer jeg ikke præventionsmidler. De væsentlige medicinske årsager hos kvinder er:

  • Ufrugtbarhed på grund af omvendt ægløsning - kan afhjælpes med kost og motion
  • Ufrugtbarhed på grund af fysiske hindringer såsom blokerede æggeleder - skal følges op med test, der er ordineret af lægerne for at finde den egentlige årsag til problemet.

Mens der er en række myter omkring fødevarer, der øger frugtbarheden, lad os nedbryde det grundlæggende, hvorfor en kost er nødvendig for at stoppe vendingen af ​​ægløsning.

Se mere: Bedste kost at tabe sig hurtigt

Årsag til omvendt ægløsning:

At være under / overvægtige kan forsinke den tid, en kvinde tager for at blive gravid. Årsagen er ret simpel. Fedtet akkumulerer hovedsageligt omkring vores underkroppe og tilføjer buer og tier. Dette begynder i stigende grad at påvirke vores æggestokke, som nu er under enormt pres fra det voksende viscerale fedt. De holder op med ægløsning, og du mister dine perioder i flere måneder. Dette kan endda gå videre til PCOS, hvilket er en anden årsag til vores reproduktive sundhed i det hele taget.

Så dette fedt skal udbrændes og fjernes for at gøre ovulationen mulig igen og derfor gøre det muligt at tænke hurtigere end senere. Den eneste løsning er at tabe sig.

Fertilitetsdiætplan for kvinder:

Nedenfor specificerede oplysninger vil fortælle dig om kost til frugtbarhed sammen med hvordan man undgår infertilitet ved ikke at spise bestemte fødevarer.

Ting at undgå:

Lad os se, hvilken type ting der skal undgås for at øge frugtbarheden.

Transfedt:

Hold miles væk fra fast food boder. Disse fedtstoffer gør ikke kun vores arterier svage, de gør også vores lavere abs enorm.

Rødt kød:

Udskift kød fra din kost og kompensere med vegetabilske proteiner i stedet. Bare rolig vegetarer har også babyer!

Skummetmælk:

Skummetmælk fremmer faktisk infertilitet. Hvis du ikke kan lide det, skal du have en flødeis eller fedtfattig yoghurt for at kompensere.

Luftede drikkevarer:

Disse gør aldrig noget godt for nogen i stedet øger vores insulinniveau hurtigt, som ikke hjælper med at forbrænde vores fedt korrekt. Det spiser også PCOS-problemerne.

Overdrive ikke træning:

Overskud af noget er dårligt, og hvis du fortsætter med at tabe sig for at opretholde en størrelse nul så vil det sikkert påvirke dine hormoner.

Se mere: Ibs kost og behandling

Ting at spise:

Lad os finde ud af, hvilken type mad at spise for den bedste frugtbarhed.

Bananer (Vitamin B6):

Denne kaliumrige mad indeholder vitamin B6, som regulerer hormonerne, så en mangel kan føre til uregelmæssige cyklusser og dårlig udvikling af æg og sæd.

Asparges (Folinsyre):

Dette hjælper ikke kun sunde hår, men reducerer også risikoen for revers ægløsning. Det kan være i form af grøn grøntsag.

Papaya (Vitamin B12 og Zink):

En deficiency spikes unormale østrogen niveauer, der kan føre til hirtruism, der er en PCOS trigger.

Æg (vitamin D):

Kliniske undersøgelser viser, at mennesker med PCOS har unormalt lave niveauer af vitamin D. Derfor er dette vigtigt for din frugtbarhedsdiæt.

Mandler (vitamin E):

Det har antioxidanter, der beskytter sæd- og æg-DNA. Det indeholder også de nødvendige gode fedtstoffer, der er nødvendige af din krop. Så vi kan styre, at det er en af ​​de bedste kost til frugtbarhed.

Citrusfrugt (Vitamin C):

Vitaminerne fra citrusfrugter og bær forbedrer hormonbalancen hos kvinder.

Se mere: Diæt Diagram For Forstoppelse

Broccoli (jern og selen):

Jern er nødvendig for korrekt blodcirkulation og dermed ekstremt afgørende i en frugtbarhedsdiæt. At have bedre niveauer af jern hjælper med at opretholde styrken af ​​et befrugtet æg. Selen producerer antioxidanter, der hjælper med at beskytte mod frie radikaler og forebygge kromosombrud.

Laks (Omega fedtsyrer):

DHA og omega fedtsyrer er afgørende for generelt godt helbred og immunitet.

Gode ​​vaner går langt, og det spiller en stor rolle i den slags forældre vi bliver. Et barn har mange ansvarsområder, så det er bedst at lede med eksempel og lave en sund livsstil. Så start før hånden.

Pin
Send
Share
Send