Skønhed og mode

5 fantastiske øjenmasker til mørke cirkler under øjnene

Pin
Send
Share
Send


Selv smukkeste kvinder attraktive ansigter skal skjule deres mørke cirkler ved hjælp af make up. Årsagen til mørk cirkel kan være mange, herunder arvelige, ekstrem træthed, sundhedsproblemer og mangel på søvn, stress og mange flere. Hvis det ikke behandles i tide, kan det være værste og påvirke dit udseende. Der er kemiske baserede produkter for at slippe af med mørk cirkel, men det virker ikke for mennesker med følsom hud. For dem er hjemmet retsmidler den eneste tilgængelige mulighed. Hjemmelavet øjenmaske til mørke cirkler er nemme at forberede og er også effektive.

Bedste øjenmasker til mørke cirkler under øjnene:

Nogle effektive ansigtsmasker er angivet nedenfor

1. Kartoffelmynte blade øjenmaske:

Hvordan laver man:

Tag 1 kartoffel og fjern huden. Rist det og sæt det i en blender med 5-6 mynteblade. Tilsæt nok vand til at gøre det som en tynd juice

Hvordan man ansøger:

Dyp en bomuldsstuds i denne saft og klem det for at slippe af med overskydende juice. Placer denne bomuld i køleskab. Når du har brug for det, tager den den ud fra køleskabet og placerer den på dine øjne og lader den stå der i 20 minutter. Fjern det og vask dit ansigt. Du kan gøre det dagligt for at få det bedste resultat. Dette er et af de bedste øjenmaskere til mørke cirkler

2. Aloe Vera Gulerod:

Hvordan laver man:

Tag 1 æggehvide, 1 tsk shredded gulerod og 1 tsk. aloe Vera. Kombiner alle 3 ingredienserne i en skål og bland dem, indtil de er skum.

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding ved hjælp af en børste omkring dine øjne og lad den være der i 15-20 minutter. Skyl det af med vand og påfør fugtighedscreme. Du kan bruge dette 2 gange om ugen for at få det bedste resultat. Det er en effektiv og bedst øjenmask for mørke cirkler under øjnene.

Se mere: Sådan fjerner du mørke cirkler

3. Kaffemøllemaske:

Hvordan laver man:

Brew en kop kaffe ved at bruge 1 tsk kaffe pulver og lad det køle af. Derefter tilsættes 1 spsk honning og 1 tsk vitamin E olie til den. Dyp nogle bomuldspuder ind i det i nogen tid. Tag dem ud og forsigtigt klem det tager overskydende kaffe. Placer disse puder separat i en sandwichpose og opbevar den i køleskab.

Hvordan man ansøger:

Tag dem ud, når du har brug for det, og læg dem over dine øjne og slapp af i 15 minutter. Tag det ud og vask dit ansigt med vand. Du kan gøre det dagligt for at få et godt resultat. Det er en kølig øjenmask til mørke cirkler

4. Tomatmaske:

Hvordan laver man:

Tag 1 tsk tomatjuice og bland det med ½ tsk citronsaft

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding omkring dine øjne og lad den være der og slappe af i 10 minutter. Vask dit ansigt med vand. Du kan gøre dette 2 gange om dagen i 2 til 3 uger. Dette er det bedste under øjenmask for mørke cirkler, og du kan se de bedste resultater i en uges tid.

Se mere: Home Remedies For Dark Circles

5. Muskat og mælkemaske:

Hvordan laver man:

Tag ½ teskefuld muskatødder og bland det med nok mælk for at gøre det til en glat pasta

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding under øjnene og lad den være der i 20 minutter. Derefter vaske dit ansigt med lunkent vand. Du kan gøre dette 3 gange om ugen for at få bedre resultater. Det er en god øjenmask til mørke cirkler

Disse er nogle nyttige hjem retsmidler til mørke cirkler. Det er et bekymrende problem, der påvirker dit udseende. Så gå ikke hvor som helst alle ingredienserne er kun tilgængelige i dit hjem. De er også sikre at bruge.

Se mere: Hjemmelavet Aloe Vera Gel til mørke cirkler

Pin
Send
Share
Send