Skønhed og mode

Naturlige hjemmehjælpemidler til brystforstørrelse - 15 bedste måder

Pin
Send
Share
Send


For kvinder fungerer en af ​​de vigtigste kropsdele både klogt og for en attraktiv figur er bryster. Men nogle kvinder er født med små bryster, mens nogle af dem har god størrelse bryster. For at hjælpe dig yderligere skal du være opmærksom på, at kvinder, der har den rigtige størrelse af bryster, er mere tiltrækkende for mænd end den der har små.

Der er mange tiltrækningsfordele, når det kommer til store bryster. Den gode nyhed er, at nogle enkle, nemme og effektive hjemmehjælpemidler, brystforstørrelse er helt muligt. For at give dig en bekvem tilgang er de bedste hjemmehærdninger for at nå dine mål nævnt nedenfor. Alt du skal gøre er at følge dem med et strikt regime. Det vil helt sikkert hjælpe dig ud.

Sådan forstørres bryststørrelse naturligvis hjemme:

Ved at bruge enkle naturlige hjemmehjælpemidler kan du forstørre din bryststørrelse. Gør du, hvad der er de bedste hjemmehjælpemidler til at forstørre bryststørrelse. Du skal ikke bekymre dig her er en liste over naturlige hjemmehjælpemidler til brystforstørrelse.

1. Fenugreek Frø:

Ved at klæbe til fenegreekfrø i enhver form kan du hjælpe dig med at opnå større bryster på grund af nogle planteekstrakter, der findes i den naturlige mad. Det gør det ved at regulere hormonerne i kroppen. Det er en effektiv ide at få synlige resultater på et par uges tid.

Se mere: Hvordan man forbedrer bryststørrelse og form

2. Granatæbler:

Nå igen, en lækker måde at forstørre bryst på er at spise granatæbler hver dag. Sammen med at levere de vigtige fødevarer, der er nødvendige for væksten af ​​bryster, har den også et enzym, der hjælper med korrekt sekretion af hormoner til brystforstørrelse. Det giver dig de ønskede resultater uden at fejle.

3. Fennikelfrø:

De flavonoider i fennikelfrø er den første fordel, når det kommer til at gøre brysterne større. Dette øger niveauet af østrogen i kroppen. Frøene har også toniske evner. Det fører også til ny celledannelse i brysterne. Alt dette bidrager til de mål, du har. Tyg en håndfuld fennikelfrø eller tag 1-2 kopper fennikelte til resultatet.

4. Watercress Leaf:

Dette naturlige produkt er meget rig på vitamin E. Det er et vitamin, der er meget vigtigt for væksten og udvidelsen af ​​brysterne hos kvinder. Det betyder kun, at denne urt er et perfekt hjemmiddel til anvendelse, når det kommer til brystforstørrelse. Dosis kan altid konsulteres med en professionel.

5. Aminosyrer:

Nu hvor vi her taler om hjemmehjælpemidler til brystforstørrelse, er aminosyrer ret de kendte naturlige kemikalier i processen med at brænde det ekstra fedt, der opbevares rundt om i kroppen. Aminosyrer sænker også ældningsprocessen og forhindrer såmer og øger bryststørrelsen. Desuden er den gode syre også kendt for at efterligne væksthormoner og de feminine, der er nødvendige for den sunde udvikling i den rigtige tidsalder. Du skal konsultere en læge, der kan forsyne dig med aminosyretilskud med det samme, og det skal arbejde til din fordel for at medvirke til at øge din bryststørrelse hurtig og naturlig.

Se mere: Home Remedies for at øge bryst størrelse

6. Spis Radish:

Når det kommer til spørgsmålet om, hvordan man forstørrer brysterens størrelse naturligt, har radise været en grøntsag, der har været forbundet med forbedringsproceduren i flere undersøgelser gennemført gennem årene. Dette skyldes, at radise er kendt for at have spor af potentielle astringerende egenskaber og kan dermed hjælpe med at forbedre blodgennemstrømningen i din krop såvel som de lokale væv. Det indbefatter selvfølgelig dem der findes i dine bryster, og det er nødvendigt med videnskabsformler at forstå, at en øget cirkulation og bedre blodgennemstrømning vil medføre en ændring i din bryststørrelse med det samme hurtigt og nemt. Der er ingen begrænsning på, hvordan du tager i grøntsagen, men hvis det er rå, skal du sørge for at vaske det godt.

7. Spis sunde fedtstoffer:

Hvis du kan holde din vægt overalt i kontrollen med øvelser nu og da, og undgå de usunde fedtstoffer, kan du slette helbredsproblemer i det hele taget. Sunde fødevarer som æg, nødder, avocadoer, oliven og jordnøddesmør sørger for, at fedtet når dine bryster og giver dem mulighed for at udvikle sig på en stabil måde og dermed forhindre strejker til meget.

8. har vand:

Et simpelt og ubesværet tip til at klare resultaterne for brystforstørrelse er at have gode mængder vand, som ikke kun renser toksinerne fra brysterne og holder dem sunde, men også forbedrer blodcirkulationen og regulerer ny celle og vævdannelse i brystet. Det hjælper også ordentlig sekretion af hormoner. Inkluder 10-12 glas vand i den daglige rutine. Det er et af de bedste tips til brystforstørrelse på naturlig måde derhjemme.

9. Brug den rigtige BH:

For et øjebliks resultat for forstørret bryst, er det bedste at bære bra muligheder som polstret dem. Dette hjælper med at øge størrelsen og skaber den bedste illusion, som ingen vil vide om.

10. Gennemfør husholdningsopgaver:

Brugen af ​​elektronisk udstyr til husholdningsarbejde er ikke det allerbedste tip til brystforstørrelse. Mange kvinder har klaget over usunde organer generelt, på grund af manglen på nogen form for fysisk aktivitet deraf. Så en af ​​de mest effektive måder at øge din bryststørrelse på er naturligvis at dække alle disse opgaver manuelt. Gjerningerne gør brug af mange armbevægelser, og en af ​​de mest valgte øvelser i denne henseende er slibning.

Vaskene fungerer lige så godt, og det gør også rengøringen af ​​huset og fjernelse af opsamlingsstøvet manuelt og lad støvsugeren hvile i en dag. Du vil snart se tonede arme, og en bedre buste på grund af dette, og en generel sund figur at prale af også. Du må dog ikke overbelaste dig selv. Du ønsker ikke at være træt efter den første dag og hoppe ud på resten af ​​ugen derefter.

Se mere: Ændringer i bryst under graviditet

11. Spis østrogen fødevarer:

Det har vist sig, at hanhormonet testosteron kan medføre et fald i brystforstørrelsens hastighed. Det er også kendt, at hvis kvindestudiet østrogen er fraværende i din krop, udvikler din brystudvikling sædvanligvis en stigning, hvilket efterlader dig med underudviklet bryster i stedet. Du kan let omdanne denne proces og overvinde hele situationen ved at spise mad rig på østrogen. Disse kan omfatte kylling, æg, suppe, frugt og sesam og solsikkefrø. Hvad der sker i dette tilfælde er, at din krops østrogenniveauer får et boost, og din bryststørrelse udvikler sig igen på et kortere kort tid. Dette er en god og naturlig teknik til at arbejde på dine hormoner såvel som dit helbred.

12. Vitaminer:

Du ønsker ikke engang, at vi begynder på, hvordan vitaminmanglerne hæmmer din naturlige brystforstørrelsesproces ved at få en negativ indvirkning på din bryststørrelse. Hvert vitamin har deres egen rolle og rolle at spille i scenen. Tilsammen bidrager vitaminer i stor udstrækning til fremme af den samlede udvikling af bryster. For eksempel hjælper Citric Vitamin, som er C-vitamin, med genoprettelsen af ​​kollagen, hvilket igen forbedrer brystets fylde. Mens dette sker, spiller vitamin B6 en rolle i dannelsen af ​​røde blodlegemer fra bunden. Næste, der taler om E-vitamin, hjælper det med at regulere kolesterolet i kroppen, og forhindrer dermed, at overskydende fedt bliver opbevaret på de forkerte steder.

Vitamin A hjælper med hudcellevækst og regenerering af sig selv. Når disse kommer sammen, hjælper de med dannelsen og øger bryststørrelsen perfekt og på den mest naturlige måde uden nogen bivirkning i mellemtiden. Til det samme kan du enten tage kosttilskud eller oplade din daglige mad med en frugt og grøntsag rigelig med hver type vitamin. Du får hele billedet nu, ikke?

13. Brystmassage:

En god massage er altid nyttig, når det kommer til at forbedre blodcirkulationen, og dette holder ikke kun brysterne sunde og fri for sygdomme, men hjælper også med vækst og udvidelse. Smøremiddelolie som olivenolie kan bruges, da det giver brystene vigtige næringsstoffer som ekstra fordele. Hver af brystene bør masseres i 5-7 minutter dagligt for synlige resultater. Dette er en af ​​de bedste brystforstørrende teknikker.

Hvis du bliver vant til ideen om at massere dine bryster, vil du indse, at de stimulerer den samlede produktion af prolactin, der er kendt for at være et brystforstørrende hormon, især nyttigt, hvis du har rigtig små bryster. Gnid dine palmer først for at generere lidt varme og læg dem på dine bryster og drej dem med uret og modsat. Følg et tal på 300 dagligt, og det vil hjælpe dig meget.

14. Syg og kærtegn:

En interessant og ganske intim måde at brystforstørrelse på er at bruge hjælp fra din partner. Hvis de hele tiden sutter og presser på brystet, er det bundet til at give de resultater, du ønsker, og det også på en 100 procent naturlig måde.

15. Motion:

Der er forskellige øvelser, der kan tone op i brystmusklene og hjælpe dig med at opnå den rigtige bryststørrelse. Brystpresser, push ups og brystkompression er nogle af dem. Prøv og overholde professionel hjælp til dette formål.

Leder du efter et svar på dit spørgsmål om, hvordan du forstørrer bryststørrelse naturligt hjemme, er du? Nå, lad os bare begynde med at sige, at din bryststørrelse er interessant afhængig af de øvelser du gør. Lad os begynde med den første:

Swinging Arms:

Drej dine arme hurtigt for 10-15 tællinger, hold pause i 5 sekunder og gentag i modsat retning for samme tæller. Gentag efter hvert 10. minut gennem dagen.

Vægtryk:

Ansigt væggen holder armen afstand og skubbe den uden at bøje dine albuer. Gør dette i 10 sekunder og tag en pause. Gentag 20 gange hver morgen for ønskede udgange.

Så det var den øverste 15 liste over hjemme retsmidler om, hvordan man forstørrer bryststørrelse uden at prøve for hårdt. Vi håber du tog notater af hele aftalen, da du har meget arbejde at gøre for at se effektive resultater på ingen tid.

Pin
Send
Share
Send