Skønhed og mode

Top 15 Seneste Designer Bangles

Pin
Send
Share
Send


Bangles er normalt en af ​​de ubemærket ornamenter, en kvinde bærer, men det har stadig meget i sig selv at supplere din skønhed. En rund ornament, der er beregnet til at bære i dit håndled og giver et elegant udseende til personligheden, især til dem, der følger modetrends.

Bangles, i den seneste æra er indviklet designet på mange kreative måder og er et af de dyrebare smykker til en gift kvinde.

Forskellige typer Designer Bangles:

Følgende er de nyeste designer guld bangle designs, som vil hjælpe dig med at vælge det bedste, der passer dig, blandt dem.

1. Designer Gold Bangles Studded med Diamanter:

Lad det være en kitty fest eller en lejlighed, ingen dame efterlader en sten uforandret til at klæde sig på den smukkeste måde. En eliteindsamling af mennesker, hvad enten det er officielt eller personligt, er den bedste lejlighed til at vælge denne armbånd. En dyre en, i ser også, ville helt sikkert gøre centrum for appraisal for alle. Ikke meget bred og ædru at bære, guldbæltet er besat med diamant og smaragd, hvilket giver et etnisk udseende, godt nok til at blive båret med saree eller jakkesæt.

2. Floral Designede Diamond Bangles:

En bred sort armbånd besat med diamanter i et floral design er en af ​​de nyeste designer armbånd. Et iøjnefaldende ornament, som ikke kun ville gå med etnisk slid, men også ville supplere en vestlig kjole.

Se mere: Herre Bangles

3. Bred Diamond Bangles:

En designer diamant bangle usædvanligt bred, men i den nyeste mode trend. Det ville ikke engang koste dig meget, når du bærer, kun en ville gøre dig et godt stykke arbejde! Smaragdene besat mellem de floralt designede diamanter giver det et elegant udseende.

4. Resin Bangle With Gold Flakes:

En nyeste designer armbånd med et eksotisk udseende, lokke smykker til teenagere. Den farvede harpiks giver det et ekstra almindeligt udseende og vil helt sikkert gøre dig skiller sig ud blandt mængden.

5. Guldarmmanchetter:

En nyeste designer guld armbånd, arm manchet, er et ornament egnet både for de ældre og de unge damer. Den tynde kant med de indviklede blade på begge sider giver den et klassisk udseende og vil blive båret sammen med enhver form for foretrukket kjole.

6. Tynde guld Bangles:

De nyeste modetrends med kurta og anarkalis bliver brugt af kvinderne, og disse tynde armbånd i bulk, der bæres af etnisk slid, ville helt sikkert gå med kjole.

Se mere: Guld Baby Bangles

7. En Bangle med alle udseende:

Dette er en grønfarvet guld designer armbånd med besat diamanter, smaragd og lyserøde safir sten. En ekstraordinært designet armbånd på en spiralformet måde, det ville være et underligt ornament, der blev båret af dig, sjældent fundet i en andens hånd. Diamanterne besat på spiral måde giver det også et anderledes udseende.

8. Påfuglen Kada:

Guldarmbåndet med diamanter, en antik men med en ny stil er et elitsmykke, der skal bæres i fester og lejligheder. Bæltet designet i form af en påfugl imellem med sten og et lag af diamant i hjørnerne, giver et attraktivt udseende. Dette er en bred armbånd og ville supplere en åbenlyst klædt kvinde i etnisk.

9. The White Gold Bangle:

De sjældne hvide guld armbånd besat med rubin sten er en perle, der skal købes og nedslidt. Diamanterne besat på siderne giver det et klassisk udseende, og dette kan foretrækkes af kvinder, der længes efter sjældne stykker. Bredden af ​​armbåndet supplerer også dens design.

10. Den traditionelle indiske Bangle:

Indien er kendt for sine egne og traditioner. For at give en nygift kvinde, ville denne armbånd være den bedste løsning. Den tynde guldarmbånd med spadesignalerne og diamanterne besat i er smykker, som nogen ville være glade for at eje.

11. The Big Diamond Bangles:

De stilfulde og ædru diamant armbånd med de stærkt besatte sten lagret i hjørnerne og de firkantede diamanter designet i form af trapper i mellem er en velsignelse at have. Disse er stærkt designet armbånd med diamanterne udelukkende velegnet til fester og lejligheder med store sarees eller dragter.

12. Den gule guld diamant Bangle:

En flot udseende guldarmbånd med et simpelt, men et sober design imellem, passer både til teenagere og ældre. Lad det være et vestligt eller et traditionelt slid, bangle ville gå med noget af det. De tykke linjer i midten giver det også en væv, der stiger fra den kategori af enkelhed, som armlen tilhører.

13. Rose Gold Diamond armbåndsur:

Digrer fra kerneidén af en armbånd, dette er en ikke så let fundet ornament at være foretrukket af nogen af ​​dame. En kombination af et armbåndsur og armbånd sammen er et perfekt ornament, der skal bæres. Ideen om at bære to ornamenter sammen, måske. Det snaky mønster med diamanterne så tungt besat i lagene og uret, der passer ind mellem hinanden, er et yderst attraktivt blik på øjnene af den vagter.

14. Perle og hvidguld armbånd:

Armbåndet med et vestligt metallisk look med hængende perler kan være en mulighed for hverdagsbrug for en dame. Guldarmbåndet med kurver imellem og besatte sten giver det en blanding af etnisk og vestlig udseende og kalder det måske et etnisk vestlig armbånd.

15. Sterling Sterling Gold Diamond Armbånd:

Et nyeste designer diamantarmbånd med guldknuden på toppen er en tynd armbånd med et fængende design, der ønskes af teenagere såvel som kvinderne.

Som sagt ovenfor, ville det mest ubemærket ornament blive bemærket, hvis du foretrækker ovenstående børser. Går til en funktion, går til en afslappet fest eller en sammenkomst, enhver lejlighed kan let deltage nu med mindre pres på at vælge hvad man skal have på. Alle dem, der adskiller sig fra hinanden, giver et tiltrækkende og du kan vælge mellem nogen af ​​dem.

Billeder Kilde: M, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Gold Bangles. Bala Variable Top 15 Designs Collection (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send