Skønhed og mode

Brystsmerter under graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Brystsmerter / ømhed er det tidligste tegn på graviditet generelt. Der er mange ændringer i kroppen både ekstern og intern, når en kvinde er gravid. Bortset fra maven er de første symptomer på graviditet, som et organorgan står overfor, bryst. Under graviditeten er der øget blodgennemstrømning og hormonelle forandringer, som resulterer i ændringer i brystvæv. Disse ændringer observeres generelt i graviditetens anden eller tredje trimester. Der er mærkbare og betydelige ændringer i brystvæv. Det kan være stigning i størrelsen, ømme brystvorter, lækage. Men der er ikke noget at panikere eller bekymre sig om. Det er meget normalt under graviditeten. Disse ændringer er intet andet end at forberede brystene til amning.

Se mere: Brystkræftbehandling

Årsager og symptomer på brystsmerter under graviditeten:

De forskellige årsager og symptomer på brystsmerter under graviditeten er:

Sår / Ultrafølsomme Bryst:

Bryster har en tendens til at være meget øm og øm i de første par uger. Man føler smerten, mens den bærer en bh, da den bliver meget ultrafølsom. Tingling kan mærkes i stor udstrækning.

Brystvorter og Areolas ændringer:

Brystvorter bliver mørkere og større, mens man udvikler sig under tidlig graviditet. Man kan også bemærke små gåsebud eller hvide mærker på området af brystvorter (kaldet areolas), som er helt normalt og intet at bekymre sig om. Areola bliver større som tiden går.

Større Bryster:

Efter de første tre måneder kan man mærke ændringer i størrelsen af ​​bryster. De bliver større og smerter ekstremt, når de røres. Man kan også føle kløende, da brystet forstørres i størrelse. Det er meget normalt, da kroppen forbereder brystvæv til pleje og fodring. De komplekse blåårer bliver synlige på brystet, der bærer vigtige næringsstoffer og væsker.

Se mere: Sådan reducerer du bryststørrelse med træning

Colostrum:

Det kan defineres som "den første mælk, kroppen frigiver". Det er en gyldenfarvet væske. Det indeholder alle næringsstoffer sammen med immuniteter og beskyttelse en baby kræver engang født. Dette er grunden til modermælk anses for at være den vigtigste ingrediens i en rigtig og sund vækst af en baby. Det kan være i form af et farvet væske eller kakket stof.

Ingen ændringer i brystet:

Dette er en lidt ejendommelig situation, når en kvinde går lidt eller ingen ændringer i brysterne. Man bør ikke panik og besøge en god læge. Diskuter problemerne uden tøven og gå til en intensiv brystundersøgelse.

Tips til brystsmerter under graviditet:

Som diskuteret er disse ændringer meget normale, og der er intet at bekymre sig om. Men få tips skal følges og forsigtighedsregler skal træffes, så du kan give dit bryst lidt lindring. Med lidt omhu og viden kan smerten i høj grad bekæmpes.

jeg. Man bør købe gode branded supportive bras / moderskab bras. Det er et must. Det lette smerten i nogen grad og forhindrer brysterne i at falde i fremtiden. Man bør tage råd fra en kyndig salgskvinde eller moderselskabseksperter. Underwire bras bør forsømmes. Blødt bomuldsmateriale uden søm tæt på brystvorterne er ideelt. Bomuld bør foretrækkes over syntetisk.
Generelt som man går op med en kop størrelse eller to, bør en smule løs bh vælges for at opretholde niveauet af komfort.

ii. Alt skal diskuteres med din partner. Din partner skal være opmærksom på de ændringer i kroppen, du går igennem. Diskussion fører til forsigtighed mens kramme eller elskede.

Se mere: Bryststimuleringsteknikker

iii. Mange gange bliver ovenstående symptomer fulgt af røde udslæt, for varmt til berøring og andre alvorlige problemer. En læge skal i så fald straks kontaktes for at få råd.

Se videoen: 7 årsager til brystsmerter (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send