Skønhed og mode

9 seneste indiske designer guldsmykker design

Pin
Send
Share
Send


I nyere tid er smykker brugt af mennesker som et tegn på social og personlig status. Således bæres dyre eller sjældne smykker af, at folk viser, at de tilhører højklassesamfundet. Guld designer smykker er en sådan slags smykker, der efterspørger den førnævnte årsag, da guld er dyrt.

Gold Designer Smykker Designs:

Mange designere har udviklet sig til at udvikle flere designs og imødekomme efterspørgslen efter sådanne smykker. Her er de øverste designer guldsmykker design til damer:

1. Designer guldsmykke halskæde:

Halskæder er den mest almindelige type indiske guld designer smykker. Denne smukke halskæde er tung og har meget arbejde over det. Den har en guldkæde og har mange besatte sten, herunder rubiner og smaragder. Det har et smukt look og kan bæres til bryllupper.

2. Designer Gold Armbånd Design:

Et armbånd er Indo-Western, derfor er det anderledes end en guldarmbånd, som er en del af designer indiske guldsmykker. Denne smukke designer armbånd er helt guld og har en citrin sten sammen med diamanter. Det er rigtig smukt og kan også bruges på vestlige slid.

3. Designer guld øreringe til piger:

Øreringe giver det færdige udseende til noget smykke, der bæres sammen med det. Dette par øreringe er ingen undtagelse. Det har en base af guld og har ametyststen danglende fra det. Det er simpelt og smukt.

4. Designer Gold Brooch Design:

En broche er en form for smykker, der er knyttet til tøj ved hjælp af et klip. Denne guldbroche er en af ​​de nyeste designer guldsmykker design. Den er lavet af guld og har en diamant besat på den. Det er simpelt, men ser virkelig smukt ud.

Se mere: Guldsmykker

5. Designer guldring med diamanter og perle:

Forlovelsesringe skal være enkle og klassiske. Denne ring passer perfekt til kategorien. Baseret på guld har den diamanter knyttet til den, med en perle i midten. Det er simpelthen smukt og den perfekte forlovelsesring. Diamanterne gør det ser elegant ud.

6. Indisk Designer Gold Jhumkas Smykker:

Jhumka er berømte indiske guld designer smykker. Denne jhumka har et tungt udseende og øger ørernes skønhed. Det ser godt ud på indisk slid og er en af ​​de nyeste designer guldsmykker design.

Se mere: Smykker steg guld

7. Designer Antik Guld Halskæde:

Dette er et fejlfrit eksempel på designer indiske guldsmykker. Det har perfektion skrevet over det hele (ikke bogstaveligt). Det smukke vedhæng knyttet til guldpåfuglene har et solidt udseende i modsætning til hele kæden. Det danner den perfekte halskæde til et bryllup.

8. Designer Gold Ring for Bridal:

Denne ring har et smukt og indviklet design. Det er helt forgyldt og har en rød blomst i midten. Det tynde blad som design ser godt ud, og holder ringen letvægts. Det er en passende vielsesring. Det har et simpelt, men klassisk udseende, hvilket gør det godt til kvinder i alle aldre.

Se mere: Antik guldsmykker

9. Traditionelle Designer Gold Bangles:

Bangles er elsket af næsten alle indiske kvinder. De låne hånden et charmerende udseende. Disse armbånd er af de nyeste designs. Den snoet guldbøjle kan også bæres med vestlig slid. Disse er enkle såvel som smukke.

Guldsmykker er ikke kun smukke, men guldsmykker har nået høje toppe i nyere tid. Flere designere er kommet ind på markedet, og der er i mange designs at vælge imellem. Efterhånden som guldprisen stiger, stiger efterspørgslen efter det også på grund af snobsappel.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Britney Spears - . .Baby One More Time Official Music Video (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send