Skønhed og mode

10 bedste klimaanlæg i Indien

Pin
Send
Share
Send


Air conditioners er et rigtigt liv sparer i et varmt og fugtigt land som vores. Der er en bred vifte af klimaanlæg til rådighed på verdensmarkedet. Lad os tjekke de top 10 bedste klimaanlæg i Indien.

Bedste klimaanlæg i Indien:

1. Blue Star 1.5 Ton 5 Star 5hw18sa Split Air Conditioner:

Fra huset af Blue Star-mærket har dette 5-stjernede split-klimaanlæg en tonnage på 1,5 ton. Den har en roterende kompressor og LED panel display med 460 CFM ydre luftcirkulation. Støjniveau på 46 db og 56 db indendørs og udendørs henholdsvis med fugtfjernelse. Det har antibakterielt filter og automatisk luft-sving sammen med dvaletilstand, timer, automatisk genstart og natlysknapper på fjernbetjeningen. Strømspecifikationer består af 220-240 volt, enkeltfase med 50 hertz frekvens. Dens udendørs enhed vejer omkring 41 kg. Dette er et af de bedste klimaanlæg i Indien.

2. Volta's 1.5 Ton 5 Star 185 EY (S) Split Aircondition:

Det er et split-type klimaanlæg fra Volts mærke med en kapacitet på 1,5 ton. Kompressoren er en høj EER roterende med LED panel display. Det har trefiltre og 44 db indendørs støjniveau. Dens funktioner omfatter automatisk air-swing, automatisk genstart, dvaletilstand, off-timer, affugter og night glow knapper på fjernbetjeningen. Dens strømspecifikationer er 230 volt strømforsyningsspænding, enkelt strømforsyningsfase og 50 hertz frekvens. Hovedenheden vejer 13 kg, mens udendørsenheden vejer 34,5 kg.

3. Volta's 183 CYA 1.5 Ton 3-stjernede vindue klimaanlæg:

Et vindue klimaanlæg fra Volta er med en kapacitet på 1,5 ton og 3 stjerner rating, dette er en god handel i somre. Den har et strømforbrug på 1649 watt med automatisk genstart og fjernbetjening. Dens funktioner omfatter antibakterielle og sølvnanofiltre, som hjælper med at levere ren og kølig luft. Det har en LED-panel skærm og timer sat på den. Dette er det bedste klimaanlæg i Indien

4. Blue Star 5W12GA 1 Ton 5 Stjerner Klimaanlæg:

Et vindue klimaanlæg fra Blue Star mærke med en kapacitet på 1 ton og 5 stjerneklassificering kræver strømforbrug på 1135 watt. Den har automatisk genstart og antibakterielt filter med roterende kompressor. Dets indendørs støjniveau er 52 db, når det er højt og 48 db, når det er lavt. Den er forsynet med en fjernbetjening og har en LED-skærm. Dens indendørsvægt er omkring 55 kg.

5. Hitachi RAW318KUD 1,5 Ton 3-stjernet vindue klimaanlæg:

Med en kapacitet på 1,5 ton og 3 stjerner, er dette et vindue klimaanlæg af Hitachi. Den har et strømforbrug på 1650 watt med automatisk genstart og fjernbetjening. Det har en digital panel skærm. Det præsenterer funktioner som auto klimateknologi og kaimin, som justerer klimaanlægget baseret på din krops temperatur. Det har også en timer og justerbare fans. Den præsenterer en roterende kompressor og vejer omkring 64 kg.

6. LG LSA5PW3A 1,5 Ton 3 Star Split Aircondition:

Denne opdelte klimaanlæg fra LG har en kapacitet på 1,5 ton og 3 stjerneklassificeret. Med et strømforbrug på 1460 watt har det automatisk genstart og antibakterielt filter. Det har en fjernbetjening til nem adgang. Den har en Himalaya Cool-funktion, som afkøler rummet med det samme. Det kommer også med monsoon komfort teknologi, auto ren funktion, e-saver mode, til og fra timer og dvaletilstand. Fjernbetjeningen har også en natglødeknap. Den samlede enhed vejer omkring 48 kg.

Se mere:Dyreste by i verden

7. Carrier 18K Ester 1.5 Ton 3 Star Split Air Conditioner:

Et opdelt klimaanlæg fra Carrier's hus med en kapacitet på 1,5 ton og 3 stjerner, det har et strømforbrug på 1570 watt. Det har en automatisk genstart funktion med antibakterielt filter og nem adgang med en fjernbetjening. Den har et tredobbelt hybridfilter, der slipper af støv, pollen og tobaksrøg. Det har også en kølemiddel lækage detektor, auto ren funktion, kaimin funktion med behagelig luftstrøm. Den har en LED-skærm og den samlede enhed vejer omkring 47 kg.

8. Godrej GSC 18 FGA5 WOG 1.5 Ton 5 Star Split Klimaanlæg:

Godrej split conditionere klimaanlæg med en kapacitet på 1,5 ton og 5 stjernede ratings, den har et strømforbrug på 1408 watt. Det har en automatisk genstart funktion med antibakterielt filter og nem adgang med en fjernbetjening. Det giver en minimal støj på 38 db. Dens funktioner omfatter støvfilter og sølv ion filter. Fjernbetjeningen har en tændt funktion, som giver dig adgang til det selv i mørket. Dette klimaanlæg er fantastisk til mellemstore værelser og giver dig kølig og ren luft. Dette er et af de bedste klimaanlæg i Indien.

Se mere: Rejsemål at udforske i Indien Via Road

9. Whirlpool 1.5T Mastermind Deluxe III 1,5 Ton 3 Stjerne Split Aircondition:

Med en kapacitet på 1,5 ton og 3 stjernede ratings har den et strømforbrug på 1651 watt. Den leveres med en automatisk genstart og en let adgang til fjernbetjeningen. Det registrerer temperaturen omkring dig og kan endda fungere ved ekstreme temperaturer op til 54 grader Celsius. Den har en japansk roterende kompressor og R22 kølemiddel med MPFI teknologi og turbo cool funktion. Det er også en funktion af støvfilter, som renser luften, så du kan trække vejret i ren og hygiejnisk luft. Det har en behagelig luftmængde, og fjernbetjeningen leveres med en LCD-baggrundsbelyst funktion. Den samlede enhed vejer omkring 47 kg.

10. Hitachi RAU318HVDOB 1,5 Ton 3 Stjerne Split Aircondition:

Denne split conditioner af Hitachi har en kapacitet på 1,5 ton med en 3-stjerneklassifikation har et strømforbrug på 1630 watt. Det har en automatisk genstart funktion med nem adgang til en fjernbetjening. Den har en roterende kompressor, der sikrer hurtigere afkøling. Det har også en lav nedtidsfunktion og lav afledningsfunktion, som endda afkøler temperaturen ved ekstremt høje temperaturer. Den har en trådløs LCD-remocon med lydløs kølefunktion og tør tilstand, der absorberer for høj fugtighed under høje fugtige forhold. Det leveres også med en afrimningsføler. Den samlede enhed vejer ca. 53 kg. Dette er det bedste klimaanlæg i Indien.

Se mere: Bikini Billeder af Bollywood Skuespillerinde

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Pin
Send
Share
Send