Skønhed og mode

Hvordan man bruger makeup til at dække mørke cirkler under øjnene?

Pin
Send
Share
Send


Vil du deltage i en vigtig funktion i dit liv, men bekymret for de mørke cirkler! De mørke cirkler mindsker skønheden i ansigtet, da øjnene er hovedparten af ​​dit ansigtsudsigt. Der er ingen tvivl om, at der er flere måder at slippe af med det, men når man leder efter nogle øjeblikkelige ændringer, vil makeup være den bedste måde at klare sig på med et udlignet tone ansigt udseende.

Bedste makeup at skjule mørke cirkler:

Her er nogle af de bedste måder at bruge makeup til at skjule mørke cirkler,

1. Gå til en Light Concealer:

Skjulere har vist sig at være den bedste måde at skjule de mørke cirkler på. At gå efter en lys concealer ville være den bedste makeup til at dække mørke cirkler. Concealer ville ikke helt dække de mørke cirkler, men ville stadig give en naturlig udseende balance til huden. De lyse og tykke hylstre, når de påføres i stiplet form, giver de under øjnene en perfekt hudfarve til et afbalanceret udseende.

2. Brug øjenskygge til under øjnene:

Ja, at have øjenskygge under øjnene vil også være en god måde at skjule de mørke cirkler på. Et lyst slag i øjenskyggen med lyse farver som pink, orange, lysebrun osv., Der er dækket af concealeren, ville være den bedste måde at skjule de mørke cirkler på. Alt du behøver at gøre er blot at anvende et tykt lag af øjenskyggen under øjnene og dække det ved hjælp af et fundament eller concealer, der danner et lette lag der ville give dig en skygge svarende til din hudfarve.

3. Brug nogle glitter:

Glitter har også været den bedste makeup til mørke cirkler under øjnene. Anvendelse af nogle glitter under øjnene, vil hjælpe med at dække de mørke cirkler fuldstændigt. Gå efter nogle lysende glitter i sølv til det perfekte match, du leder efter. Hvis du deltager i en tung funktion, kan du også gå med nogle mørke glitter, der helt dækker de mørke cirkler, mens for de lysmørke cirkler ville nogle lysglitter være det bedste at gå med.

4. Anvend noget fundament:

En smidge af fundament ville også være nyttigt i håndtering af de mørke cirkler. Hvis du bærer et let lag af fundament, der kombinerer det med farvekorrektorer eller pulvere, kan du naturligvis lette de mørke cirkler. Brug af fundamentet giver dig en ferskenfarvetone for at slå det mørke tonet under øjnene med en udlignet tone.

Se mere: Citron Til Mørke Cirkler Under Øjne

5. Brug Shimmer Beige og High Light Cheekbones:

Shimmer beige og fremhæve kindbenene har været en god del af makeup for at dække mørke cirkler. Det betyder, at du kan bruge shimmer beige til dine øjens kanalområder. Dette vil direkte lysere under øjendelen. Fremhævning af kindbenet med relevante skygger vil også bidrage til at gøre de under øjnene lyse. Anvendelse af noget let fundament under øjnene, og at bruge nogle mørke farver over kindbenene i bunden til øverste del ville hjælpe med at give dig en fin tone.

Se mere: Grøn te til mørke cirkler

6. Brug røde læbestift til at dække mørke cirkler:

Den røde læbestift har været et velafbalanceret trick af makeup for at skjule mørke cirkler. Alt du behøver at gøre er at anvende en høj mængde læbestift under øjnene på en afbalanceret måde. Når du anvender, skal du bruge et lille lag af concealer eller fundament over det for at give de under øjne en jævnet hudton uden de mørke cirkler. Det er det bedste at bruge, mens du besøger ægteskaber med lignende funktioner. Det neutraliserer og dækker også under øjnene med en blålig tone.

Makeupen til at dække de mørke cirkler er tilgængelig i en række nuancer til at vælge fra i henhold til din hudton og farven på de mørke cirkler. Folk går dybest set til fundament og øjenliner i hvid og sort for at forbedre udseendet og skjule de mørke cirkler.

Se mere: Bedste ansigtsmasker til mørke cirkler

Pin
Send
Share
Send