Skønhed og mode

Hvad forårsager og symptomer på skizofreni

Pin
Send
Share
Send


Når vi taler om skizofreni, refererer vi hovedsagelig til hjernesygdommen, som angriber hjernen og fungerer dårligt. Dette er en meget sjælden sygdom, som påvirker hjernen, der beskadiger den. At være en kronisk proces er langsomt progressiv, men når den lancerer sig selv i systemet, er det svært at behandle eller trække sig tilbage. Det kan beskrives som en mental lidelse, der omgiver aldersgrænsen for enten sen ungdom eller alderdom, helst over 55 år. Tidlig voksenalder er også en meget stærk tid for sygdommens påvirkning. Den første ting, skizofreni gør for dig, er at ødelægge din mentale kapacitet og forvrænge dit sind, hvilket gør dig til at tro, visse vrangforestillinger er sandheden, og visse hallucinationer er til stede for ægte i nærvær.

Det deaktiverer personens hjerne fuldstændigt på en sådan måde, at personens følelser bliver tilfældige. Deres tanker og overbevisninger bliver manipuleret, da deres evne til at opfatte virkeligheden er ødelagt. Derfor undergraver de sig til en egen verden og bliver så forvirret i det, at virkeligheden virker vag for dem. De kan ikke længere genkende de engang kendte ansigter, de har problemer med at huske de nøjagtige forhold, de har delet før, og de glemmer deres tilstedeværelse. Således selvom en sjælden sygdom, kan skizofreni tage alt dit væsen og leve dig hjælpeløst med intet andet end tomme tanker. De gør en person modig til et mildt væsen.

Men det faktum, at folk sammenligner skizofreni med mennesker med delt personlighed er en fuldstændig forkert fremstilling af den medicinske tilstand. Dette er en psykose, en psykisk sygdom, en sygdom, der spiller med hjernen, ødelægger balancen og harmonien hjernen en gang plejede at opretholde. Som følge heraf kan forskellige personligheder observeres, men det er fuldstændig en ufrivillig refleks, der ikke har noget at gøre med personens egen viden. Et øjeblik ser de ud til at være normale og fine for sig selv, og det andet øjeblik snakker de med de imaginære stemmer, de sikrer dig, der eksisterer. Sådanne handlinger ødelægger også den følelsesmæssige stabilitet hos personen.

Schizofreni årsager og symptomer:

Se mere: Hvad forårsager hudallergi

Skizofreni årsager:

At være kronisk er dette ikke let at helbrede, men der er ofte nogle grunde eller årsager til, at hvis det bliver klart, kan det hjælpe dig med at undgå skizofreniens fælde.

1. Barndomstrauma:

Læger har afsløret, at der ofte har været tilfælde i fortiden, der indeholdt barndomstrauma som årsag til skizofreni i de senere år, helst ung voksen eller sen ungdom. Disse barndomssager medfører store virkninger på hjernen og gætter derfor på, at patienten har været igennem en alvorlig tung psykisk skade, før denne tilstand er indstillet. Dette omfatter ofte tunge traumer som følge af forældre vold eller overdreven mobning eller følelsesmæssigt eller seksuelt misbrug. Dette er nogle af hovedårsagerne til, at din patient kan lide af skizofreni.

2. Narkotikamisbrug:

Narkotikamisbrug er fortsat en af ​​hovedårsagerne til, at en fattig sjæl falder bytte til skizofreni. Narkotika, injiceret, snortet og misbrugt spiller ofte en vigtig rolle i behandlingen af ​​dine lidelser, især omkring hjernen. Narkotika giver dig normalt en høj, hvor du glider væk fra virkeligheden til et sted, hvor alt er pænere. Du fortsætter med dine episoder af stofmisbrug indtil en dag du ikke kommer tilbage til virkeligheden længere.

3. Miljø:

Miljøet du bor i spiller en vigtig rolle i, hvordan du opfatter din livsstil for at være. Verden på dens er et travlt sted, hvor rolige omgivelser kun er et fantasisscenario. Men hvis du altid lever i et miljø af stress og plyndring, hvor folk omkring dig trækker dig tilbage og giver dig ekstra stress, er chancerne for, at din hjerne en dag bare ikke kan tage presset længere. en lille mørk aften af ​​depression kan gøre dig til en skizofren.

4. Alkohol:

Overdriven alkoholforbrug kan føre til forekomst af skizofreni, og dette er en af ​​de mest populære årsager til skizofreni. Folk, der lider af de forskellige symptomer på disse sygdomme, kan bebrejde alkohol foruden stofmisbrug og miljørelaterede problemer. Det anbefales (til folk, der forbruger alkohol næsten regelmæssigt) at de holder op med at forbruge store mængder drikkevarer med alkoholindhold. Dette vil ikke blot hæmme deres hjerne, men også reducere de forskellige funktioner forbundet med hjernen, som yderligere holder kroppen sund. Nogle af de mest skræmmende symptomer på denne sygdom vil helt sikkert have magten til at miste kontrollen over din hjerne.

5. Andre Brain Issues:

En person, der beskæftiger sig med nogle hjerneproblemer, vil være det mest potentielle offer for de forskellige symptomer på skizofreni. Hvis en person står over for nogle tidligere herskende hjerneproblemer, er der en stor chance for, at han let vil blive udsat for de forskellige symptomer på denne sygdom. Hvis det er sikkert, at en person vil være det mest almindelige offer for disse sygdomme, hvis han eller hun også har nogle neuronproblemer. Disse personer anbefales at konsultere læger og specialist på dette område. Symptomerne på disse sygdomme bør aldrig ignoreres, ellers kan det tage en dårlig tur.

6. Problemer med centralnervesystemet:

Hvis en person har nogle problemer i centralnervesystemet, så er der en stor chance for, at han står overfor de forskellige symptomer på skizofreni. Dette er en af ​​de mest potentielle årsager til denne sygdom og kan ske for næsten alle. Man bør være særlig opmærksom på sig selv, hvis de oplever de forskellige tegn og symptomer på disse sygdomme. Folk, der går gennem den skadelige fase af denne sygdom, skal tage nogle relevante og effektive foranstaltninger.

7. Barndom:

Generelt er børn de primære ofre for denne sygdom. Barnets ungdomsindstilling udføres ganske enkelt med symptomerne på disse sygdomme, og det kan siges at være en af ​​hovedårsagerne til skizofreni. Hvis du står over for nogle alvorlige problemer på grund af denne sygdom, anbefales det at straks konsultere en læge. Der er bogstavelig talt ingen flugt fra disse symptomer, da de er virkelig skadelige og kan gøre en syg fra kernen.

8. Tidlige virkninger:

Nogle gange kan tidlige symptomer skyldes at være ansvarlig for forekomsten af ​​denne sygdom. En person vil blive syge på grund af de forskellige symptomer på skizofreni på grund af uvidenhedsfaktoren. Der er nogle mennesker, i hvilke symptomerne begynder at forekomme i et tidligt stadium, og de har tendens til at ignorere det af en eller anden grund. Dette kan være en af ​​de mest mulige årsager.

9. Graviditet Stress:

Det har vist sig at undertiden kan graviditetsspændingen let udløse de forskellige symptomer på skizofreni. Dette er en af ​​de meget mulige årsager til denne sygdom, og det kan gøre denne person ekstremt svag. Dette vil påvirke sindet og vil også tage del i beslutningsprocessen.

10. Prænatale faktorer:

Der kan være nogle prænatale faktorer, der kan siges at være ansvarlige for forekomsten af ​​skizofreni. Der er visse prænatale faktorer, der kan få en kvinde til at få nogle af de værste symptomer på denne sygdom.

11. Graviditet Trap:

En skizofreni betingelse kan opstå, selv når du er inde i moderens livmoder endnu ikke set jordens lys. Det er ofte moderens infektion eller noget relateret til det, der kan udløse skizofreni sygdommen til at danne. At være en kronisk og ondartet sygdom, tager tid til at trives og vokse inde i barnet, og i løbet af din tidlige ungdomsår begynder symptomerne at vise. Hvis du er gravid og har været udsat for en vis infektion, skal du sørge for en grundig kontrol på babyen for at holde det sikkert.

Se mere: Årsager til bihulebetændelse

Schizofreni Symptomer:

De fælles tegn og symptomer på skizofreni bemærket over en gradvis periode omfatter:

1. Hallucinationer og udsatelser:

Høre stemmer, imaginære samtaler, adskille dig selv fra offentlighedens øjne, utroligt nye adfærdsændringer er nogle af de fælles hallucinerende virkninger, schizofrene har at gøre med. Når vi taler om vrangforestillinger, mister personen sin mental sanity, som hjælper hende med at skelne mellem virkeligheden og hendes skabte verden. Hun byder på sin egen verden, hvor intet i virkeligheden virker sandheden for hende. Segregering fra mennesker gør følelsen værre ved at tillade den at vokse og udvide sig.

2. tilfældig følelse:

Når det kommer til at vise følelser, kan det for et skizofren være et job for hårdt for dem. Normalt viser de rigtige følelser på det krævede sted, det er svært for dem, da de ikke har kontrol over deres følelser. Skræmme og græde kan bare være en forvirring for dem, så hvor de skal grine, kan de ende med at græde og omvendt.

3. Denial:

Den værste del af en skizofren patient er, at de altid er fornægtet over, at de er syge og ikke holder godt. Dette gør det sværere for slægtninge og familie at hjælpe dem gennem medicin, da de føler, at de er helt okay og ikke ville tillade fodring af lægemidler til dem.

4. Segregation:

Social segregering kan bare være et andet symptom. Hvis patienten langsomt kommer fra de sociale kredse omkring sig og bruger mere og mere tid i sine egne enheder, skal du mistanke om det uundgåelige.

5. Forholdsproblemer:

En person vil stå over for nogle alvorlige følelsesmæssige problemer, når han (eller hun) går gennem scenen af ​​skizofreni. Det kan være et reelt problem for en, der er gift eller i et forhold. En af partnerne i forholdet vil få negative tanker om de andre opholdssteder. Der er mange ofre for dette særlige symptom, og det kan siges at være et af de mest almindelige symptomer på skizofreni. Sagen bliver til tider så skadelig og kompleks, at folk er efterladt med andet valg end at konsultere en hovedlæge, der beskæftiger sig med følelsesmæssige problemer og vrede management spørgsmål (psykiater).

6. Gazing:

Blandt alle symptomer på skizofreni er dette den mest almindelige, og der er et antal ofrene, som siger, at man ikke kun har kontrol over sig selv og deres sind. En person vil se på nogen eller en person i en vis mængde tid, som måske virkelig forstyrrer den førstnævnte. Der er mange symptomer på disse sygdomme, men intet som denne.

7. Koncentrationsproblemer:

En person vil have svært ved at koncentrere sig om noget, når han eller hun lider af skizofreni. Der vil også være andre lignende problemer, som vil indebære tab af mental tilstand eller opfører sig uforskammet med nogen uden nogen særlig grund. Der vil også være tidspunkter, hvor en person vil gå eller rejse uden en bestemt sindstilstand, hvilket betyder, at han ikke har nogen ide om, hvor han skal hen. Dette kan være virkelig skadeligt for nogen.

8. Upassende latter:

Hvis du er villig til at vide om de forskellige symptomer på skizofreni, så er det noget du bør vide. En person vil stå overfor problemer i forbindelse med latter eller endda græde. Han eller hun vil ikke være i stand til at grine ordentligt, og der vil også være problemer med talesvårigheder.

9. Extreme Reaction To Criticisms:

En person, der lider af skizofreni, vil fortsat irritere det meste af tiden. Den pågældende person vil ikke være i stand til at tage noget let, da han har en sindstilstand, hvor han vil tro, at alt og hvad du siger om den person, vil blive taget som noget imod ham eller hende af ofret (som lider af skizofreni). Der vil være tidspunkter, når en person vil beskæftige sig med nogle symptomer, som også kan ødelægge hans fysiske tilstand, da vi alle ved det logik, at hvis sindet ikke er rigtigt, vil kroppen heller ikke fungere ordentligt.

Se mere: Symptomer på skørbug

10. Glemsomhed:

En mand, der lider af skizofreni, vil have et glemsomt sind. Han eller hun vil stå over for nogle problemer, når det kommer til at huske noget som hans sind vil give op på ham, og han vil ikke være i stand til at fokusere på noget.

Pin
Send
Share
Send