Skønhed og mode

Hvordan man bruger olivenolie til mørke cirkler rundt om øjnene?

Pin
Send
Share
Send


Upset dine sovende vaner og du skal sige velkommen til mørke cirkler. Ja, disse kommer, når du springer i søvn. Ingen kan lide at have mørke cirkler, kan det være dreng eller pige. De kan komme let, men det vil ikke være let at gå. Der er mange retsmidler til mørke cirkler, og olivenolie er en af ​​dem. Arbejder olivenolie til mørke øjencirkler. Ja, olivenolie har mange fordele fra hår til hud. Her skal vi diskutere fordelene ved olivenolie til mørke cirkler.

Hvordan man laver og bruger olivenolie til mørke cirkler:

Der er få måder, hvorpå du kan bruge olivenolie til mørke cirkler omkring øjne,

1. Brug af almindelig olivenolie:

Hvordan laver man:

Du kan bruge almindelig olivenolie eller ekstra jomfru olivenolie. Brug direkte fra flasken.

Hvordan man ansøger:

Hæld nogle olivenolie på en bomuldsbold, eller du kan også bruge dine fingre. Påfør olivenolie til øjnene mørke cirkler i en cirkelbevægelse og hold det for natten.

Hvornår skal du bruge

Du kan bruge det dagligt inden du går i seng og ser resultaterne for dig selv.

2. Olivenolie med gurkemeje:

Hvordan laver man:

Sæt en halv skive gurkemeje med olivenolie i en skål. Bland dem godt for at danne en halvflydende pasta. Du kan også bruge jomfru olivenolie til de bedste resultater.

Hvordan man ansøger:

Påfør denne pasta på dit ansigt og lad det sidde i få minutter. Når det er tørt, skyll det med varmt vand.

Hvornår skal du bruge

Du kan bruge denne ansigtsmaske en om ugen før badet for at rense ansigtet og slippe af med de mørke cirkler.

Se mere: Sådan bruges Castorolie til mørke cirkler

3. Olivenolie med Citron:

Hvordan laver man:

Læg en halv sked citronsaft med olivenolie i en skål. Bland dem godt. Du kan også bruge jomfru olivenolie til de bedste resultater.

Hvordan man ansøger:

Hæld denne blanding på en bomuldsbold, eller du kan bruge bare fingre. Påfør denne blanding på dit ansigt og lad det sidde i få minutter. Når det er tørt, skyll det med varmt vand.

Hvornår skal du bruge

Som citron er en naturlig blegemiddel, kan du bruge den dagligt også før du sover eller før du tager et bad.

4. Olivenolie med Honning og Yoghurt:

Hvordan laver man:

Tilsæt to spiseskefulde olivenolie en fjerdedel kop honning med en kop yoghurt i en skål. Bland dem godt for at danne en pasta

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding på ansigt i nogle minutter og lad det bløde i huden. Skyl med vand. Du kan også bruge en børste til at anvende pastaen på dit ansigt, eller du kan bruge fingre.

Hvornår skal du bruge

Du kan bruge denne maske en gang om ugen for at slippe af med de mørke cirkler og nære huden. Dette kan gøres inden du går i bad eller bruges i stedet for en ansigtsvask.

Se mere: Kokosolie til under øjet mørke cirkler

5. Olivenolie med havsalt:

Hvordan laver man:

Du kan lave en skrubbe af olivenolie ved at blande det med havsalt. Tilsæt en lille mængde havsalt og nogle dråber olivenolie i en beholder.

Hvordan man ansøger:

Påfør det på ansigtet og lad det stå i få minutter. Skyl det med varmt vand. Det virker som underligt på huden, det scrubs bare dit ansigt, men lette også de mørke cirkler

Hvornår skal du bruge

Da det blødgør og rydder huden, kan du bruge det to gange om ugen før du går i bad.

Du kan prøve nogle af disse metoder, og så beslutter du, at olivenolie er god til mørke cirkler eller ej? Disse er virkelig nemme og enkle metoder til at slippe af med mørke cirkler. Med disse metoder kan du få en glødende og jævn hud. Med disse diy remedies, kan du slippe af med mørke cirkler øjeblikkeligt. Prøv disse ud for de bedste resultater og farvel til mørke sort under øjnene.

Se mere: Fungerer citron for mørke cirkler

Pin
Send
Share
Send