Skønhed og mode

27 uger af graviditet - symptomer og føtal udvikling

Pin
Send
Share
Send


Det menneskelige livs natur fortsætter, og som en del af den menneskelige livsproces reproducerer vi. Livets rulle fortsætter, og hvad var engang bare en tanke efter en god ni måneders varsel vil nu bære dit navn. Graviditet ord er meget sublim og kort gør ordet lyd så nemt som sin udtale. Men det er en modstridende tanke, når det kommer til at leve scenen. Graviditet er ikke en let sag, der kan gøres inden for få dage.

Transformationen fra blastocyst til embryo markerer babyens udvikling indeni. Umiddelbart vil du blive afleveret en streng dosis og ikke listen med en lige diæt og et blødt hjerte. Ja, lige om denne gang vil du være centrum for attraktion med alle dine kære, der forsøger at tage vare på dig fuldt ud.

Men ingen kærlighed i verden kan matche op til den, du føler lige nu for din lille, så blandt pandemoniet og urolige følelser vil du snart finde dit fredstykke, når du lærer at leve med ham. Langsomt vil du finde ud af hans ubehag og ønsker, hans favoritter og hans rutine. De ni måneder er en god lang tid at binde med din baby. I medicinske termer beregnes disse ni måneder på et ugentligt forum, hvor i alt ni måneder betragtes som 40 uger.

Se mere: 23 uger gravid baby bevægelse

Inden for disse 40 uger vender babyen fra et speck af liv til en fuldverdig miniature menneskelig babyform. Den første af processen viser, at barnet knytter sig til moderens æggestokkevægge eller placenta, der understøtter den daværende blastocysts liv, der kun er et 4 eller 5 dages gammelt befrugtet æg. Så bliver babyen til en fremmed form for intet andet end uregelmæssig masse med et speck af livet. Det er her, når barnet er et embryo og derfra et foster, som er, når dannelsen af ​​hans krop er færdig, og han afventer udvikling.

Derfor får babyen nu mulighed for at vokse og trives ved at tage hjælp fra moderen. Disse 40 uger er således grupperet i tre dele. Den første anden og tredje trimester. Mens den første eneste omhandler dannelsen af ​​den, behandler den anden og den tredje med barnets udvikling.

Hvad skal du tænke over i denne uge

Det er et spørgsmål, hvor præcision er påkrævet sammen med de slanke og slanke regler, ubøjelig. Starten af ​​graviditeten er markeret med rushing til badeværelserne tidligt om morgenen. Denne formiddagssyge er så direkte relateret til de kommende måneder af farer. Morgenmorgen falder dog, når barnet begynder at tage dannelse. Denne uge vil holde dig travlt med stigningen i op-og nedture på dit sind.

Se mere: 24 uger gravid

Fosterudvikling af barnet

Din næste af slægten er nu på sin 27. uge, og hvis du undrer dig over, hvad der foregår med ham, er det en sneaktop.

Øjne:

All denne gang brugte din lille baby sin fantasi og sans for at føle rummet omkring dig, men i denne uge vil hans øje begynde at fuldende sig. Som øjnene udvikler sig, begynder nethinden i øjnene at perfektionere sig selv. Øjenvipper er nu dannet, da det begynder at beskytte øjet mod fremmede stoffer.

Sovemønster:

Nu kan du se din baby udvikle en lille smule hver gang. Med de bestående uger i ugen, hvis du er heldig, kan du få din baby til at gyde. Dette er det første tegn på ham, der føler sig træt. Nu hvor hans hjerne har udviklet sig, er han i stand til at føle et vist antal følelser som at sove. Derfor har han nu tidsintervaller, som han dedikerer til at sove. Han kan endda have sin yndlings sovestilling som måske en hånd til hagen eller hænderne foldes i maven foran mv.

Vækst:

Højdepunktet i denne uge er den pludselige vækstspurt i kroppen, der er præget af stigning i en hel tommer i løbet af ugen. I slutningen af ​​denne uge vil du bemærke, at din baby er vokset en helt ny tomme og nu vejer han et sted omkring to pund med en 14 tommer måling. Denne pludselige vækstspurt er ekstremt svært at fange og forekommer lejlighedsvis.

Vinsmagning:

Her er højdepunktet i den 27. uge. Dannelsen af ​​hans smagsløg, som gør det muligt for ham nu at prøve alle de forskellige smag af mad du bruger. Det er her, når barnet opfanger krydderierne fra moderens fostervand, og det er, når han lærer at skelne mellem smag. Til tider kan han endda hive, hvis smagen er anderledes end ham.

Knoglemarv:

Stamcellerne opdeles i de røde blodlegemer og hvide blodlegemer og blodplader. Hjerteopoietiske stamceller ligger i en specialiseret niche og interagerer med vaskulatur-, osteoblast- og plasmaceller. I den 27. uge er der betydelig stigning i rækkevidden af ​​erytropoiesis og granulopoiesis ved som væksten af ​​knogler er forbedret.

Hudpleje:

De fleste topiske midler påført på huden af ​​moderen bliver absorberet af huden, og det kan krydse placenta-barrieren. Eksempler som retinoider, der forekommer i hudcreme (anti-aging), kan forårsage fødselsdefekter og salicylsyre, som tilhører familien af Aspirin (Anti Clotting Agent) bør strengt undgås, da det er klassificeret under skadeligt stof under graviditet. Da det primært anbefales topisk creme til acne problemer.

Den bedste måde til hudpleje til fosteret er gennem hydrering. Drikker meget almindeligt vand uden sodavand, Kokosvand og Kritikjuice er den bedste måde at vedligeholde ved hud. Gøre naturlægemidler er også en god måde at udvikle baby på.

Se mere: 26. uge af graviditetspleje

Symptomer på 27 ugers graviditet og hvordan man overvinder

Der er altid mor, der går gennem ændringer også.

Administrer dine følelser:

Det er ofte et hektisk skema for moderen at opretholde en indre fred, mens hendes sind skriger af frygt for hendes kommende levering, frygt for at mislykkes som en mor og mange flere. Dette er på grund af dine kvindelige hormoner, der producerer sig selv i overskud, der gør denne rejse uudholdeligt hård. Denne følelsesmæssige undergang kan påvirke din livsstil, herunder dine babyer, så opretholde din indre fred. For at være ude af pitfallet af stress, bekymre dig ikke for meget. Forkæl dig i gode ting, som at se en komediefilm eller en god tur med din bedste ven. Tal med din læge om enhver beslutning du træffer, så du ikke tæller dine øjeblikke og undrer dig over, om du har lavet den rigtige. Et par tips til at håndtere din stress gives snart fremad i artiklen

Mangel på vejrtrækning:

Breathlessness kan være et problem nu, siden babyen vokser mere og mere og besætter mere plads end før. I et desperat forsøg på at gøre mere plads skubber barnet derefter ind i brysthulen og dette kan forårsage mangel på åndedræt. Sammen med denne subsidiære begivenhed kan følge for eksempel åreknuder, som er en nervesygdom, der hovedsageligt påvirker dine underekstremiteter eller hæmorider på grund af det store pres af babyen, som hver uge får et pund mere. Et tilfælde af akut rygsmerter kan også følge, hvis du ikke sover på dine sider. For at overvinde åndenød, må du ikke forstyrre dig selv. Prøv at slappe af, og tag dyb vejrtræk hvert par sekunder for din situation og sundhed for at komme tilbage til det normale.

Abdomen kramper:

Det ses ofte, at i løbet af tiden kan magekramperne gå fra ondt til værre sammen med din baby sparker og stansning. Pas på ikke, da det er normalt for mange mødre. Prøv at holde din babys position godt vedligeholdt, en god holdning er foreslået. Den anden der går galt, viser meget mavesmerter. Du vil ikke have det til at forstyrre dig i den 27. uge, med så mange udviklinger rundt omkring allerede. Derfor, prøv at komme igennem det hele med en lille øvelse og et afbalanceret tyngdepunkt. Det er alt hvad du behøver at gøre for at overvinde din situation.

klodsethed:

En uge tilbage for at komme ind i tredje trimester, kommer nu tilbage i fuld kraft alle de gamle graviditetssymptomer. Udmattelse og træthed øges. På grund af at barnet får kramper i sennat, kommer det også i spil, hvilket afspejler moderens tyngdepunkt ( på grund af den voksende bump). Muscle kontrol og koordination af handlingerne er også reduceret. Alle disse ændringer fører helt sikkert til at føle klodset af moderen. Men denne ændring er kun midlertidig, indtil levering.

Hyppige badeværelseture:

Kort efter graviditeten forekommer der hormonelle ændringer, der får blod til at strømme hurtigt til nyrer, hvilket ofte fører til, at blæren ofte bliver fyldt. Frekvensen af ​​vandladning er mere om natten, da de gravide kvinder ligger ned i væskerne, der bevares i ben og fødder kommer ind i blodstrømmen, der så bevæger sig til blæren, fører det til hyppig vandladning i løbet af natten. For at undgå hyppig vandladning reduceres til indtagelse til diuretiske drikkevarer som kaffe og tee.

27. uge Aktiviteter:

27. uge betyder fiskeri i tredje trimester. Nu skal hun være udmattet med alle de fysiske og følelsesmæssige ændringer. Men at fortsætte med at være sund er vigtig for en normal levering. Ved rutineøvelse og stabil bevægelse hjælper også babyens vækst. Udvikling af fostrehjerne og ekspansion af lunger finder sted i løbet af dette stadium, og Braxton Hicks Contractions sker også, betyder at der er tilstrækkelig mængde ilt til i hjernens udvikling, og sammentrækningerne skal også kontrolleres altid.Havy Kontraktion kan føre til arbejdskontrol.

Kost:

 • Store 5 næringsstoffer: Folat, calcium, zink, calcium og fiber skal inddrages i kosten. Da folat (form af vitamin B ikke udskilles af kroppen selv. Kosttilskud med folat er nødvendig. Vitamin B-tilskud hjælper med at forhindre neuralrør defekter
 • "Jern er svært at få fra kosten, så tag et jerntilskud eller prænatal vitamin med jern", fortæller Hope Ricciotti, MD, en lektor i OB-GYN på Harvard Medical School. Jern er et vigtigt næringsstof til dig, da du har brug for en mange røde blodlegemer for at udvikle din lille. Sørg for at du ikke drikker kaffe eller te lige efter at have en mad rig på jern.
 • Spis ikke for to: hvilket kun fører til Vægt gain.Proper kombination kostfibre en vitaminer anbefales til en sund mor og fetus
 • Hele korn mad rig på fiber, zink, magnesium kan suppleres i stedet hvis ris. Der kan forhindre fra ungdomsdiabetes.
 • Omega 3 fedtsyre kosttilskud. National Institute, hvis sundhed anbefaler mindst 300 milligram DHA i deres daglige kost af gravide og sygeplejersker. Flax frøolie, fisk, valnødder er en god naturlig kilde til fedtsyrer og anti oxidanter

Dyrke motion:

 • Pelvic strækninger:

Denne type øvelse hjælper med at lindre rygsmerter, og fordi disse strækninger også koncentrerer sig om vejrtrækning, hvilket hjælper med at lindre spændinger. Typen af ​​strækninger kan være som lav ryg strækninger, tilbagevendende stretch med fitnessbold, stående bøjlehældning, torso rotation. Hver øvelse kan være gentages i 10 gange. Alt ubehag under øvelsen skal straks konsultere lægen.

 • Squat:

En af de væsentlige og gavnlige øvelser, der skal gøres under graviditeten. Med benene brede bortset fra skulderniveauet og ryggen lige. Øvelsen af ​​halvt siddende og opstigning følges med korrekt åndedrætscyklus. Fordele ved squat er: Øg bækkenbundens muskelstyrke Forhindrer ryg- og bækkenpine, Forbered dig på arbejde, Fosters stærkere fødestilling

 • Yoga:

Yoga er absolut et godt værktøj til en normal levering. Det hjælper med at berolige kroppen ned fra stress og hormonel ubalance. Prænatal Yoga klasse anbefales altid af gynækologen nu en dag. Mest anbefalede yoga asanas er som Butterfly stretch, Cat Cow, Side vinkel pose.Combing yoga og cardio motion som walking hjælper med at reducere komplikationer under arbejdskraft og efter arbejde.

 • Pelvic Rest:

Læger anbefaler at undgå bækken aktivitet under graviditeten. Det er fancy måde at sige ikke at have sex i denne fase. Når nede efter kan det føre til blødning, Preterm arbejdssmerter, Placental komplikationer.

 • gåture:

Kardioaktivitet anbefales stærkt, da det hjælper med regulering af iltforsyningen og blodpumpens aktivitet er også initieret. Dette er en simpel måde for fysisk aktivitet, der ikke kræver nogen investering. Et godt par fodtøj, som og komfortklæder er det eneste krav.

Sex under graviditet i 27. uge:

Pelvic hvile er nødvendig under graviditeten, da forstyrrelser af moderkagen og beskadigelse af embryonale sække er højeste risikofaktor, som vil føre til abort.

Tips til at overvinde stress under graviditet

 • Finansielle problemer har brug for din opmærksomhed med det samme, og den 27. uge betyder den syvende måned, og nu ville det være det rigtige tidspunkt at starte.
 • Balanceret liv med god ernæringsmæssig mad og gode tanker i tankerne er nøglen til at komme væk fra stress. At læse mange bøger hjælper med at roe sindet.
 • Du kan få al den støtte du ønsker fra prænatalklasser, så glem ikke at tjekke dem ud omkring dit område.
 • Yoga er en god måde at slippe af med alt, hvad der bekymrer dig og styrke dit sind. Forsøg at af-stress.
 • Hvis du planlægger en hjemmefødsel, ville det nu være en god tid at starte. Tal med nogen, der kan arrangere en jordemoder til dig.

Medicinske behandlinger og kontrol:

På dette stadium foretages en blodprøve for at kontrollere, om din baby lider af eventuelle abnormiteter. Ultralydsscanning udføres altid under hver trimester for at kontrollere fostrets bevægelse og stilling ... Sund mad og ingen alkohol vil helt sikkert forhindre smerte. Dental (scanning af scanning) i 1. og 3. trimester bør undgås. Ingen invasiv behandling anbefales .Medicin er kun givet med læge rådgivning

 • Aches og smerter-Acetaminophen. Fjerner ikke Ibuprofen og Naproxen.
 • Allergi-Antihistaminer og Ioratidin. Undgå pseudophedrin og decongestants som phenylefrin.
 • Hoste-Dextromethorphan og Guaifenesin.
 • Forstoppelse-Metamucil og Colace. Undgå afføringsmidler og mineralolie.
 • Halsbrand-antacida og famotidin.

Tips og forholdsregler:

 • Til hududslæt og sår urtebehandling kan naturlige hjemmelavede opskrifter følges. For hududslæt er kokosolie foretrukket, da den har Anti-svampegenskaber eller sår. Gurkemejerpulver kan anvendes, da det har fået en inflammatorisk virkning
 • Smerter som Tylenol (Acetaminophens en tages)
 • Undgå overbelastning på arbejdspladsen. Regelmæssig bevægelse i arbejdstiden er meget vigtig. Kan øve vejret i løbet af frokosttid.
 • Tal med dine familiemedlemmer om dine fremskridt.

Tio måneder i en kvinde lever, venter på, at ny sjæl kommer ind i denne smukke verden af ​​jorden. Ændring i graviditetsstadiet er en drøm for evigt kvinder, og hun gør det godt med fuld deikation. Men det er ikke en enkeltmandshær. Samarbejde fra den mand, hun elsker, er vigtigst og familien, hun er relateret til.

Pin
Send
Share
Send