Skønhed og mode

Aloe Vera til acne - hvordan man bruger det

Pin
Send
Share
Send


Yearning for den klare, glødende og sunde hud siden aldre? Er acnefri hud en simpel drøm, som du tror aldrig vil blive til virkelighed eller materialisere? Prøv Aloe Vera. Acne ar er generelt meget stædig, de tager meget tid for dem at gå og forlade huden glød. Acne ofre kan se mærkbare ændringer i blot en uge ved at udvinde saft og anvende det over acne eller bums. Aloe Vera er en kaktuslignende art med oprindelse i Nordafrika. Den vokser over hele verden i varmt klima. Aloe Vera har forskellige videnskabelige egenskaber som antibakterielle egenskaber. Det er en smertehæmmer, en astringerende. Det stimulerer cellevækst og reducerer ardannelse.

Aloe Vera har gode helbredende egenskaber, som igen gør aret hurtigere. Det formerer helingsprocessen i kroppen og hjælper med cellefornyelse i et hurtigt tempo.

Næringsliste over denne plante er uendelig. Det fremmer ny cellevækst i huden. Det indeholder fordelagtige forbindelser som lectiner, mannaner og polysaccharider. Det er beriget med vitamin, protein, aminosyrer, enzymer osv. Som er stærkt krævet af kroppen. Det virker som et godt rensemiddel og et resultat deraf hjælper med fjernelse af sorte hoveder. Aloe Vera-planten kan også dyrkes meget hurtigt hjemme, og det er slet ikke vanskeligt at opretholde plantens vækst.

Se mere: Anvendelse af tandpasta på bumser

Sådan bruges Aloe Vera til acne:

Der findes forskellige kommercielle Aloe Vera produkter, der findes på markedet, der omfatter sæber, creme, geler, ansigtsvask. Aloe Vera gel er fremragende i blødgøring og reduktion af acne ar og mærker og selve arret. Nedenfor har vi forskellige typer af metoder og behandling for acne ved hjælp af aloe vera, som er meget effektive og populære også.

1) Rens dit ansigt med Aloe Vera produkter:

Man kan købe ren sortiment af Aloe Vera-produkter på markedet, der omfatter sæber, ansigtsvask, en fugtighedscreme, natkrem. Hvis du bruger det dag og nat regelmæssigt, kan det resultere i sund hud med mindre eller ingen ar mærkning overhovedet.

2) Aloe Vera Juice:

Man bør drikke et glas juice dagligt for at afgifte systemet af alle toksiner og affaldsstoffer, og dermed opnå en klar og glødende hud. Juice kan ekstraheres ved at bruge det længste blad på planten, da det indeholder den maksimale mængde saft. For tilsatte smagsstoffer kan man blande det med gulerodssaft eller rødbedsaft. Det kan anvendes direkte på de berørte områder, som kan resultere i nedsættelse af acne. Dette er en af ​​de bedste naturlige aloe vera behandlinger for acne ar og mærker

3) mælk, sukker og aloe vera ansigtsmaske til acne:

Mælk sukker aloe maske kan påføres over hele ansigtet for at slippe af med acne. For at forberede det, bland en halv ske sukker i to skeer honning. Opløs det godt. Tag et Aloe Vera blad og ekstraher saften ud af det. Og bland det med mælkesukkeropløsning korrekt. Påfør denne maske jævnt på ansigtet og hold den i 20 minutter. Vask det af med koldt vand og klappet det tørt. Følg det ved anvendelse af Aloe Vera beriget creme.

Se mere: Anvendelse af gurkemeje på bumser

4) Aloe Vera -Rose Vandmaske Til Acne.

Træk saften ud af Aloe Vera-planten og bland med 2 skeer rosevand. Påfør masken jævnt ved hjælp af en bomuldskugle. Det reducerer pimple mærker, pigmentation mark, alder pletter, ar mærke, skade mærke. Det kan masseres i 2-3 minutter for at rense huden og fjerne snavs fra cellerne.

5) Aloe Vera-Turmeric Pulvermask:

Denne maske hjælper med fjernelse af acne samt bringe glød til ansigtet. Denne ansigtsmaske er en af ​​de bedste masker af aloe vera til at helbrede acnes fra ansigtet.

6) Aloe Vera fugtighedscreme eller acne ar behandling:

Aloe Vera er det bedste middel, hvis du anvender aloe Vera til acne ar, der skal fjernes. Aloe Vera fugtighedscreme forhindrer arerne tydeligt. Det fjerner inflammatorisk acne og betændelse på huden. Det gør hudlaget koldt og behandler med præcis af gelen kommer fra bladene. Det virker som en fugtighedscreme på din hud. Det reducerer de problemer, der bærer hudskaderne. Dette hjælper med at forynge og genoplive arene. Blandt de andre er det værste problem, der opstår på huden, acne. Nu skal du få nogle tricks på hvordan man bruger aloe vera til acne. Der er mange kombinerede aloe-ansigtspakker, der bruges til at løse akneproblemerne.

7) Aloe Vera Almonds Blanding Face Packs:

For at lave en kombineret ansigtspakke på acne til tør og moden hudtone tilsættes nogle nedbrudte mandler og blødgør aloe Vera med kogt vand. Bland det for at lave en pasta. Når pakken har påført huden på huden og vent i mindst 15 minutter, skylles den af.

8) Aloe Vera agurk, havregrynspasta til acne:

Hvis acne er på den døde hudtone, er det bedst at bruge denne ansigtspakke. Tag en skål og bland nogle agurkestykker og tilsæt aloe Vera for at danne en pasta. Nu skal du tilføje noget vand for at hakke dem. Derefter tilsættes havregryn på den. Bland dem godt. Påfør på dit ansigt, hold det i 10 minutter, vask det derefter.

9) Aloe Vera Cottage Ost, Datoer Face Packs:

Tag to spiseskefulde cottageost med tilsætning af aloe Vera. Kompilere dem. Tilføj nu nogle datoer og kompilér det, indtil det danner en cremet blanding. Så hold hele pastaen i frysetid i lang tid. Så tag det ud og applicer på din acne og opbevar det i mindst 30 minutter. Masser det derefter forsigtigt. Vask derefter med kogt vand.

10) Aloe Vera Yoghurtpasta:

Dette er et middel mod acne i følsom hud. Tag aloe Vera blade og knus det og lav en glat pasta. Anvend derefter agurkesaft og yoghurt. Tilsæt nogle dråber æteriske olier. Kompilere det, indtil det bliver glattere. Påfør nu det på dit ansigt og skyll efter 15 minutter med koldt vand.

11) Aloe Vera Citron Juice Sammensætning:

Anvend det på acne i garvet hud. Påfør ekstraktet af aloe Vera med citronsaft kompilere dem. Lav en fast pasta, og anvend den på det berørte område. Opbevar pakningen i 10 minutter. Skyl med varmt vand uden gnidning.

12) Aloe Vera, Olivenolie Og Shea Smørpasta:

Tag en skål dårlig Shea smør og olivenolie med kogte blade af aloe Vera. Lav en god samling af pastaen. Anvend det på din acne. Det er godt for dragen til normale skind. Hold masken i 15 minutter og skyll derefter af.

Se mere: Honning for acne ar

Sådan appliceres Aloe Vera på ansigt til acne Cure?

Det er ikke obligatorisk at anvende alle aloe Vera-produkter på samme måde. Disse adskiller sig fra hudtyperne og pakken eller pastaerne. Så nu kommer spørgsmålet, hvordan man anvender aloe Vera på ansigt til acne? Nogle af disse siges at finde anvendelse på hele ansigtet. Nogle af siges at anvende kun på det berørte område på ansigtet. Men før man anvender dette, skal alle rengøre ansigtet med ansigtet vask og kombinere med kogt og koldt vand.

Aloe Vera Gel For Acne Cure:

De ekstraherede aloe Vera blade producerer aloe Vera gelen. Det bruges som et middel til mange ting. Men specifikt bruges det til aknebehandling, og det hjælper med at gøre huden mere tonet. Det forhindrer virusets påvirkning af acnes på skind. Folk bruger aloe Vera gel til acne.

Så for at starte med det, enten plante en Aloe Vera hjemme eller købe en gel fra markedet. Den reneste form for saft kan kun udvindes fra planten. Korrekt hudpleje regime bør følges for at finde synlige og bedre resultater. Disse Aloe Vera ansigtsmasker vil helt sikkert hjælpe dig med at tackle acne naturligt.

Billeder Kilder: 1, 2, 3, lukkermasse, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,

Se videoen: 1 WEEK ALOE VERA CHALLENGE! REAL RESULTS! Will it clear acne and fade scars?? BiancaReneeToday (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send