Skønhed og mode

11 ledende årsager til mørke cirkler under øjnene i kvinder

Pin
Send
Share
Send


Du har savnet en eftermiddags lur og den næste ting du ser om aftenen er en mørk plaster lige under dine øjne stirrer stædigt på dig. Det hele begyndte med telefonopkald i sen nat og film og skoleprojekter og kontorarbejder. Den lille og smidige hud, vi engang havde sportet i vores barndom, blev grov og bad om hjælp fra de mange reklameartikler og et sted i mellem var der fødsel af mørke cirkler under dine øjne.

Hvad forårsager mørke cirkler?

Mørke cirkler er enkle mørke pletter, runde i form under dine øjne, og det er her, vi skal vide, hvorfor præcis de ser ud og hvor godt de skal klare dem.

Søvnmangel:

En af hovedårsagerne til mørke cirkler under øjenpletter er på grund af alt det stress og depression og hårde arbejde og kontorfiler, som du har begravet dig ind i. Den mørke cirkel under øjet har en eller to ting at gøre med dette ekstreme hårde arbejde, som du sætter op med. Dette er ikke så meget det hårde arbejde så meget som søvnløsheden, der fører til blodakkumulering under øjnene. Når du har regelmæssig lyd sover, begynder blodet at afkøle og cirkulere godt, hvilket forlader de sorte pletter.

Melaninproduktion:

Mange gange har det intet at gøre med blodkoagulering, men for det meste at gøre med irrationel melaninproduktion i dit system, der kan ses på ydersiden, lige under øjnene. Denne tilstand kaldes periorbital hyperpigmentering, hvor melaninproduktionen stiger under øjenområdet. Men forskningen siger, at det ofte er de mørke eller garvede hudfolk, der tager efteråret til dette.

Se mere: Sådan fjerner du mørke cirkler permanent hjemme

Genpulje:

Selvom du sover godt, kan den vedvarende mørke cirkel i dit system skyldes dit slægtstræ og deres forbipasserende nedturer. En stor del af din stædige mørke cirkel kan skyldes arvelighed, hvor folk eller relationer i dine familiemedlemmer kan sporten mørk cirkel, hvorfor det passerer på dig.

Livsstil:

Din livsstil har stor indflydelse på hvordan du ser ud eller vil se ud i dag. En kvinde, der arbejder lykkeligt på sit kontor og kommer hjem til hvile, vil altid være gavnlig end en kvinde, der bringer hjem hendes arbejde og holder op hele natten og forsøger at afslutte det. På samme måde er en ung kvinde, der fejrer eller clubbing hver dag om natten, sammen med overdreven rygning og drikker tvunget til at have mørke cirkelproblemer i slutningen af ​​alle de gnidte make-ups.

Dehydrering:

Dehydrering har en vigtig rolle at spille, når det forårsager mørke cirkler. Vandsmerte i vores krop til tider er tydeligt i nogle dele af huden end andre, og området under dit øje er en af ​​disse regioner. Dette kan skyldes hudens tyndehed på den del, men på nogen måde vil din krop vise mørke cirkler i tilfælde af dehydrering.

Se mere: Shahnaz Hussain Skønhedstips til mørke cirkler

Hormonale vaner:

Denne del er mere relevant for kvindernes folkemusik end mændene. Normalt styres kvinderne af vores hormoner, og pludselige hormonelle ændringer eller sekretioner i vores krop kan være en vigtig årsag til mørke cirkler. Selvom din hjerne nu ved, at der er behov for det, viser din krop tegn på, at det stadig har brug for tid til at tilpasse sig disse ændringer. Dette er mere tydeligt i de tidlige graviditetsmåneder.

Sæsonbetingede allergier:

Dette er en meget almindelig årsag, der forårsager mørke cirkler, da allergier forårsager irritation, og der er kløe i øjnene. Menneskeimmunsystemet producerer et stof kaldet antistoffer, og når nogen er ramt af allergi, gør immunsystemet antistoffer som skadeligt allergen. Når du er i kontakt med dette allergen, kan immunsystemet forøge huden, fordøjelsessystemet eller luftveje.

Allergier er af forskellig art, nogle mennesker er allergiske med visse typer mad, mens nogle er allergiske for insektbid, nogle er med visse stoffer. Så hvis du er meget allergisk stop forbruge den mad, drikkevarer, medicin ellers kan det begynde at forårsage mørke cirkler under øjnene.

Anæmi:

Nu har alle elsker mad, der smager godt, uanset at det mangler vigtige næringsstoffer. Hvis denne type mad forbruges i længere tid, forårsager det mangler af essentielle næringsstoffer, som helt sikkert begynder at reflektere som mørke cirkler omkring øjnene. Forkert eller ubalanceret kost kan føre til mangel i jern, som begynder at reflektere som mørke pletter, og du kan også blive ramt af hyppig kold og svimmelhed. Så sørg for, at din kost indeholder mørke bladgrøntsager såsom spinat, tang, æg, sojaprodukter og nyrebønner mv., Der er højt i jern. Så forbruge afbalanceret kost, der har alle vigtige næringsstoffer og vitaminer og holde sig væk fra mørke cirkler omkring øjnene.

Uundgåelig aldring

Da dagene går forbi, er alle os aldrende og huden begynder at miste sin elastik og begynder at blive tyndere. Som en person vil naturlig alder begynder de mørke cirkler at blive synlige med nogle rynker og bagginess. Huden tynder og gennemskinnelig og gør det muligt for de blålige blodårer at blive synlige, som er de mørke pletter under øjnene. Når en person begynder at aldre huden, løsner huden under øjnene bliver ramt meget let, og som en konsekvens begynder mørke cirkler at blive synlige. Så selvom du sover godt, når du begynder at aldre, er de mørke cirkler uundgåelige, da det er et naturligt fænomen.

Arbejder på computer:

Da computerens æra og hver eneste af os bruger næsten hele tiden foran det, kan det medføre træthed i øjnene, og i løbet af tiden kan mørke cirkler også begynde at danne. Når du bruger timer foran computeren, begynder nogle kløe i øjnene, som skyldes, at du gnider øjnene, hvilket forårsager skade på blodkarene omkring øjnene. På grund af dette begynder huden i og omkring øjnene at blive mørkere og med tiden mørke patches begynder at blive synlige. Så brug teknologien, men med al forebyggelse.

Overdreven solbelysning:

Mange af jer bruger timer i rejser, og som øjnene udsættes for skadelige stråler fra solen, der forårsager pigmentering på hudens overflade, og mørke cirkler begynder at blive synlige. Eksponering for sol øger det naturlige melaninniveau, og huden omkring øjnene begynder at blive mørkere. Så hvis du bruger timer i solen, så start med at bruge solcreme med høj SPF og beskyt dannelsen af ​​mørke cirkler.

Hærdning:

Mørke cirkler kan være stædige, men der er ofte få tips og tricks til at styre mørk cirkel.

  • Sørg for at tilbringe nogle gode timer om natten for at få en god søvn.
  • I tilfælde af vedvarende mørke cirkler, gå organisk og lav dig selv en fortid fra agurk og kartoffelsaft. Påfør med bomuld og vent på, at den tørrer.
  • Du kan altid bruge yoga til det ja, hvor øjenmassage kan sikre blodcirkulationen, hvilket ville betyde mindre mørke cirkler.
  • Vær ikke bange for at blive kommerciel med rullen på rør eller øjencremer. Ofte kan deres avancerede formler blandet med organiske stoffer hjælpe dig med at slippe af med mørke cirkler.
  • Begynd at drikke mange væsker og vand og hold huden hydreret, da den forhindrer dannelse af mørke cirkler og endda hærder den eksisterende. Du skal i det mindste forbruge 12-14 briller på daglig basis.
  • Udover at gå organisk, lav nogle pakker, som er let tilgængelige i hjemmet og anvende dem dagligt til at helbrede de mørke cirkler. Kan du blande magisk gurkemeje med ren honning og anvende dagligt og se ændringerne.

Billeder Kilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send