Skønhed og mode

15 Fineste Bollywood Sarees Med Billeder

Pin
Send
Share
Send


Vidste du, at de fleste af de trendy sarees, som kvinder er sportslige i disse dage, er inspireret af dem, der er sportede af Bollywood divas. Disse sareer har næsten det samme mønster som dem, som celebrene bærer. Designeren arbejder virkelig hårdt på at lave en kopi af det og nogle gange i den proces, de gør noget meget bedre end den første. I denne artikel vil vi diskutere nogle bollywood sarees for alle kvinder, der ønsker at se stilfuldt og sport B-stemningen.

Enorme bollywood sarees med fotos:

De 15 bedste bollywood sarees med billeder er som følger.

1. Designer Saree Sported By Deepika Padukone:

Dette er en af ​​de bedste sarees, der er sportet af en berømthed i Bollywood nogensinde. Farven er så ædru, at næsten alle kvinder vil være villige til at bære dette på deres krop. Det mønster, som dette viser sig på grænsedelen, kan siges at være den primære attraktive funktion om denne og for alle de fantastiske funktioner er det Bollywood saree du kan sortere i år. Man kan helt sikkert stole på denne perfekte bollywooddiva og kan føle sig godt tryg i denne slags saree. Sporting denne særlige saree med en blankt bluse vil helt sikkert øge allure.

2. The Black Bollywood Elegant Saree:

Hvis du leder efter smukke bollywood sarees, så kan dette være en af ​​de. Sareen ser lige godt ud fra begge sider, og for alle de gode træk, der er sportet af denne saree, kan man sige at være en af ​​de bedste bollywood sareer, som en kvinde kan tænke på at bære. Det ser rigtig godt ud med en sort bluse. Designet på den nedre del af sareen er noget, der rejser skønhedsbaren til denne. Kvinder længes efter sportslige bollywood-inspirerede sarees som dette på fester.

3. Den sydlige indiske Celebrity Designer Saree:

Denne saree blev sportet af den eviggrønne Shriya Saran på en begivenhed. En sydindisk designer kom op med ideen om at lave en sådan fantastisk saree. Designet er blevet fulgt i mere end en gang, og det kan siges at være en af ​​de mest beundrede bollywood sarees fra hele tiden. Kvinder tænker på at bære en sådan saree på særlige steder, herunder fester, festlige lejligheder mv og mange andre lignende platforme. Farven og designkombinationen er en af ​​de bedste funktioner i denne saree /

4. Den Madhuri Dixit Pink Alluring Designer Saree:

Her er en anden fantastisk saree af enhver tid, der sporter et smukt forlængende mønster, der er gjort næsten i hele kroppen. Det lille bilag designmønster er nok en af ​​de bedste ting om denne saree, og for alle de fantastiske funktioner, der er sportede af denne saree, kan man hævde at være en af ​​de fineste sarees af enhver tid, der er sportet af en berømthed i Bollywood. Enhver, der spiller sådan en saree, vil se ud som en samlet indisk diva og vil blive værdsat for at udvise sådan en smuk version af den traditionelle indiske kvinde tøj.

5. The Pink Wedding Bollywood Saree:

Her har vi en fantastisk udseende pink saree, der følger Bollywood saree mønster. Sareen ser rigtig godt ud på kvinden i billedet nedenfor og kan siges at være en af ​​de fineste bryllupsarier fra tid til anden. Det er ikke en brude saree, men vil helt sikkert være egnet til at bære for dem, der deltager i lejligheden.

6. The Brodered Bollywood Saree:

Her er en designer Bollywood saree egnet til alle kvinder derude, der er villige til at dyrke det etniske indiske udseende. Det utrolige broderede arbejde udført på det er et af de grundlæggende attraktive træk ved denne saree.

7. Bollywood Party Wear Saree:

Her er en fest slid saree, der kommer med Bollywood designer saree touch. Hvis du leder efter noget helt forlængende, så kan det være det, der kan siges at være helt egnet til dig.

8. The Purple Net Material Bollywood Saree:

Netmaterialet, der bruges til at gøre dette, gør virkelig en kvinde til at se meget smuk ud. Det fantastiske mønster, der gøres på dette, er meget smukt, og hvis du er villig til at dyrke dit bedste selv ved hjælp af de traditionelle indiske tøj, så vil det være det, der passer til dig.

9. The Blue Silk Designer Saree:

Her er en flot design saree, der kommer med et strålende mønster gjort på kroppen. Hele kroppen af ​​sareen er gjort helt smukt, og for det er storslåede kunstneriske arbejde kan dette hævdes at være en af ​​de bedste i sin kategori.

10. The Alluring Designer Saree Inspireret af Bollywood Beauties:

Dette er en af ​​de fineste sarees, der er lavet inspireret af designeren ser sportet af top notch Bollywood divas. Hvis du leder efter noget helt forlængende, så kan det siges at være det rigtige for dig.

Se mere: Laxmipati Sarees Images

11. The Net Crape Bollywood Saree:

Her har vi endnu en fantastisk udseende Bollywood saree. Det fantastiske arbejde udført på denne ene ligner arbejdet hos en ægte saree designer.

12. The Charming Navy Blue Fancy Bollywood Saree:

Designet på dette bliver fulgt på et populært grundlag, og for dette kan man siges at være en af ​​de fineste udseende sarees of all time. Det ser rigtig godt ud med blusen og er en af ​​de ting, som kvinder vil elske at sport.

Se mere: Sabyasachi Sarees Collections

13. Navy Blue Georgette Bollywood Saree:

Dette er en af ​​de bedste Bollywood sarees en kvinde nogensinde kan bære. Det fantastiske mønster, som denne viser i bunden og på siderne, er ret fascinerende.

14. The Colorful Heavy Broderede Bollywood Saree:

Her er en smuk Bollywood saree, der kommer med en smuk blanding af to farver, og for alle er det gode funktioner, det er blevet hævdet at være en af ​​de bedste bollywood sarees af all tid.

Se mere: Maheshwari Sarees

15. Den grønne og beige silke bollywood saree:

Der er en række talentfulde silke saree designere der arbejder i Bollywood og denne er deres bedste valg. Du kan bære det på en fest eller ved et bryllup for at se helt smukke ud.

Jeg håber at du kan lide alle de ovennævnte Bollywood sarees og som også passer til fester og traditionelle funktioner.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Se videoen: Morning Routine 10 DIY Ideas, Makeup, Healthy Recipes (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send