Skønhed og mode

9 bedste fugtighedscreme for fedtet hud

Pin
Send
Share
Send


Når vi taler om fugtighedscreme, er det altid blevet klassificeret som noget, som en tør hud skal fungere ordentligt, men for at komme ned til de meget praktiske forhold, hvad er en fugtighedscreme, og hvordan hjælper det os faktisk, ville vi markere fugtighedscreme som en af ​​de hudhelbredende kosmetiske produkter, normalt i en cremet konsistens, som ikke kun blødgør og fjerner tørhed fra din hud, men giver også grundig næring. Det er derfor, når vi taler om fugtighedscreme for den fede hud, betyder vi faktisk noget, der ville genopfylde din hud, mens du tager vare på den ekstra olie. Ofte er disse fugtighedscreme lette og lette på ansigtet med en blød balance af fugtegenskaber til at berolige din hud uden at strippe din hud af de naturlige olier.

Mest populære fugtighedscreme for fedtet hud i Indien:

Derfor nævner vi i denne artikel nogle gode fugtighedscreme, der er venlige for hudolierne, mens du giver din hud en blød næring.

1. Za Total Moisturizer Milky Moisturizer:

Ved hjælp af B-vitamin som en primær bestanddel er Za Total Fugtighedscreme en komplet hydratiseringsproces, der anvender aminosyrekompleks og sebumlåsteknik, som giver en perfekt fugtgivelse til fedtet hud.

2. Garnier Fugt Rescue Forfriskende Gel Creme:

Selvom tørheden vil blive spærret, er Vitamin E's specielle fugtredningscreme en gelbaseret creme, som øjeblikkeligt absorberer cremen fra huden, og den infiltrerer ned til det dybeste lag for at fugtige din hud indefra.

3. Olay Komplet hele dagen fugtighedscreme med solcreme:

Det bedste fra Olay at reparere og perfekt fedtet hudtype, er hele dagen fugtighedscreme specialiseret til følsom hud, der opsuger overskydende rester af olie og støvpartikler, der frigiver toksinerne, så dit ansigt kan hydreres og næres.

4. Damme Clarant B3:

Mørke pletter og tan patches vil ikke længere forstyrre dig som Clarant B3 ved Damme C-vitamin som en rig antioxidant, der bliver sløv tørrende hud til en lys levende, da vitamin B3 nærer huden til smidighed. Perfekt til både normal og fedtet hud, i modsætning til den klassiske damme kold fløde, vil dette ikke holde olie og fedt i dit ansigt.

5. Avene Rebalancing Beroligende Emulsion:

Pakket i en blød lyserør-beholder blander Avens rebalancerende beroligende emulsion i termisk kildevand essens, som nærer cellerne fra dybt inden i som det flytter fugtkilderne, fylder dem op for at holde din hud blød og smidig.

Se mere: Bedste fugtighedscreme for kombination hud

6. Dermalogica Active Moist Lotion:

Den aktive fugtige lotion er dybest set en olieagtig hudhudsygdom, hvor den integrerer essentielle planteekstrakter og aminosyrer for at skabe et kompleks, der genopliver tørrhud ved at låse fugtigheden inde i cellerne, samtidig med at din hud fedtfri, let og fri for acne er fri.

7. Neutrogena Oil Free Moisturizer:

Neutrogena-oliefri fugtighedscreme har en smule alt for enhver hudtype, og bekæmper stædig talgproduktion, samtidig med at den nærer og hydrerer huden. Der er en, der kommer med SPF og den anden til den følsomme hud. Uanset hvad det er, er det en god fangst til fugtgivende de oljepåvirkede hudtyper.

Se mere: Fugtighedscreme for følsom hud

8. Simple Clear Skin Oil Balancing Moisturizer:

Da phytosphingosin bekæmmer udslæt og blemmer, giver majsstivelsen og zinkegenskaberne dig en glans og fedtfri madring hele dagen udseende. Godheden af ​​vitamin E og Pro-vitamin B3 geler godt med huden, genopfyldning og refusion af det tabte næringsstof.

9. Dove gå frisk body lotion:

Dove go frisk body lotion er en perfekt følgesvend til de sultrige somre, hvor denne øjeblikkelig absorberende teknik vil lade din hud føle lys og hydreret som agurk, grøn te og køling menthol skaber en perfekt prikkende kold sensation ned på din fugtige hud.

Se mere: Fugtighedscreme for acne prone hud

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: REKLAME l DE BEDSTE MAKE UP PRODUKTER OG TIPS, TIL NYBEGYNDERE! Fra en newbie, til en newbie! (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send