Skønhed og mode

Hvordan man bruger sennepolie til hårvækst?

Pin
Send
Share
Send


Hvem kan ikke lide langt og langt hår? En cascading lås er alles drøm. Desværre er hårfald det næste mest irriterende problem for forkølelsen. Disse hårproblemer opstår på grund af flere faktorer, som kan være enten eksterne eller interne. For at stimulere hårvækst kan du finde dine resultater i sennepolie. Denne naturlige olie bærer med det de essentielle olier af hårvækst og giver betydelige resultater.

Hvis du ved den rigtige brug, kan dette naturlige produkt gøre underværker for dit hår. Olien stammer fra sennepsfrø, der er rige kilder til vitaminer (A, D, E og K), calcium, magnesium, jern og mineraler (zink, selen og beta-caroten). På grund af rigelig forekomst af vitamin A stimulerer sennepolie hårvæksten. Dette naturlige produkt er den perfekte mulighed for at styrke dine låse og reducere hårfald.

Du skal huske visse ting og bruge olien korrekt for at minimere problemer som hårfald.

Sennep olie fordele for hårvækst:

Tag et hurtigt kig på fordelene ved at bruge sennepolie til hår. Selv om der er mange hårolier til rådighed i butikken, er ingen af ​​dem ret i kampen for sennepolie og den måde, det vides at være løsningen for så mange af vores forskellige hårproblemer. Nedenfor er de nøjagtige sammensætninger, der gør sennepolie og fordelagtige som det er.

1. Anti Oxidant og Vitaminer:

Sennepsolie er fyldt med de allerbedste antioxidanter og vitaminer. Det er meget rigeligt i Indien og er fyldt med vitaminer som A, D, E og K. Mineraler er lige så velhavne i sennepolie, og det er en stor kilde til de essentielle zink- og antioxidanter som beta-caroten, som er kendt at konvertere til vitamin A i kroppen. Det, som du ved, understøtter hårvækst så godt. Regelmæssig brug af olien vil medføre ekstra fordele, som din sædvanlige hårolie ikke kan erstatte.

2. Betingelser:

Sennepsolie til hårvækst er et almindeligt anerkendt middel til at løse hårfaldsproblemer. For effektivt at kontrollere hårfaldet virker det også som en god balsam. Det indeholder de afgørende fedtsyrer, som er meget generøse om din hårhydrering. De tykner din rod og fremskynder hårvæksten med det samme.

3. Massering:

Vidste du, at hvis du arbejder dit hår med en massage med sennepolie, vil det øge blodcirkulationen og hjælpe hårvæksten nemt? Olien er et hårstimulerende middel, det er godt for dit hår falder også.

4. Ernæring:

Bare da du troede, at vi var ude af sennepolie til hårfordele, er det her! Det kan let supplere manglen på dine hårsækkeproblemer og dermed danne et godt band med rødderne og holde håret på plads.

5. Protein:

Sennepsolie er kendt for at være højt på protein, hvilket er en vigtig komponent til din hårvækst. Mangel i protein kan føre til hårfald, der er endnu værre end du tror. Protein er kendt for at konvertere sig og bruges til dine kropsfunktioner. Nu, hvis din krop mangler de proteiner, der er behov for, bliver din hårvækst også påvirket. Du får boret.

Dette er nogle af de fordele, som sennepolie giver dig. Så nu vil vi fortælle dig, hvordan du nøjagtigt bruger den.

Se mere: Kokosolie til hårvækst

Sådan bruges sennepolie til hår:

Lad os komme ned på hvordan man bruger sennepsolie til hårvækst i detaljer.

1. Brug ikke sennepsolie dagligt:

Du bør ikke anvende sennepolie dagligt. Anvendelse af olietrippen i en uge er nok til at øge hårvæksten. Du kan gnide sennepens olie på hovedbunden om natten før du går i seng. Vask dit hår rent om morgenen.

2. Opvarm sennepsolie før brug:

Hvis du ønsker at få et bedre resultat med hårvæksten, opvarm derefter olien til en moderat temperatur. Anvend derefter det på din hovedbund og hår. Masser hovedbunden forsigtigt med fingerspidserne. Du bør ikke bruge negle under massagen, da disse forårsager skade på hårets rødder. Hvis du har langt hår, vil det være endnu bedre at anvende en turbanmassage. Mens du masserer, skal du starte fra roden og flytte fingrene op til tipene.

3. Den rigtige mængde:

For at få det ønskede resultat i hårvækst skal du sørge for, at mængden af ​​sennepolie du anvender er korrekt. Mængden afhænger faktisk af hårets tekstur og tilstand. Hvis dit hår er beskadiget og tørt, skal du anvende mere mængde og lade olien i hovedbunden i mindst to timer. Dette hjælper med dyb penetration i hårsækken og resulterer i hårvækst. Hvis du ønsker at forlade håret natten over, så skal du dække hovedet med en badekåbe. Regelmæssig massage styrer hårtab og inden for få måneder har du langt, tykt og sundt hår.

4. Den ayurvediske metode:

Sennepsolie har været i brug i Ayurveda siden oldtiden. Denne olie bruges til at behandle skaldethed. Du kan blande 250 g olie med 100 g henna blade. Kog blandingen i 15 minutter. Træ bladerne. Når blandingen er afkølet, kan du bruge den på hovedbunden og håret. Dette stimulerer hårvækst.

Se mere: Lavendelolie til hårvækst

Sennep hår vækst masker:

Sennep er kendt for at være en stærk ingrediens, og når den ikke bruges rigtigt, kan det føre til tørhed. Kombinere dem med andre ingredienser som olie og yoghurt anbefales. Vi fortæller dig, hvordan du laver masken.

A. Sennep og yoghurt:

 • Alt du behøver er 1 tsk sennep, et æg og 2 spsk yoghurt.
 • Bland godt og påfør på hovedbunden.
 • Du kan dække dit hoved og senere isolere med et håndklæde.
 • Vask dit hår med en shampoo efter 30-40 minutter.

Denne maske skal bruges 1 - 2 gange om ugen i en måned.

B. Sennep og sort te:

Sennep olie anvendelser til hår er mængden. Denne maske af sennep og sort te vil hjælpe med at behandle skæl.

 • Tag 1 spiseskefuld af. sennep, 1 spiseskefuld honning, 1 sked mandelolie, rosmarin og en æggeblomme. Tilsæt disse til 100 ml kefir.
 • Bland godt og påfør håret.
 • Dæk hovedet med en plastikfolie og isoler
 • Vask med en mild shampoo efter 20 minutter.

C. Sennepsolie til fedtet hår:

 • Tag 2 spiseskefulde lege (helst blå), 1 sked sennepspulver, 1 spsk tinktur af arnica, 2 spsk æblecider eddike.
 • Bland og anvend hårrødderne langsomt og vask efter 20-25 minutter.

D. mayonnaise og sennep:

 • Tag 1 spsk majones, 1 spiseskefuld olivenolie, 1 sked sennepspulver, 1 og en halv spiseske smør.
 • Bland dem alle grundigt og gnid godt på hovedbunden.
 • Dæk hovedet med en plastmaske og isoler med et håndklæde.
 • Vask efter 30 minutter.
 • Gentag processen i 1 måned i ca. 2-3 gange om ugen.

E. Sennep Olie Og Kokosolie Til Haar:

 • Bland lige mængder kokosolie og sennepolie i en skål.
 • Giv en lille blanding og anbring dem direkte på hovedbunden.
 • Vask godt af med en shampoo.
 • Gentag dette i ca. 2 måneder og anvend denne maske tre gange om ugen.

Nu hvor du ved, hvordan du nemt kan gøre masken hjemme, hjælper vi dig også med nogle af de bedste mærker af sennepolie.

Se mere: Er Minoxidil godt til hårvækst

Bedste Branded Sennep Olier:

Lad os se de mest populære sennepolie mærker til rådighed i Indien

1. Gulab Brand Sennep Olie:

De er kendt for renhed og er bredt tilgængelige i Delhi. De kommer i alle mængder og indeholder kvælstof. Det har derfor en længere holdbarhed.

2. Dabur sennepsolie:

Sennepsolie har det ideelle udvalg af omega 3 og omega 6 fedtsyrer. Det har også meget lavt indhold af mættet fedt. Derfor kan det ud over at bruge sennepsolie til hår, også bruges sikkert til madlavning. Dabur sennep olie er et kendt og betroet brand af sennep olie til hår. Gå til dette helt!

3. tez sennep olie:

Denne stærke sennepolie til hår er ikke kun brugt til hårvækst, det er også kendt som den bedste til massage for at lindre smerte. Det filtreres og trykkes først.

4. Patanjali Sennep Olie:

Trods at være ny på markedet har Patanjali givet en god konkurrence til de andre mærker af sennepolie. De hævder at produktet er fri for argemoneolie derfor certificeret som det bedste på markedet.

5. Ren og sikker økologisk sennepolie til hår:

Vi ved helt sikkert om ren og sikker mærke af sennepolie. Virksomheden bruger en forkølelse til at lave olien og betragtes som den bedste metode til ekstraktion. Pure & Sure er den økologiske sennepolie, du har søgt efter.

Og det handler om sennepolie og hvor meget det kan hjælpe dig med hårvækst og forhindre hårtab. Sennep olie fordele for hår er en kendt løsning siden aldre. Prøv at prøve i dag med maskerne og vælg dit rigtige mærke klogt. Du kan takke os senere!

Pin
Send
Share
Send