Skønhed og mode

9 Seneste & Favorit Strand Sandaler til kvinder og mænd

Pin
Send
Share
Send


Strand sandaler er de mest komfortable fodtøj man kan have. Mens man går på en strand i varmt vejr, foretrækker folk generelt at bære løse t-shirts og Capri med strand sandaler. Strand sandaler er åbne og luftige. Kolde bølger forbi nær strande og folk i strand sandal få lidt afslappet fra den varme atmosfære. Når man går på ferie nær stranden, handler man alt nyt. Og en af ​​dem er strand sandal.

Enkle og bedste strand sandaler til kvinder og mænd:

Der er mange smukke mønstre til rådighed i strand sandaler, som er for bløde og glatte at bære nær stranden. Det giver dig den allerbedste afslapning.

1. Handcrafted Beach Sandals:

Dette er virkelig fantastisk kvinders strand sandal. Det er håndlavet og har tykt rem med spænde på ankel. Der er hængende flok farverige strenge med to gyldne kæder. Der er et zigzag mønster på ankelremmen. Der er et tricolor pil design på tynde stropper.

2. Pompom Beach Sandaler:

I denne strand vil sandal-dommere tiltrække andre menneskers opmærksomhed på stranden. Der er en rund tynd brun læderrem, der dækker ankelområdet dekoreret med små runde turkis sten og tre store trådbolde. Der er endda dinglende trådbunke, der ser simpelthen fantastisk ud.

3. Læder Strand Sandaler:

I denne strand sandal vil mænd føle sig luftige. Der er et kryds mønster af sort læder fastgjort med et lige sort læder over fingrene. Hele sandalen er som åben, så dit ben vil føle bølgerne i den kølige atmosfære. De enkle sandaler til stranden ser flotte ud.

4. Buckle Beach Sandals:

Dette er herre sandalsand med beroligende base. Der er et firkantet mønster på bunden med en varm følelse. Der er to spænde design i denne sandal med kryds grå læder. Der er hårdsål på bagsiden af ​​sandalen, som giver dig stram og sikker vandring om sommeren.

5. Criss Cross Beach Sandal:

Dette er unikke sandals sandaler til mænd. Den orange farve sandal ser ny og sjælden ud. Dette er stilfuldt med almindeligt arbejde. Der er to kryds mønster i forsiden af ​​sandalen med bælte, der dækker foden. Der er et prikkemønster over hjørnet af sandalen.

6. Big Flower Studded Beach Sandal:

Dette er ekstremt fantastisk damer strand sandal med et stort blomstermønster besat over sandal. Der er en meget blomstrende blomst er blevet skabt med stof. Der er et to lag med guldbolde fastgjort med læder over ankel med en sød spænde.

7. Thick Bottom Beach Sandal:

Det er rødfarvede sandals til kvinder med tykk bund. Tyk bund beskytter dig mod at få din fod snavset med strand sand. Der er det dejlige hjerte besat fortsætter med tre små bolde. Rød farve sandal ser altid sød ud til damer.

8. Golden Beading Beach Sandal:

Det er forbløffende og designer strand sandal. Der er så mange søde guldperler, der er besat over sandalsiden. Sandalens farve er to skyggefuldt, dvs. lys og mørk. Disse klaser af guldperler fanger offentlighedens øjne. Denne sandal vil tilføje glamour til din dressing.

9. Wedding Beach Sandal:

Dette er den hvide sandalsand til bruden. Når et temabaseret bryllup er arrangeret på stranden, bærer bruden normalt denne type sandalsand. Dette har ikke nogen base. Der er kun kniplinger på den øverste del af munden med skinnende arbejde. Dette ser så attraktivt og smukt ud for damerne.

Der er mange forskellige behagelige strand sandal designs til mænd og kvinder. Det forbedrer dit overordnede udseende og personlighed. Disse sandaler til strandbeklædning er yderst hyggelige og sikre. Det ser grasiøst og elegant ud med godt udseende. Dette tilføjer charme og magi i din vandring. En fin sandal vil inspirere dig til at gå tæt på stranden og skubbe opmærksomheden på din sandal.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send