Tattoo Designs

15 Stilfuldt Konge Og Dronning Tatoveringer For Par

Pin
Send
Share
Send


Færre tatoveringer kommer med mening, og hvis du er forelsket eller du er et par, så kan du bruge tatovering som en forpligtelse, denne kongedronning tatovering beskriver kærlighedens styrke; det viser, at dit forhold er stærkt til livets ende. De par, der forelsker sig i hinanden, laver hinanden hver især kongen og dronningen af ​​deres kærlighed og liv. De vælger selv at gøre tatoveringerne til at vise initialerne eller bogstaverne af ordet konge og dronning eller portrætter af konge og dronning på nogen del af deres krop.

Tatoveringerne kan smukt udskæres med kongens og dronningens kroner. Nogle smukke eksempler er pænt beskrevet i denne artikel.

Bedste og Stilfulde Konge og Dronning Tatoveringer:

Lad os finde her med omtale King and Queen Tatoveringer for par og elskere at holde kærlighed for evigt.

1. Wrist King og Queen Tattoo:

Konge og dronning tatoverings ord er skrevet på håndleddet eller kan siges skrevet på bagsiden af ​​håndfladen med smuk cursiv håndskrift og kronerne på de respektive ser utrolige ud. Når parret holder hinandens hånd, viser tatoveringer parrets dynamiske træk som kongen og dronningen. Du kan dele dine tanker med din partner med denne stil af mønster.

2. Konge og dronning Designet tatovering:

Konge og dronning tatovering initialer er mærket på håndleddet under tommelfingeren med de respektive farver i rød og sort for damen og manden. Tatoveringen er så designet med en lille skabelon af kronerne og hjertet og et blad af pokersettet til den respektive hånd. Du kan prøve dette design for at beskrive din kærlighed på en simpel måde, tag dette design og give en kærlighedserklæring til din partner.

3. Kong og Dronning Brev N Kroner Tattoo:

Kongen og dronningen tatoveringer krone med bogstaver og krone begge på armen ser smuk på et par hænder. Store initialer og skyggefulde grænser giver et spektakulært udseende til tatoveringen. Du kan tage et krone mønster med navnet kong og dronning; du vil få god opmærksomhed fra din kære.

4. King og Queen Crown Tatoveringer:

Konge og dronning krone tatoveringer kan gøres på par hænder med kun kronerne fremhævet overalt på begge parres hånd. Manden kan gøre dronning og konge tatovering på bagsiden af ​​håndfladen, mens damen kan gøre på håndledets ende. Denne stil er god kontakt med din partner; dette er et symbol på dit engagement.

5. King and Queen Finger Tattoo:

Par tatoveringer med kongen og dronning tegn har også små mønstre af kronerne på fingrene. Par gør sådanne tatoveringer som skjulte tatoveringer på indersiden af ​​fingrene, som kun ses, hvis de er vist. De søde små kroner ser dejlige ud. Når du tager fat i din partnerfinger dengang, kommer begge designs tæt på, og du får begge en god følelse, for denne type design giver ordentlige hjertefornemmelser. Nice samling for din kærlighed på enkel måde.

6. King and Queen Shoulder Tatoveringer:

Konge og dronning tatovering billeder er også velkendte at blive lavet på skuldrene af par. Par gør sådanne tatoveringer med en følelse af stolthed og har også en kongelig holdning. Det let synlige billede af kongen og dronningen tatoveringen ser smuk ud. Hvis du prøver dette design på dine skuldre, så kan du begge bruge vest og skulderstop til at vise din kærlighed. Dette er en nem måde at få fat på opmærksomheden på dine tatoveringer.

7. Lion King og Lioness Queen Tattoos:

Par tatovering med dronningen konge tatoveringer præsenterer med løve konge og løvehustrønne ansigter også se utrolige. Mænd og kvinder, der elsker naturen og dyrelivet elsker de tatoveringer, der er lavet på sådanne emner. Ansigtet på en løve og løvehue som konge og dronning lavet på langfingeren ser smuk ud. Løven viser sin styrke og løvinde dronning fortjener hans løve som en konge, konge dronning tatovering giver fuld styrke til din relation.

8. King og Queen Crown Body Tattoo:

Konge og dronning kroner tatovering lavet på kroppen er nogle meget smukke tatovering ideer til par og for en meningsfuld tatovering af konge og dronning. Par vælger at få deres krop til at vise deres kjole af konge og dronning. De ægtepar, der gerne vil vise noget andet kærlighedsmønster, og så kan de prøve denne stil af kærlighedserklæringen, få et sådant design på din første nat på ægteskab.

9. Kong og dronning Portræt Tatoveringer:

Konge & dronning tatoveringer kan blive utroligt udvalgt med den smukke ide om at gøre portrætterne på deres arme eller benene. Portrætterne ser vidunderlige ud med den kronede konge og dronningen, der er smukt forelsket i hinanden med roser i deres hænder. Når hænderne bringes sammen, ser tatoveringer ud som om portrætterne bliver færdige med at bringe sammen. Dette er simpelt og charmerende design, som du får på mindre tid; Du kan også prøve eller tilpasse forskellige ideemønstre.

10. Lion King og Queen Crowned Feet Tattoo:

Løven konge og dronning tatoveringer se smukke, når skåret på fødderne. Med en ekstra touch af kreativitet kan tatoveringerne fra løve konge og dronning blive kronet. Løven og løveinden betragtes som konge og dronning af dyrelivet folk kan vælge at hugge ideen som tatoveringer på deres krop. Et sådant design er også kendt blandt nygifte par; det hjælper dem med at vise deres holdning og karakter af kærlighed. Det tager lidt tid, men du får et køligt billede efter afslutningen af ​​dette design.

11. Kong og dronning Par Tilbage Neck Tattoo:

Konge og dronning matchende tatoveringer er lavet af par let set på bagsiden af ​​nakken. Kongen og dronningskronerne er smukt udskårne på bagsiden. Lavet i farverigt blæk ser tatoveringer smukke ud. Når du designer denne tatovering på bagsiden af ​​halsen, så vil dette design fange alles opmærksomhed, det ser sejt ud på nakken.

12. Kong og Dronning Rose Crowned Tattoo:

Da roseblomsten betragtes som kongen af ​​alle blomster, vælger folk den kreative ide om at gøre rosenkransen med henholdsvis krone af kong og dronning på mænd og kvinder. Med og ekstra effekt af cursiv skriftlig konge og dronning tatovering ser mere smuk ud. Dette design foretrækker af unge eller gamle par, der kan lide at dele noget anderledes men attraktivt design.

13. Konger og dronning Indledende hjerter Tatoveringer:

Konge og dronning af hjerte tatovering kan smukt pænt udskåret på bagsiden af ​​fødderne også. Hjertet er kærlighedens symbol og det beskriver, du har et hjerte, der allerede er involveret. Hvis du vil vise dit store engagement, fortæller den til din partner denne enkle designide. Et simpelt lille hjerte med kongens og dronningens initialer ser simpel nyder og attraktivt ud.

14. King and Queen Chess Tatoveringer:

Konge og dronning skak terninger tatoveringer er også nyere og meget attraktive tatoveringer, der har været vild blandt parret tatovering elskere. Skakkongen og dronningen tatoveringer til mænd og kvinder, henholdsvis kan fremstilles på enhver del af kroppen, der repræsenterer dem som konge og dronning for hinanden. Du kan bruge enhver form for billede, der beskriver konge og dronning, men denne skak konge og dronning giver et godt valg blandt alle kongedronen tatoveringer. Prøv dette for din kære.

15. King og Queen Ring Tattoo:

Konge- og dronningring tatoveringer er en varm favorit blandt mænd og kvinder med den mest anstændige stil og design af konge og dronning tatoveringsdesign. Ringen fingrene er smukt udskåret med kongen og dronning krone tatoveringer. Du kan prøve dette design af tatoveringen på dine underarme, giv denne ide til din partner og kig dette design i lang tid.

Konge og dronning de er ikke komplette uden hinanden, de mennesker, der lidenskabeligt forelsker sig som konger og dronninger, elsker generelt tanken om en konge og dronningstatoer. De smukker smukt kongens og dronningens kroner og deres kropsdele. At skrive initialerne med små skabeloner er også i stor udvikling i tatoveringsverdenen. Body tatoveringer kan være utrolig malet i blæk af tatoveringer beskrive kongen og dronning kærlighed til hinanden. Uanset om det er løve konge og dronning eller skak konge og dronning, Ort kongen og dronning af blomster, udgør roseblomsten mænd og kvinder sig som konge og dronning til hinanden med disse tanker om tatoveringer. Når du planlægger en sådan form for design, tager tiden vejledning fra din tatoveringsdesigner, de er eksperter i tatovering, så de vil præsentere dig også for nogle nye samlinger.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Se videoen: Hør dronning Margrethes designer fortælle om kongelig stil (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send