Tattoo Designs

15 Coolest & Usædvanlige Paw Print Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send


Paw print tatoveringer er til dem, der ønsker at vise deres kærlighed til deres kæledyr. Hvis du planlægger en stor meningsfuld tatovering, så skal du prøve en Paw print tatovering helt sikkert. Denne type tatovering ser meget simpelt ud, men de har en rigtig god mening, du kan føle dit kæledyr af hjertet. Paw tatoveringer kan indikere et udvalg af ting; fra et mest elskede kæledyr, et par kæledyr samt de kan tale med en karakterkarakteristik.

Bedste og søde Paw Print Tattoo Designs:

Lad os vælge mellem disse paw print tatovering designs til de bedste.

1. Animal Love Tattoo Designs:

Denne super søde pote print tatovering er meget sød og er sikker på at være et hit med dyrelskere. Udskriften indeholder en paw print og et hjerte, der er forbundet med et uendeligt symbol. Vælg dette for at vise din kærlighed til din hund. Hvis du ikke har noget dyr, så kan du også prøve denne stil af design på din hånd for at respektere dyr.

2. Paw Heart Tattoo Designs:

En anden form for pote tatovering er denne, der har pote print og et hjerte i selve poten. Udskriften er ikke raffineret, men næsten som dyret har trådt på hånden. Vælg dette robuste print til et vidunderligt tatoveringsdesign. Du kan lade dine venner om dit kæledyrs kærlighed også.

3. Funny Paw Tattoo Designs:

Disse små pote print tatoveringer er bedst for håndleddet området og kan placeres i højre eller venstre. Dette består af de to poter, der er placeret oven over hinanden. De har også et lille hjerte i midten. Denne er lille tatovering, men effektivt for at fange dine børns opmærksomhed også.

4. Casual Paw Print Tattoo Designs:

Vælg det dyr du elsker, og poteudskrivningen bliver smuk, når den udføres godt. Dette er en af ​​de bedste dyrepattedatoer, som folk kan lide. Få klørne klaret godt, og du vil have noget at værne om. Du kan personliggøre denne stil på en stor måde eller et lille område struktureret.

5. Cat Paw Print Tattoo Designs:

For alle katteelskere er denne vidunderlige katpote print tatovering den bedste. Tatoveringsdesignet består af en kat, der går og forlader hans poteudskrift bagved. De små udskrifter omfatter også et dejligt rødt hjerte. Denne især berømt blandt damer, der kan lide at katte specielle tatoveringsdesign til deres stil.

6. Dog Paw Print Tattoo Designs:

En hund betragtes som mands bedste ven. Det er grunden til, at denne søde ser tatovering af en hunds pote er så sød. Denne hund pote print tatovering til fods har paw print med næse af hunden i det. Drenge eller unge kan prøve dette design for deres fod at vise sig.

7. Pet Memorial Tattoo Designs:

Få inked med din hvalps hukommelse med denne fantastiske tatovering. Denne hvalpepote print tatovering har puduet prints af hvalpen samt nogle formuleringer, der betyder noget for dig. Hjertet omkring det siger alt. Prøv nogle unikke citater for denne type personligt tilpassede katte tatovering.

8. Tiger Paw Print Tattoo Designs:

Hvis tigre er de bedste dyr, du kan lide, så er denne fantastiske tigerpote print tatovering kun for dig. Det store poteudtryk gør en erklæring. Vælg et område, der kan vise udskriftsbrønden. Denne tatoveringstilstand viser din holdning og din opførsel ved første indtryk; du giver din opmærksomhed på denne måde.

9. Bear Paw Print Tattoo Designs:

Dette er en superkold bjørnepote print tatovering, der er blevet blækket på bagsiden af ​​personen. Bjørnens klør er godt designet og gør tatoveringen ser fantastisk ud. Dette er noget at have i din tatoveringssamling. Hvis du vil have noget anderledes og opsigtsvækkende design, så er den her en god pasform, får du opmærksomhed når din skjorte er væk.

10. Wolf Paw Print Tattoo Designs:

Denne smukke gengivelse af ulvets dyr er blot et mesterværk. Ulven er designet i paw print og ser godt ud som øjnene føler piercing. Få denne slående tatovering og se godt ud.

11. Blue Paw Print Tattoo Designs:

Få denne søde tatovering, der har de indre dele af poten farvet blå. Ordlyden her kan tilpasses alt efter hvad du kan lide. Dette er perfekt som en minder om dit kæledyr. Du kan endda få en blå pote print midlertidig tatovering.

12. Midlertidige Paw Print Tattoo Designs:

Hvis du er skørt over tatoveringer, men stadig vil have noget at vise din kærlighed til dit kæledyr, så er den bedste vej at gå den midlertidige måde. Denne midlertidige paw print tatovering kan udformes på nogen måde. Det er nemt at sætte på og kan nemt fjernes.

13. Glitter Paw Print Tattoo Designs:

En anden af ​​paw print midlertidig tatovering er glitter pote print tatovering. Disse tatoveringer har glitter på dem og ser cool ud. Disse er især af børn, der kan lide at alle ting blinger.

14. Floral Paw Print Tattoo Designs:

Her er en anden variant af paw print tatoveringen. Få det trykt med noget blomsterkunstarbejde, som kurver og blade. Dette er en vidunderlig girly tatovering, der gør mange lykkelige.

15. Husky Paw Print Tattoo Designs:

Dette er en realistisk udseende tatovering, der har håret i tatoveringen inked. Poteudskrifterne er helt realistiske udseende og udtale sig. Vælg dit kæledyrs pote størrelse for en mest ægte tatovering.

Undersøg for øjeblikket nogle tanker, der blæser pote print tatoveringer, som opdagede enestående for dig. Du vil være sikker på, at du får oplevelse lidenskabelige følelser for hver eneste af dem, uanset muligheden for at du ikke er et dyr kæreste. Paw print tatoveringer er bedst for hunde, katte, bjørne osv. Vælg et mønster der viser din kærlighed. Fang opmærksomheden på din kære på denne stil af tatoveringer. Prøv noget på en unik måde; små tatoveringer vil være behageligt sikkert, hvis du ikke stadig er tatovering elskere.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send