Skønhed og mode

Hvordan man bruger grøn te til hud?

Pin
Send
Share
Send


Grøn te! Ja, hører du nogensinde fordelene ved grøn te til hud? Hvis nej, så kan denne artikel hjælpe dig. Drikke på den varme drik med det samme bringer visdom af ro til en ophidset dag. Men ved du, at det forbedrer din skønhed? Hvis du lider af en hudinfektion, så prøv den grønne te. Grøn te har mange antioxidanter, som fortjener kroppen på mange måder og kan stadig bruges til at passe på acne. Grøn te får bedre det generelle helbred og udseende af hud og hår i århundreder. Belastet i antioxidanter plus anti-aldring samt antiinflammatorisk egenskab, er te en af ​​de mest indflydelsesrige købkøkken hæfteklammer, som kan anvendes topisk.

Sådan bruges grøn te til hud:

• Sådan bruger du grøn te til øjne:

 • Kold et krus grønt te i køleskabet.
 • Sænk 2 bomuldskugler i den kølige te plus læg dem på dine blokerede øjenlåg.
 • Sidde tilbage og hvile i 10-15 minutter.
 • Som et valg kan du bytte bomuldskuglerne til frysning, bruge teposer.

• Sådan bruger du grøn te til toner:

 • Stejl 5 spsk grøn te og 1 tsk mynteblade i en kop kogende vand.
 • Lad infusionsstativet være i mindst 10 minutter, efter denne belastning og lad det afkøle helt før det vandede i en glaskande.
 • I øjeblikket kan du desuden suge bomuldsstykker i denne sammensætning eller hælde det i en sprøjteflaske, hvorfra du spritz dit ansigt 2-3 gange om dagen.

• Sådan bruger du grøn te til damp ansigtsbehandling:

 • Lav en grøn te damp ansigtsbehandling.
 • Kog lidt vand og dekanter det derefter i en stor skål.
 • Få en grøn tepose, klipp den åben, plus tag fyldningen i varmt vand.
 • Få et håndklæde og læg det over hovedet.
 • Efter den kurve over skålen, og sørg for, at dit ansigt ikke er ekstremt tæt på vandet, lukker dog tilstrækkeligt til at fornemme dampen.
 • Vent under i blot 5 minutter.

• Sådan bruger du grøn te til ansigtsmaske:

 • Først bland 3 spiseskefulde fyldt fedt yoghurt med 1 el. af jorden grønne te blade.
 • Smør på ansigtet i 20 minutter, efter det vaskes godt.

• Sådan bruger du grøn te til ansigtsskrubbe:

Det udrydder snavs plus urenheder fra dine porer.

 • Bland 1 spsk tørrede grønne grønne blade med tilstrækkelig honning til at skabe en fast pasta.
 • Smør denne pasta alle over dit ansigt og lad det være på huden i 10-15 minutter.
 • Derefter gnid det af i cirkulære bevægelser med fingerspidserne, skyll overskuddet af med varmt vand.

Fordele ved grøn te til hud:

Nedenfor havde vi givet forskellige fordele ved grøn te til hud.

1. Lesse Puffy Eyes Plus Dark Under-Eye Cirkler:

Den koffein, der er til stede i grøn te, har fordele for at krympe blodkarene under huden og udrydde mørket om øjenområdet. Grøn te indeholder vitamin K, som er en bekræftet ingrediens i kampen ved siden af ​​mørke cirkler og bløde øjne.

2. Hjælper med Tan Skin:

Vedrørende "farve" hår, rasping din krop med en svamp gennemblødt i sort te ellers svækker dig selv i et badekar fyldt af det vil forbedre garvet hud. Det hjælper med at forhindre de frie radikaler i at bosætte sig mellem hudcellerne, det betyder at afvise det sunde forsvarssystem i huden og derfor forårsage skabelse af rynke på huden.

3. Fri lugtfed lugt:

I stedet skal du fjerne dine sko og sokker og nyd dine fødder i en kølig løsning lavet af kogt te. Tanninsyren i te er både antibakteriel og antisvamp, så det stopper fødderne mod sved og ildelugtende funky.

4. Forhindrer hudkræft:

Polyfenoler, der deltager i grøn te, reducerer forstørrelsen af ​​to proteiner vaskulær endotelvækstfaktor (VEGF) plus Hepatocytvækstfaktoren (HGF), der anerkendes for at understøtte tumorcellevækst. Grøn te hjælper med at blokere det kræftfremmende forsøg med kræftfremkaldende stoffer med ultraviolet lys. Det er desuden anerkendt at helbrede den kræftformige keratose, der er en hudproblemer, der opstår på grund af en meningsløs plus kronisk oplevelse for solen. Det hjælper derfor med at behandle ikke kun små hudproblemer, men også i at holde det modstandsdygtig overfor alvorlige skader som hudtumor.

5. toner plus fugtiggør tør hud:

Splash cool grøn te på dit ansigt ellers ved en bomuldsbold dobbelt om dagen for at udvide urenhed, minimere store porer plus få en stærk glød. Brug det som et alternativ til din toner på normal basis. Styrk bare frisk bryg grøn te for dette punkt. Tag isen terning ud plus pat blødt på din hud. Det vil give dig en forfriskende fornemmelse udover at profitere din hud.

6. Stop aldring:

Oligomere proanthocyanidiner er en af ​​de næsten alle indflydelsesrige antioxidanter, der skabes i naturen, og de høje niveauer af de tilsvarende er til stede i grøn te. Denne fantastiske naturlige bestanddel er også ansvarlig for cellen restaurering metode. De gamle keratinocytter-celler er rent energi via polyphenol-blandingen i grønt hold, der igen producerer DNA'et og stopper for tidlig aldring af cellerne.

7. lindre sunburns

Kolde kompresser fremstillet af teposer kan lindre smerter og reducere rødme. Talrige videnskabelige undersøgelser har bekræftet grøn te's evne til at modvirke skaderne ved kontakt til UV-stråler. Grøn te fungerer som en naturlig solcreme ved siden af ​​kontakt med UV-stråler. Dette er en effekt af dens høje opmærksomhed på tanninsyre; polyphenoler plus theobromin, alt det lindrer betændelse og derudover rette solbeskadiget hud.

8. Beroliger hud efter barbering:

Usikkert dine ben er kløende plus rød efter barbering, forsøg på at trykke på en kølig sort tepose på dine lemmer. Tanninerne forsøger at tilbyde øjeblikkelig lindring fra barbermaskinebrænder.

Se mere: Hvilken frugt er god til tør hud

9. Beroligende grøn te badeblegning:

Det beroliger kroppen plus rydder sindet og bygger det ideelt til et præ-bedtime ritual. Der er grundlag Green tea fremstår som en nøgle note i så mange parfumer. Dens lugt har helbredende værdier, der skaber et humør af balance, fred og indre fred.

10. Cures Acne og bumser:

I tilfælde af acnes plus acne kommer grøn te i stor hjælp, da antibakterielt stof i det, der anerkendes som katekiner, reducerer over motivationen af ​​hudhormonerne. Yderligere er hudens generelle look også forbedret sammen med hudfarve, så snart grøn te er brugt som en slurk ellers som en maske.

11. Skinn dit kedelige hår:

Brug grøn te til god hårkvalitet. Mens du bor i det forurenede miljø, får håret så mange ødelæggelser. For det meste på grund af støv bliver det meget groft. Således ved at bruge grøn te kan du fjerne sløvheden helt. Trinnene er meget enkle, så du kan gøre det hjemme. Påfør det på hår og hold det i femten minutter. Næste vask det og få en skinnende effekt.

12. Brug efter mosquito bites:

Mygbid bidder ofte pletter på huden. Det er meget irriterende især om sommeren. Fordelene ved grøn te til hud er mange, og det har derfor betydning. Så brug teposer på den bidte region. Det forsvinder stedet inden for et minut eller to. Du kan holde din hud fri for kløe, som generelt sker efter mygbid.

13. For foryngende hud:

Din hud begynder at falme, når tiden går. Det er sådan, fordi det lider af korrekt ernæring. Således til foryngelse bruger din hud grøn te. Produktet bærer anti oxidanter, der behandler deedcellen og gør huden lysende. Det er meget sandt, at brugen af ​​grøn te til hud i gavnlige. For at nyde et smukt udseende, brug produktet på en frugtbar måde. Det er meget kraftfuldt for hudproblemer, som du ofte lider af.

14. Forbedre farven på dit hår:

Kvinder elsker at farve deres hår. Mange farver på forskellige mærker er tilgængelige på markedet. Det er dog blevet en tendens i dag. Har du nogensinde tænkt på at bruge teposer til at farve hår? Sammenlign med dine kemiske farver er det meget værd at bruge. Det er et godt alternativ til sådanne produkter. Spar således dine penge og brug sunde produkter.

15. Forbedre din hudkompleksion:

Grøn te er en af ​​de bedste urteprodukter til huden. Hvis det anvendes korrekt, forbedrer det bestemt hudens hud. Dem, du har mørk hud, kan anvende det uden tøven. Grøn te blinker generelt det giftige stof ud af huden. Men sørg for, at den bruges i en god periode til hurtigere resultat. Tilsæt lidt honning og citronsaft og lav en effektiv pakke.

Se mere: Er honning god for hud

16. Rynker:

Grøn te øger hudens elasticitet, der hjælper med at undgå rynker i ansigtet. Alle lider af dette problem, og så er det vigtigt. Det er blevet set, at grøn te til hudglød er bedre end kemiske cremer. Rynkefri cremer tager en god tid. Produkterne tager meget lidt tid til at reducere linjerne fra ansigtet. Derfor er rynke ikke mere hovedpine.

17. Grøn te til glødende hud:

Alle ønsker at have en glamourøs hud. Selv om produkterne er der til formålet, er det bedre at bruge naturlægemidler som grøn te. Desuden vil det give dig en naturlig retfærdighed i stedet for kunstig. Lav en pakke grøn te med gurkemeje og anvend den blid en gang om dagen. Hold blandingen i ansigtet i 15 minutter og skyll med vand. Dette er en af ​​de bedste fordele ved grøn te til hud.

18. Effektiv til at reducere porestørrelse:

Store porer er meget almindeligt problem, da urenheder fylder stedet. Det er et stort problem for dem, der har fedtet hud. Du kan tænke på at bruge grøn te for at slippe af med det. Hvis du tænker, er grøn te god til hud, så er det absolut sådan. Efter kogning gør det koldt og brug det til dit formål.

19. Til ansigtsskrubbe:

Skrubbering er altid afgørende for huden. Du skal bruge skrubbe cremer regelmæssigt. Men en gang for en forandring kan du prøve en grøn te. Lav en pakke med grøn te, sukker og vand. Efter blanding blandes blandingen på en cirkulær måde og skrubber den. Det har alle de egenskaber der er nødvendige for hudpleje.

Intet bliver bedre end den gavnlige grøn te til din hud. Prøv grøn te til glødende hud, og du vil elske den effekt det har på dig. Disse fordele ved grøn te til hud og ansigt vil være en spilveksler for dig.

Se mere: Sådan Exfoliate Skin derhjemme

Pin
Send
Share
Send