Skønhed og mode

Top 9 Chemical Free Shampoos

Pin
Send
Share
Send


Leder du efter kemisk fri shampoo? Mens vi ofte bekymrer os om, hvad der går i vores kosmetik plus hudpleje, glemmer vi at sikre ingredienserne i et produkt, som vi alle bruger hver dag: shampoo. Desuden omslutter næsten alle kommercielle shampooer element, der kan skade dit helbred.

Bedste kemiske fri shampooer:

1. Vaadi Herbals Anti-Dandruff Shampoo Med Citron Og Tea Tree Olie Ekstrakter:

Det er beriget af citronekstrakter plus te-træolie. Citron har citronsyre i det plus er derfor et strålende skælkamp naturligt element. Tea tree olie er brugt til bekæmpelse af acne i hovedbunden plus til bekæmpelse af bakterier, der forårsager skæl. Det omfatter desuden blandede parfumerede olier, shikakai til naturlig konditionering sammen med neem-ekstrakter til en ren handling i hovedbunden. Neem hjælper dig med at behandle nogen koge ellers zits på din hovedbund. Dette er en bedste shampoo, hvis du lider af skæl og kløende hovedbundsforhold.

2. Oriflame Hvid Nisse Og Papaya Shampoo:

Det er en lys samt mild shampoo, der involverer venlighed af hvidt nål plus papaya. Forekomst af vitamin c, en antioxidant skaber hår blødt Det bekymrer sig om kløende hovedbund, kampskælv forlod også mit hår blødt også smidig.

3. Green People Daily Aloe Shampoo:

Dette er en beroligende naturlig shampoo til alle hårtyper, men især for personer med hudforhold, f.eks eksem, også psoriasis. Grønne mennesker skaber forskellige shampooer ved hjælp af forskellige ingredienser; Desuden har deres produkter ingen SLS ellers nogen skumdannende midler menneskeligt og er desuden fri for tørring af salt. Ligesom Stop Water, mens du bruger mig, etablerer vi en lille af dette lavendel duftende produkt gå langt.

4. Ginesis Bio sund hårsulfat fri shampoo:

Forhindre tør hovedbund, flager og kløe, grimme gulning af gråt hår, plus andet hår endvidere hovedbund problemer forårsaget af kemikalier. Det er et ikke-toksisk, miljømæssigt sikkert produkt, der hjælper med at tørre, misfarvet hår, flager på grund af kemisk skade som følge af / eller skade på grund af medicinske behandlinger, fx kemoterapi. Metoden er sikker til brug af børn plus kan udnyttes hver dag til almindelige applikationer. Pumpeflasken gør den egnet til at genopbygge, hvis du køber den 1 gallon, billig størrelse.

5. Himalaya Anti-Hair Fall Shampoo:

Dette er størst for hårfald, er åbent fra paraben plus SLES, silicium. Det er sikkert for farvet hår, reducere hårfald, brud giver desuden rod med hår for at give dem styrke. Det er simpelthen tilgængeligt plus i budget shampoo i det indiske marked.

Se mere: Ølshampoo

6. Vaadi Herbals Amla Shampoo med Shikakai og Reetha:

Denne shampoo udvikler sig ved integriteten af ​​shikakai, amla, plus reetha. Det omfatter endvidere sojaprotein, der yder håret til håret, endvidere tilslutter sig hårvækst. Amla støtter hårvækst. Shikakai er en fremragende balsam. Reetha virker som en naturlig rensning.

7. Odylique:

Denne specialiserede økologiske shampoo er fremstillet af 70% økologiske ingredienser, med coco glucosid som hovedrensemiddel. Det har en ekstremt lille, let parfume, da den er aromatisk ved blot et strejf af kamille plus rosmarin fjernelse, derfor hvis du leder efter en skabelse til parfume dit hår, er det måske ikke korrekt for dig. Produktet gør en blid skum med en ren finish, og bedst af alt, striber ikke hårfarve ellers normalt glans.

Se mere: Bedste ayurvediske shampoo i Indien

8. Bee Mine Botanical Moisturizing Shampoo:

Den er belagt med botanisk udtag for at blødt hår hårdt og fjerner desuden rester plus fugtighedsbevægelse, mens attraktiv naturlig glans. Det giver håret blødt blødt plus glat. Denne formulering vil pleje hårbunden plus forstærke håret uden stripping eller ellers veje det ned. Vask, hydrat, plus slukke du er dehydreret tørt hår ved denne botaniske fugtgivende shampoo.

9. Organix Hydrating Macadamia Shampoo:

Dette behandler hår falder på grund af tørhed som Macadamia olien i det nærer plus hydrater hovedbunden samt mindsker hårets pause. Denne shampoo passer bedst til tørt, slank og tonet hår. Forsøg denne ene shampoo af Macadamia olie og få smukke fugtede låse.

Se mere: Sulfatfri shampoo

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: 20 Shampoos in India Ranked from Worst to Best (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send