Skønhed og mode

9 Populære og stilfulde Rolling Stones T-Shirts

Pin
Send
Share
Send


De almindelige og almindelige t-shirts erstattes nu med funky designs og udskriver over det. Nogle kommer med inspirerende ord, nogle med motiverende citater, mens nogle med blot tegneserie design, at vælge imellem. Et lignende design, der bliver populært blandt t-shirt-elskere, er den rullende sten t-shirt design. T-shirtens grundlæggende design leveres med et tunge design.

Seneste og fashionable Rolling Stones T-shirt Designs til Gents og Ladies:

Her er nogle t-shirt rullende sten mønstre, du måske elsker at have i din garderobe.

1. Flag Design med Rolling Stone T-shirt til mænd:

Rolling stones t-shirts mænd design med en almindelig hvid baggrund er meget attraktiv for udflugter. Designet bærer en rullende tunge i forskellige farver med flagdesignet bag det, der minder om rundvisningen af ​​stålhjul i 89'erne.

2. Strip Shoulder Rolling Stone T-Shirt til kvinder:

Et nyt udseende i de rullende sten t-shirts til kvinder design er givet en enkelt sidet strimmel med ovalt hals design. Skuldersiden er også givet nødlidende strimler design for at gøre det mere sensuelt.

3. Fring Rolling Stone T-shirt til kvinder:

Fringe design i rullende sten t-shirt kvinders katalog er meget tildelt for sin ende design. Den slanke t-shirt i sort er givet et centreret rullende tunge design med strimler i slutningen og åben hals.

4. Band Rolling Stones T-Shirt til mænd:

Inspireret af det berømte mærke! Her er en rulletestenst-shirtdesign til mænd, der bærer trykket af mærkeplakaten som helhed. Den glatte grå t-shirt bærer trykket af alle bandmedlemmer med en lille rullende tunge.

5. Nordic Rolling Stones T-Shirt:

Hooded designs i rullende sten tunget t-shirt har grebet opmærksomheden fra forskellige mænd og kvinder. Det nordiske design kommer med ansigtet af en abe, der viser tungen med titlerne de rullende sten.

6. Funky Rolling Stones T-Shirt:

Kvinder rullende sten t-shirt mønstre med løst montering er meget ventede en for kvinder med svag vægt. Designet bærer en halvlængde medens perle arbejde danner logoet på tunghjerne mv.

7. Dragon Rolling Tongue T-Shirt til kvinder:

Dual farve, mister pasform og halv ærme, alle sammen til at give en perfekt vintage rullende sten t-shirt design. T-shirt leveres med en cirkulær ende og et dragon mønster, der pletterer logoet på rullende tunge.

8. Gym Rolling Stones T-Shirt til mænd:

Ønsker at gå med noget stilfuldt til gym! En rullende sten vintage t-shirt i tank design er, hvad du leder efter. T-shirt er også givet en god længde til at understøtte din træning i fitnesscentrene.

9. Multi Tongues T-shirt til kvinder:

En stor fan af det berømte rullende tunge mærke! Et mønster, der vil udstille dit valg, er en tabt t-shirt lavet med forskellige tunger i forskellige nuancer og en titel på den, der hævder rullende sten. Du får komfort til din regelmæssige brug.

Den rullende sten blev til stede i 1967, der blev et populært mærke. Mærket bragte et logo af læber og udkommende tunge, som også blev berømt i form af rullestenst-shirt. T-shirtsne er oftest lavet i bomuld, men er også tilgængelige i linned, terry bomuld og uld i materiale. College går piger og drenge kan helt sikkert prøve dette mønster for deres regelmæssige slid, hvis du ser en unik måde at beskrive dit valg på, vil denne samling blive din.

Pin
Send
Share
Send