Skønhed og mode

7 bedste øjenbrynbørster

Pin
Send
Share
Send


Blandt de mange skønhedsværktøjer, der er til rådighed lige nu, er øjenbrynbørsterne en af ​​de vigtigste. Disse børster bruges til at forskønne øjenbrynene og gøre dem mere tiltrækkende. Der er en række mærker på markedet, der vil give dig selv hævdede bedste produkter. Men kun få af dem er i stand til at levere os med positive resultater. Her er nogle af de bedste øjenbrynbørster fra nogle af de bedste skønhedsproduktvirksomheder på markedet.

Seneste øjenbrynbørster i Indien:

1. Bobbi Brown Eye Brow Brush:

Bobbi Brown er kommet op med denne fantastiske øjenbryn børste, som vil give dine øjne et særligt præg af skønhed. Definer dine øjenbryn med denne vinklede hovedbørste, som også forbedrer dit overblik. Produktet definerer og former øjenbrynene præcist. Hej smukke øjne med den fantastiske Bobbi Brown Eye Brow Brush.

2. Anastasia Beverly Hills Brush3:

Den mest interessante kendsgerning om denne børste er, at den er tosidet. Børsten er forsynet med syntetiske børster, der er gode til grooming robuste øjenbryn. Børsten kan også bruges sammen med andre øjenbrynsprodukter. I den ene ende er der en skrå børste, der er designet til påfyldning af buer med pandepulver efter påføring af eyeliner. Børsten er designet til at give brugeren et naturligt og varigt look.

3. Anastasia Beverly Hills Brush2:

Dette er endnu en øjenbryn børste fra Anastasia og er en dobbelt børste ligesom den forrige. Denne flade øjenbryn børste er forsynet med bløde børster og skal bruges med brune øjenbryn farve for at opnå de bedste resultater. Det slanke håndtag giver dig mulighed for at få et bedre greb på dette produkt, og det flade design er bedst til kunstnerisk anvendelse. Ifølge stylister skal denne øjenbryn børste bruges sammen med Anastasia Beverly Hills DIPBROWN Pomade (brun).

4. Lancome Øjenbryn Shaper Pensel:

Denne børste er veludstyret på begge sider. Børsten giver dig mulighed for at bruge den på forskellige måder. Spiral børste spidsen er beregnet til omformning af øjenbrynene og den anden ende er til grooming og blanding. Præcisionsspidsen af ​​produktet er designet til jævnt at fordele farven i øjenbrynene. Produktet indeholder nul sulfat elementer og er helt sikkert til brug.

5. Anastasia Beverly Hills Brush3:

Denne børste er lavet til dem, der kan lide at holde trit med den daglige skiftende mode- og skønhedsverden. Børsten # 20 fra Anastasia er et førsteklasses produkt. Det er udstyret med de nødvendige værktøjer, der kræves for at beskrive og fremhæve øjenbrynene. Børsten er meget gavnlig for at pleje øjenbrynene og få dem til at se naturligt smukt ud. Brun farve virker bedst med dette produkt, så dine øjenbryn ser helt utroligt ud.

Se mere: Børste for øjenskygge

6. Divo Brown Brush:

Divo Brown øjenbryn børste ser godt ud og fungerer godt. Den er forsynet med to forskellige børster på hver side af hovedet. Lavet af professionelle i topklasse, vil denne børste levere dig med den ideelle øjenbryn makeup behandling, du altid har ønsket. Sammen med alt det, er denne øjenbryn børste også et af de mest overkommelige produkter i sin kategori.

Se mere: Bedste Eye Makeup Børster

7. BASICARE Øjenbryn og øjenlash børste:

BASICARE har fundet en fantastisk børste, der kan bruges til mere end et bestemt formål. Produktet sigter mod at opfylde brugernes skønhedsbehov på egen hånd.

Se mere: Typer af eyeliner børster

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.

Pin
Send
Share
Send