Skønhed og mode

5 bedste dyb vejrtrækning øvelser at slappe af

Pin
Send
Share
Send


Dagens stress og angst har efterladt folk med panikpust eller hurtig vejrtrækning. Mennesker er stressede hele tiden, og spændinger er blevet en del af livet, som du ikke kan kaste af. Dyb vejrtrækning er yderst gavnlig, når den beroliger din krop og slapper af. Det giver også mulighed for en god strøm af ilt i dit blod og system, der forhindrer hypoxi. Dyb vejrtrækning øger også organs sundhed og funktion. Her er en liste over dybe vejrtrækningsteknikker, som du kan gøre i din nærhed selv.

Se mere: Betydningen af ​​motion for børn

Dyb vejrtrækning øvelser:

Sama Vritti:

Slap af din kropsholdning; sid bare lige uden at spænde ryggen. Indånd nu for fire tæller roligt og ånder ud for yderligere fire tællinger. Det slapper af i din anstrengte nervesystem og beroliger dit hoved nede. Gentag dette 6-7 gange. Hvis du har problemer med at falde i søvn, er dette en god måde at slappe af og sætte dig i søvn.

Nadi Shodhana:

Denne vejrtrækningsteknik forener venstre og højre side af din hjerne og giver balance til din krop. Sid med dine ben foldet i den klassiske pranayama arbejdsstilling. Nu tryk din højre tommelfinger over din højre næsebor, blokere næseboret og ånde med din venstre næsebor. Når du når toppen af ​​din indånding, og bloker den derefter ved hjælp af ringfingeren på højre hånd. Udånd derefter med dit højre næsebor og fortsæt mønsteret. Gør det fem til seks gange.

Se mere: Motion for ører

Kapalabhati:

Det er bedst at gøre det her om morgenen. Det virker som et rensningssystem til din krop. Indånder langsomt og dybt, nu når du trækker vejret, skal din udånding være kraftig, kort og kraften skal komme fra din mave. Udåndingen er gentagne og forsøger at fortsætte det så længe du kan, indtil du løber tør for luft. Gentag dette 6-7 gange. Men denne er en streng nej til, astmatikere og mennesker, der lider af KOL.

The Relaxing Breath Exercise:

Inhalér dybt og derefter ånder ud gennem din mund. Men når du udånder, lås spidsen af ​​tungen bag dine forreste tænder og lav en 'woosh' lyd, når du skubber luften ud. Inhalér for fire tæller, hold pusten for fem, og når du udånder, udvide den til otte tæller. Gør det ikke hvis du har influenza eller koldt.

Se mere: Opvarm øvelser for kvinder

Breath Moving:

Dette er en simpel øvelse primært baseret på at forestille bevægelsen af ​​den indåndede luft i hele kroppen. Inhalér dybt og hold det til fem tællinger. Nu forestil dig, at luftbolden går op til dit hoved og derefter kommer ned til brystet og derefter i underlivet og derefter din underkrop lige ned til dine fødder og derefter komme op i ryggen igen. Når du udånder, forestiller du, at du lader luften ud gennem din nedre rygsøjle. Fortsæt dette kredsløb i 7-8 gange. Det er den bedste øvelse at berolige hele din krop.

Billeder Kilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send