Skønhed og mode

9 bedste gave ideer af 11. bryllupsdag

Pin
Send
Share
Send


Når du har afsluttet milepælen på 10 år, er det 11. bryllupsdag det, du ser frem til. Du kan gave din ægtefælle varer lavet af stål eller du kan gave dem mode smykker.

Bedste gave ideer af 11. bryllupsdag:

Lad os finde her med vist 11 bryllupsdag gave ideer til ham og hende.

1. Personlig Stålgaffel:

Her er en cool 11th bryllupsdag gave, som du kan give din ægtefælle. Denne gaffel er indgraveret med ord til jubilæet og kan opbevares som et souvenir. Du kan også grave parternes navne på gaffelen. Faktisk vil denne gaffel minde din kære om hvordan du begge bruger dine gode øjeblikke siden 11 år; denne gave vil altid være et godt valg.

2. Kroge og linje:

Denne søde 11 års jubilæumskrog og line gave er perfekt til din mand. Graveringen udført på krogen er lige rigtig. Tilføj firkantede noter på stålstykket, og det kan altid værdsættes. Dette er en anden catchy gave til din mand, overraske ham med denne slags lille anden gave.

3. Stålhjerte:

Et stort spil på ord, denne stål hjerteformede plaque er en unik 11 års bryllupsdag gave. Ordene 'du er stål mit hjerte' er en god måde at formidle din kærlighed til din ægtefælle. Plaqueets ståludseende kan gøres skinnende eller mattet. Denne er udtryk for dine ord gennem gaveide.

4. Tegnebogsposter:

Få denne brugerdefinerede tegnebogsindsats lavet kun til din 11 års jubilæumsgave. Tegnebogsindsatsen er et kortformet stålstykke, der er indgraveret med kærlige ord. Du kan tilpasse ordene efter eget valg og få graveringen færdig. Dette er perfekt gave til din mand på din 11. bryllupsdag dag om aftenen.

5. Rustfrit stål smykker:

Dette er en fantastisk gave til at give din kone på 11 års jubilæum. Smykker i rustfrit stål er skinnende og fantastiske. Du kan få hende et ur, kæde eller et armbånd. Vælg smykker stykker, der vil blive elsket af hende og kan bæres ved særlige lejligheder. Stålfrit stål materiale giver ordentlig blødhed se til gave.

6. Secret Message Manchetknapper:

En unik gave er det hemmelige budskab manchetknapper. Disse små stålskønheder er lavet på en sådan måde, at du kan lægge en lille note i hver af manchetknapperne. Dette er bare fantastisk til den 11. bryllupsdag gave til din mand.

Se mere: 10 års bryllupsdag gave ideer

7. Stålkompass:

Denne lomme kompas lavet i stål er en iøjnefaldende gave til ham. Du kan få disse lomme kompasser til at blive indgraveret som en 11 års jubilæum gave til ham. Kompassen er slank og kompakt nok til at blive holdt i en frakke lomme.

8. Stål ost bord sæt:

Prøv at gave denne vidunderlige ost bord sæt, der består af stål ost knive og gafler. De 11 års jubilæumsgaver til ham og hende kan være genstande, der er vigtige og nyttige såvel som stilfulde. Hvis du elsker at feste og prøve nye og eksotiske ting, så er dette ostbræt sæt, hvad du skal gave.

Se mere: 9 års jubilæumsgaver til ham og hende

9. mode smykker:

Fashion smykker er det moderne tema for 11-årsdagen gave ideer. Dette kølige snoet armbånd er perfekt som en mode smykker til at give din kone. Armbåndets ledninger er smukt sammenflettet sammen for at danne et fantastisk stykke.

11. bryllupsdag gaver er stærke som stål og kan være skinnende og cool. Varerne spænder fra smykker til knickknacks. Uanset hvilken gave du vælger, hjælper det med at skabe et godt forhold mellem par.

Se mere: 8 års jubilæumsgaver

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: GAVE IDEER TIL DRENGE! (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send