Face Pack

Top 9 kamille ansigtsmasker

Pin
Send
Share
Send


Den smukke blomsterkamille har stor skønhed og hudfordele. Her ansporet er kamille ansigtsmasker at blive prøvet derhjemme.

Kamille ansigtsmasker:

Her er vores top 9 kamille ansigtsmasker som følger.

1. Kamille- og havregrynsmaskemaske:

For at gøre denne ansigtsmaske, skal du brygge en kop kamille te. Gør det stærkt. Derefter i en skål tilsættes ½ kop forarbejdet haver, en teskefuld bagepulver, en spiseskefuld honning og den nødvendige mængde kamille te for at gøre en glat pasta. Derefter tilsættes hvidt sukker og blandes godt. Brug fingrene til at sprede blandingen på dit ansigt og hals og lad det stå i 5 minutter. Skyl det derefter af med koldt vand. Det er den bedste kamille te ansigtsmaske.

2. Kamille og Olivenolie Ansigtsmaske:

Denne hjemmelavede ansigtspakke vil sænke brændt hud og fugt også. Du vil kræve en kamille tepose. Skær åben tepose og hæld indholdet i en skål. Tilsæt ½ kop olivenolie og en anden halv kop hvidt sukker og bland godt. Våd dit ansigt med varmt vand. Derefter med fingerspidserne skal du anvende masken på dit ansigt og huden jævnt. Lad det hvile i 15-20 minutter, før det vaskes med koldt vand.

3. Kamille og Almond Oil Face Mask:

Skær åben en kamille tepose og tøm indholdet i en skål. Tilsæt to spiseskefulde honning, en spiseskefulde havregryn og 3 dråber mandelolie og bland godt. Påfør blandingen på dit ansigt og hals i cirkulære bevægelser. Lad det hvile i 20-30 minutter. Vask af med koldt vand, når det er færdigt. Det er en af ​​de bedste kamille ansigtsmasker.

4. Kamille og Coconut Face Mask:

Det er bedst at bruge rå kokosolie til denne ansigtsmaske. Tøm indholdet af en kamille tepose i en skål. Tilsæt to spiseskefulde rå kokosolie ind i den og bland godt. Påfør blandingen på dit ansigt og hals med fingerspidserne. Lad det stå i 10-15 minutter, før det vaskes med lunkent vand.

5. Kamille og MultaniMitti ansigtsmaske:

Brew en kop kamille te. I en skål, tilsæt to spiseskefulde multani mitti pulver, en spiseskefuld honning og lige nok kamille te til at gøre en glat pasta. Når pastaen er dannet, anbring den på dit ansigt og nakke og massage godt. Lad det stå i 20 minutter, før det vaskes med koldt vand.

Se mere: Sandeltræ Face Pack

6. Kamille og Banan Ansigtsmaske:

Tag en moden banan og skær den i halvdelen. Bland halvdelen af ​​bananen godt og tilsæt en spiseskefuld honning ind i den. Brew en kop kamille te på forhånd og tilsæt to spiseskefulde eller den nødvendige mængde kamille te i banan og honning blanding. Bland godt for at lave en pasta. Når du er færdig, brug blandingen på din hud med fingerspidserne og lad den hvile i 10 minutter. Vask af med koldt vand.

7. Kamille og mælk ansigtsmaske:

Dette er en god opskrift af en ansigtsrensning. Du skal kun brygge en kop kamille te og hæld to spiseskefulde te i en skål. Tilsæt en spiseskefuld mælk og en klip af gurkemeje i skålen. Bland godt. Brug blandingen til at massere på dit ansigt og hals godt. Lad det stå i 5 minutter. Skyl derefter af med lunkent vand.

Se mere: Orange Peel Face Mask

8. Kamille og Rose Ansigtsmaske:

Tag tre spiseskefulde tørrede kamille blomster og kog dem med en kop vand i ca. 10 minutter. Stil blandingen og tilsæt en spiseskefuld honning og steg vand ind i blandingen. Påfør blandingen på dit ansigt og hals og lad det stå i 15 minutter. Skyl derefter grundigt med køligt vand. Dette er et godt middel til naturligt blegemiddel og lette din hud.

9. Kamille og Aloe Vera ansigtsmaske:

I en skål tilføj 1/8 kop kamille te blade, ¼ kop økologisk honning med to spiseskefulde aloe vera og en teskefuld jojoba olie. Bland alle ingredienserne godt og gnid derefter blandingen på din hud i cirkulære bevægelser med fingerspidserne. Lad det hvile i 20 minutter, før det vaskes af.

Se mere:Masoor Dal Face Mask

Billeder Kilde: Shutterstock

Se videoen: How To Get Healthy Hair After Damage (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send