Kost

Grapefrugt Diet Plan og dens fordele

Pin
Send
Share
Send


Grapefrugtens kost har eksisteret siden 1930'erne. Men denne kost fik ikke popularitet indtil 1970'erne. Det er meget omfattende. Det er let at følge og giver dig de nødvendige næringsstoffer uden at fratage din krop af vitaminer og mineraler. For denne diæt er serveringsstørrelsen 230g-den indeholder 97 kalorier og 25 kulhydrater sammen med calcium, fosfor og natrium. Det er fri for fedt. Det indeholder heller ikke kolesterol.

Grapefrugt Fordele og kostplan:

Morgenmad:

Til morgenmad kan du have 2 æg, tilberedt på nogen måde og 2 skiver bacon, som vil give dig dit daglige indtag af protein og bidrage til at holde din energi op. Med dette skal du tilføje ½ en grapefrugt eller 120 ml. / 4 oz. af friskpresset usødet Grapefrugtsaft.

Se mere: High Protein Diet Diagram

Frokost:

Til frokost kan du få en salat med lavt fedtindhold og kød. Kødet skal være magert, helst fisk eller fjerkræ. Det kan tilberedes enhver stil. Det kan være af et hvilket som helst beløb, der ikke overstiger ½ kg. Med dette skal du tilføje ½ en grapefrugt eller 120 ml. / 4 oz. af friskpresset usødet Grapefrugtsaft.

Aftensmad:

Til frokost kan du få en skål lavet af sorterede grønne, gule og røde grøntsager tilberedt på enhver måde, eller med smør og krydderier. Du kan også have en salat med lavt fedtindhold og kød. Kødet skal være magert, helst fisk eller fjerkræ. Det kan tilberedes enhver stil. Det kan være af et hvilket som helst beløb, der ikke overstiger ½ kg. Med dette skal du tilføje ½ en grapefrugt eller 120 ml. / 4 oz. af friskpresset usødet Grapefrugtsaft.

Seng Tid Snack:

Til sengetidsinteressen får du 1 glas tomatsaft af 1 glas skum eller lavmælk.

Se mere: Sådan gør du Acai Berry Diet

Grapefrugt diæt-fødevarer til indtagelse:

Her er de fødevarer, der anbefales til forbrug, når de er på denne diæt

• Grapefrugter, Seafood, Kød og Fjerkræ, Æg, Bell Peppers, Mejeriprodukter, Broccoli, Kål, Gulerødder, Korn, Gelé eller Jam, Corn, Pasta, Bladspinat, Radiser, Pretzels, Sweet Pickles, Red Onions og alle slags Stivelse grøntsager.

Grapefrugt diæt-fødevarer til at afstå fra:

Givet her er de fødevarer, der anbefales til undgåelse, når du er på denne diæt-

• Chili, brød og smør, Cole slaw, grønne bønner, agurker, grønne løg, hotdogs, pizza, stegte grøntsager, salat, mayonnaise, kartofler, ærter, æbler, pærer, hvide løg, ærter, slik, kulsyreholdige drikkevarer, oksekød, Svinekød, bananer, kager, bagværk.

Se mere: Green Tea Diet Plan

Fordele af grapefrugtens kost:

For denne diæt behøver du ikke at tælle kalorier eller ændre dine kostvaner. Denne diæt er rig på beta-caroten, C-vitamin og andre mineraler. Det hjælper med at opbygge immunitet og forhindrer og beskytter mod infektioner og kræft. Grapefrugter er rige på pektin og flavonoider, hvilket gør dem til en fremragende kilde til antioxidantføde. Denne kost hjælper med at reducere risikoen for diabetes. De enzymer, der er til stede i grapefrugterne, regulerer kroppens insulinniveauer og hjælper kroppen med at kaste vægt. Denne diæt er let at følge og holde fast ved.

Ulemper ved grapefrugtens kost:

Denne kost er meget lav kalorieindhold. Som følge heraf kan denne diæt ikke være egnet til personer, der lider af visse sundhedsmæssige forhold. Denne diæt kan forårsage træthed, svimmelhed og hovedpine.

Grapefrugtens kost varer normalt i 7 til 21 dage. Denne diæt bør kombineres med regelmæssig motion. Du bør drikke 3 til 8 liter væske dagligt. Et minimalt minimumsindtag på 8 til 12 glas vand i brug hver dag. Dette vil hjælpe med nyre afgiftning. Alterner mellem rent kildevand; frisk 100 procent frugtsaft, frisk grøntsagssaft og urte detox te.

Billedkilde: Shutter lager

Se videoen: How Not To Die: The Role of Diet in Preventing, Arresting, and Reversing Our Top 15 Killers (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send