Skønhed og mode

9 Simple Designer Work Blouses i Purple Color Shades

Pin
Send
Share
Send


Lilla er en kongelig farve, der bringer et nobel kig på dit tøj. Kombinationen af ​​stabilitet mellem rød og blå blanding giver en dynamisk effekt af kraft, luksus og rigdom. Ambitiøse kvinder vil altid smag den lilla farve. Lilla anses også for at være en farve af lidenskab, hengivenhed, stolthed og visdom. Den royale touch af lilla er fascinerende.

Blandt de forskellige nuancer af lilla orkidé lilla, violet og ametyst er de charmerende nuancer, mens periwinkle, lilla og lavendel er de lyse lilla nuancer ofte valgt med kombinationen af ​​sølv. En mørk skygge af lilla kan være dem med aubergine, vin eller harpiks lilla giver dybden til farven. Magenta, blomme, druer eller marmelade er de lyserøde lilla nuancer, der giver en floriserende følelse.

Lilla farvebluser til kvinder:

Her er en samling af 9 smukkeste designer bryllupsseerbluser i farve lilla.

1. En fløjl lilla bluse:

En fløjl lilla bluse til kvinder med guld broderi bluse med høj nakke design kan give dig et rigt kig. Kvinder i enhver alder kan se bedårende i den lilla blanding. En unik stolthed og glamour afspejler den lilla tone.

2. High Neck Ærmeløs Lilla Bluse:

Kvindernes lilla bluser kan designes glamourøse med en ren nethals og høj hals lukket for ryggen. Bagsiden kan forblive åben med en enkel krog på bagsiden til fastgørelsen. Et så elegant design kan se fantastisk ud med både tung og almindelig saree.

3. Kontrast Match med Lilla Bluse:

En kontrastfarvet saree bluseffekt er altid iøjnefaldende og attraktiv. Helt kontrasterende farver grøn og lilla kan fange opmærksomheden mod dens skønhed. En brochette lilla bluse til kvinder med en ren lysegrøn saree med lilla kant kan give dig et fest udseende.

4. Sequined Lilla Halter Neck Blouse:

Sequins bringer glamour til outfit. En halter hals sølv sequined orkidé lyserød bluse ser vidunderlig ud på enhver smuk dame. Sareen kan være almindelig eller endog palæer, men blusen alene gør alt for dit glamourøse udseende til at skinne ud.

Se mere: Orange Designer Bluse

5. Dark Purple Net Saree Bluse:

En mørk lilla bluse med tykke stropper og mindre ryg er et fantastisk design for at glamme dit tøj. En mørk lilla net saree med blomsterstumper på dem kan give dig et flot udseende.

6. High Collar Purple Funktional Sleeve Blouse:

For en anstændig og rig udkig efter en traditionel eller simpel funktion, vil en bomuldsbluse med en funktionel ærmetilstand se elegant ud med en lignende farve, der passer godt med lilla. Lilla bluser til kvinder kan vælges efter funktionen.

Se mere:Silver Color Blouse Designs

7. Deep Purple Heavy Work Blouse:

Dyb lilla bluse til damer kan være mere elegant fantastisk, når den er udsmykket med gyldent slidbane på hele blusen. Et fløjlestryk med stoffet giver perfekt blanding til farve og udseende.

8. Net designet lilla bluse:

Net hals design er dagens trend i mode af traditionelle saree blouse outfit. Et sequined lilla nethals og silke stof, der kan kombineres, gør et designerbluse mønster. En tung er kan gå fantastisk med en så enkel stil lilla bluse til kvinder.

Se mere: Ladies White Blouses

9. Brude Lilla Bluse Design:

Lilla bluser til bryllupper er meget godt valg til at glamme op i bryllupsperioden. En brud iført det rige udseende af lilla farve ser altid fantastisk ud. En guldbroderet lilla bluse giver også stor betydning for brochette saree.

Lilla er altid set fra en afstand. Ja ja, i nogle tilfælde vælger lilla et mærkeligt udvalg af dressing, når du er på en solrig picnic eller på forretningsfesterne. Det bliver nogle gange et mærkeligt valg. Men for traditionelle fester og fejringer som bryllupsmodtagelser, jubilæer eller et øjeblik med stolthed, kærlighed og hengivenhed, kan lilla outfit sikkert bringe et strejf af følelser i atmosfæren.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Stylish Blouse For Party Wear Sarees. Blouse design (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send