Skønhed og mode

Sådan bruges Aloe Vera til hårtab

Pin
Send
Share
Send


Lige fra eventyrdagene til Rapunzel til moderne tid udgør håret en vigtig rolle i at definere fysisk udsøgthed hos en person. Skønhed hos en person ligger i tykt, sundt hår. Men urbanisering, der er forbundet med luftforurening, har givet anledning til en fælles defekt hos mennesker over hele verden, der er hårtab. Det er blevet en fælles hovedpine for mange mennesker. Stress, sygdom, medicin er også almindelige årsager til hårtab.

Se mere: Hårtab Vitaminer

Imidlertid ligger kur i et lægemiddelplante, aloe vera. Denne mirakuløse plante er i stand til at helbrede sygdom som hårfald sammen med reduktion af hudrynker, helbredende udslæt, sår, svampe og endda vaginal infektion. Det hjælper med at forny hårfollikulære celler. Gelen, der udskilles fra anlægget virker mod hovedbundskader og reducerer irritation i det samme. Denne beskyttelse er meget vigtigt for at stoppe hårtab. Det er derfor, at de fleste hårprodukter, der er tilgængelige på det indiske marked, i dag hævder at have aloe vera som den primære ingrediens. Hårtab kan undertiden ske på grund af skældannelse og mangel på en ordentlig balsam. Du kan bruge aloe vera til at helbrede disse sygdomme og stoppe hårtab.

Tips og brug af Aloe Vera til hårtab:

Brug Aloe Vera til at stoppe skæl og hæmme hårtab:

Skæl er en almindelig årsag til hårtab. Ønsker du at slippe af med de pinlige skælflager fra hovedbunden? Ved at bruge aloe vera til hårtab, så skal du blande aloe vera gelen med et par dråber tea tree olie. For at få et konsistent serum kan du også blande to teskefulde rosenvand til blandingen. Børst dit hår korrekt og ryd fingerspidserne. Anvend derefter blandingen i hovedbunden og lad den trænge igennem i mindst 1 time. Efter en time vasker du dit hår. Hvis du kan gentage dette for en eller to gange om ugen, kan skæl forhindres i at komme tilbage. Efter lidt tid vil du se, at hårtab også er bremset.

Se mere: Sådan appliceres løg på hår

Brug Aloe Vera Conditioner til at stimulere hårvækst:

Kemiske konditionere kan medføre hårtab. Hvorfor giver du ikke dit hår noget naturligt i stedet for den kemiske balsam? Du kan få utrolige resultater for dit hår med en hjemmelavet aloe vera balsam. Du skal tilføje to teskefulde hibiscus blomsterpasta i en halv kop aloe vera gel. Bland derefter blandingen og brug den som balsam. Dette ville give et lyst skinn til dit hår. Hvis du har ekstremt tørt hår, så kan du også tilføje en teskefuld olivenolie til denne blanding. Hvis du kan bruge det regelmæssigt, vil håret blive tykkere og øge i antal.

Brug Aloe Vera til at rense hovedpineporer og øge hårvækst:

Tæppede porer er også almindelige årsager til reduceret hårvækst. Skæl og seborrhoea kan resultere i irriterende hårsække og tilstopning af porerne. Disse kan påvirke den naturlige hårvækst. Disse sænke væksten og seborrheic dermatitis kan resultere i hårtab. Den naturlige ingrediens i aloe vera, cholinsalicylat, virker som et antiinflammatorisk middel. Regelmæssig påføring af aloe vera gel på hovedbunden reducerer smerten og hævelsen.

Se mere: Olivenolie til hårfaldskontrol

Du kan også bruge aloe vera som et naturligt fugemasse til hårstrenge med dets fugtighedsgivende egenskaber, og dermed forhindre håret i at blive tørret. Vandtab kan resultere i, at håret bliver skørt og falder af. Påfør aloe vera gel på håret og se det forbedrede resultat inden for en meget kort periode. For at få den magiske aloe vera og gøre dit hår langt, tykt og sundt, bør du begynde at bruge gelen på en gang.

Pin
Send
Share
Send