Skønhed og mode

Sådan vælger du den rigtige fugtighedscreme til din hudtype

Pin
Send
Share
Send


Som at lede efter en god rensning, kan det være svært at finde den perfekte fugtighedscreme til din hud. Så hvordan ved du, hvad fugtighedscreme er bedst for dig? Dette afsnit vil tale om det grundlæggende i en god fugtighedscreme og fremsætte nogle nyttige tips til at overveje, når du vælger en ud.

Køb fugtighedscreme - det virker simpelt nok, når du har fået det ned på din to-do liste. Ved fugtgivende hud bekræfter du, at du giver den tilstrækkelig hydratisering og næring. Tør, olieagtig, ellers følsom, uanset hvilken hud slags din er, er fugt er en nødvendighed!

Bedste måder at vælge rigtig fugtighedscreme til din hudtype:

Valg af rigtig fugtighedscreme til din hud afhænger af hudens type. Her giver vi forskellige hudtyper og vælger tip også.

Se mere: Exfoliating Scrub

1. Tør hud:

Hvis du bruger en fugtighedscreme og stadig føles som dette, betyder det, at din fugtighedscreme ikke er flot til at give tilstrækkelig fugt til huden. Rynker, fine linjer, plus yderligere tegn vises hurtigere, hvis huden mangler tilstrækkelig fugtighed. For at forblive din hud godt hydreret på alle tidspunkter, er det vigtigt, at du bruger en fugtighedscreme, der kan virke på tørt, ellers ekstremt tørt hud, base på din hudart.

• For personer, der har ekstremt tør hud, er det perfekt at gå til tungere og mere cremefulde fugtighedscreme.

• Sørg for at glycerin er tilfredsstillende og gå til olie ellers flødebaseret fugtighedscreme. Dette vil gøre retfærdighed ved at hydrere din hud med dets ingrediens.

• Bekræft at genmontere din fugtighedscreme en gang i hver 4-5 time. Dette vil medvirke til at afbalancere fugtigheden, der går tabt i tør hud, især om vinteren.

2. Olieagtig hud:

Folk ved fedtet hud udnytter stærke produkter plus rensemidler til at passe på acne og andre udbrud på huden. De kræver absolut fugtgivende hud. En fugtighedscreme, der er beregnet til olieagtig hud, vil i detaljer hjælpe med at reducere olieproduktionen i epidermis. Det vil også hydrere huden.

• Vælg en lys vandbaseret fugtighedscreme.

• Damp fugtighedscreme over dit rensede ansigt og lidt massage, indtil det bliver forvirret.

• Fugtighedscreme skal også være en nødvendig del af din hudpleje.

• Synes for etiketten, der siger, at den er bestemt til fedtet hud.

• Rapporten skal have ord som ikke-komedogen. Dette betyder, at produktet ikke vil begrunde breakouts.

• Det skal helst også have ord som oliefri plus vandbaseret.

3. Solbeskyttelse:

Uanset din hudtype, anbefales det kun for hver hudlæge at modtage en fugtighedscreme med solcreme af mindst SPF 30. Hvis du får det til dit ansigt, skal du vælge den, der er olie, plus duftfri.

4. kløende hud:

I en tilstand lindrer en hypoallergen fugtighedscreme ikke kløe. Forsøg en 1% hydrocortison-steroid hudcreme i en uge, men ikke længere. Tal med din læge, hvis dette ikke bestemmer kløen. Du har muligvis et ekstra alvorligt hudproblem.

Se mere: Sådan bruges Himalaya Neem Face Wash

5. følsom hud:

Personer ved følsom hud skal holde sig væk fugtighedscreme, som er parfumeret, farvet og ellers kunstig. Disse kan forårsage hårde breakouts plus føre til andre side ejendele. Følsom hud kan svare til konserveringsmidlerne plus andre kemikalier der i fugtighedscreme.

• Vælg en mild urte fugtighedscreme.

• Vælg en fugtighedscreme har tilstrækkelig SPF i den. Dette vil stoppe din hud fra de skadelige UV-stråler.

• Hvis din fugtighedscreme ikke bevæger sig mod SPF, skal du smøre din solcreme lotion individuelt.

• Husk at konvertere etiketterne til hele den afgrøde, du køber. De fleste fugtighedscreme vil identificere den hudtype, de er færdige til.

5. Eksem:

Udnyt en tyk fugtgivende salve at opnå petrolatum, ellers simpelthen udnytte petroleum gelé til at hjælpe sooth revner plus holde huden fleksibel.

6. Kombination Skin:

Kombinationskind er hud, der har både olieagtige og tørre pletter. Personer ved kombination kan typisk opleve olieegenskaber i deres t-zoner plus næse endvidere hageområde. Området omkring munden plus nogle andre områder kan opleve tørhed selvom. Yderligere pleje er nødvendig for at passe på dem ved kombinationshud for at regulere hudtekstur.

Se mere: Nivea Body Washes

• Få en oliefri fugtighedscreme til T-zonen og en mild nærende til kinderne.

• Tør noget af produktet plus støjsvagt massagerventil absorberet.

• Undgå at blande og kombinere fugtighedscreme. Tillad dem at arbejde diskret for at dele områder.

Pin
Send
Share
Send